Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani tak moj mi to tiez hovori.. ale on mi to hovori kazdy mesiac :D na to sa neda spolahnut :D
@updatevani ale co si sak ja som stara ducharka, ked to tam ma nevidim, tak to tam nie je... okrem toho uz je blbe svetlo na foto... najlepsie sa foti na dennom...
Neviem to lepsie odfotit ale verte mi, nic tam nie je ;)
@ikonica fakt tam neni nic 😠 ale tak mozno je to aj skoro, uvidis stvrtok rano teda ak ta nebude pokusat uz zajtra vecer 🙂
aaaa skusim vydrzat... uz som unavena z ducharcenia.. ako som pisala, nebyt zubara tak cakam ci pride mrcha ci nie a keby nedosla do 29 dc tak by som testla....
@ikonica no neviem, mne asi hrabe, ale upravovala som to cez kadejké filtre a mne sa tam stále niečo zdá...
@krajcovicka mas nieco upravene ? hod to tu 🙂
@ikonica ale klud ved este nic nie je iste stale tam sanca je 🙂
@krajcovicka jaj ne moja ja som tiez skusala vsetko mozne, ale nie je to tam... ale si zlata, ze si sa s tym pohrala... pockame do stvrtka rana a uvidi sa... uvidime jak teplota pojde...
@updatevani ved ja som klidna az mi je to cudne... necitim ani sklamanie ani nic... skor taky klud a nehadzem flintu do zita kym nedojde ms ;)
len dufam ze sa nebude opakovat scenar z minuleho mesiaca, ked som par dni pred mrchou balila veci na pohotovost.. co mi asi cysta praskla...
@ikonica mas cysty? ... to som nevedela ...
@updatevani neviem... ja som len mala minuly mesiac pred mrchou neskutocne bolesti od druhej rano az do vecera... najskor som myslela ze slepak ale bolest sa presuvala... poradili mi davat si na to lad... tak som dala... najskor nezabralo, zbalia som veci na pohotovost a cakala na mm... potom som dala este raz lad... vydrzala som dlhsie az ma palila koza od ladu no a potom to preslo a ja som sa krasne vyspala konecne ako keby sa nikdy nic neudialo... tak som si nasla, ze by to mohla byt cysta... po tom uz som ziadne bolesti nemala.. a asi dva dni na to prisla mrchana.... nemam to nikym potvrdene, k lekarovi som nesla, kedze uz mi bolo dobre...
@ikonica ja som take nieco mala davno, ale ja som sa nemohla ist ani vycurat a mala som to 2 tyzdne po ms...prestrasne som sa zvyjala ani sadnut som nemohla a ani lezat a boli to take intervaly kedy to bolelo znesitelne a kedy som sa nemohla ani nadychnut ... zachranku som odmietala ... tak som lezala s ladom na bruchu a uplne ma to preslo az po 3 dnoch ..co to bolo doteraz netusim lebo samozrejme ku gyn som uz sla az ked mi nic nebolo ...
@updatevani ja neviem co to bolo.. mozno nakoniec slepak ale neskor sa to uz neozyvalo... uvidime... dufam ze uz sa to ani neobjavi ;)
@ikonica ja tam niečo vidím...
@ikonica mozno len nejake prechladnutie aj ..no tak dufam ze sa ti to uz nevrati 🙂
@krajcovicka 🙂 pamatas ako som tu pred mesiacom davala dusika a ty svojho? tam ho bolo vidiet... ale tu nie je.. tam som asi ale mala len woman secret test... toto je lady max... mozno skusim este aj ten woman secret... tie mi v prvom tehu pekne ukazali.. skoda ze uz nemam one step, ale radsej si uz nerobim zasoby.. len ma to nuti stale testovat a som s toho nervozna a istym sposobom uz aj vycerpana... uz budem testovat asi az len vtedy, ked bude meskat...
@updatevani hocico to mohlo byt.. teraz rozmyslam, ze kludne aj nejaky nerv som mohla mat pricvaknuty... v stoji ma to az tak nebolelo, horsie ked som si sadla, alebo lahla... cudne... ale uz je to prec....
uz sama sebe pisem 🐒to bolo tebe @krajcovicka
@ikonica škoda

@krajcovicka to nic... aspon som sa naucila merat a sledovat bt.... ideme dalej ;) dnes uz musim povedat uprimne, ze citim sklamanie... urobila som aj test znovu... biely samozrejme... aspon ma nebude strasit doma... uz mi ostal len jeden ovulak...
@ikonica aaach škoda..😏 no nemyslím si že tie 2dni bez sexu to urobili?veď spermie dokážu prežiť..ja keď som otehotnela vo februári tak sme mali sex v deň pozitívneho testu a deň po..a teda ovu mohla byť kľudne aj 2dni po pozitívnom ovu teste..a teraz čo som otehotnela bol, v tie dni kedy rátam že to bolo ,sex raz..😂😂

@ikonica mohla si ho fotit a dat tu ved mozno by sme si nieco vsimli aj my ze
@alilka ? 🙏