Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@asemilka no uvidime mne mrcha nikdy nemeskala
@lucinka3289 tak potom je to na nadejnej ceste 🙂
@asemilka dufame
@lucinka3289 a ktory DPO by si mala byt????ja ti neporadim vidiš čo mne robia tie testy.ale ako pisu baby skus o dva dni. 😉
@wenka25 cca 14 den
@lucinka3289 ja zajtra netestujem,skusim až v nedelu tak skus aj ty,a uvidime 😀
@wenka25 ty kedy mas dostat ms a ktory den si po ovu?
@lucinka3289 no ja som mala mat 24.12. MS ale co sme si vtedy pisali tak mne sa zdalo ze az 21.12. som mala ovu,takze vlastne neviem.keby som mala ovu posunutu tak by som mala dostat MS dneska.psycho 😖
@wenka25 no pekne teda a zatial nic?ja som si kupila mammatest rano otestujem uz bude 30dc a 3 drn meskania ak mrcha nepride
Baby este je fakt skoro na test?
@lucinka3289 pokial si 14 DPO tak to by malo ukazat, ale tak moze byt pripad ze ukaze neskor 🙂
@empathia dnes je 14 den a druhy den meska co mi nikdy nemeskala
@lucinka3289 sa to mohla posunut ovulacia a tym aj lutealna faza, pockaj este 2 dni , ja viem je to tazke
ahojte buduce mamicky chcela by som vaspoprosit ci mi vie niekto vypocitat ovulaciu mavam pravidelny 30 dnovy ciklus a posledna mrcha bola 22.12.2013...lebo skusala som aj tie kalkulacky na ovulaciu a kazda ukazuje inak...dakujem za pomoc 🙂
@peterek414 ahoj aj ja som mala 30DC, a ovulka bola 18dc
@peterek414 ale mozes to mat ine... 🙂
@empathia no mne ukazali kalkulacky jedna od 1.1 do 6.1 a druha od 2.1 do 7.1 a dalsia od 4. do 9.1 tak teraz som s toho jelen hlien mi zacal aj ma picha vo vajecniku pravom tak teraz neviem kedy sa mame snazit aby to vyslo 😒
@peterek414 snazste sa ked je hlienik dobry 🙂
@peterek414 a hlavne sa radujte jeden z druheho 🙂
@lucinka3289 ja som mala mamatest vcera so slabulilinkou ciarkou a dnes nic.ale vraj tie su najspolahlivejsie.a este tie digi ze su ok akurát tie u nas v lekarni nemaju ☹ tak daj zajtra vediet!!!!!!
@empathia sak jasne sak nemozem stale mysliet na babo.....teraz mam taky kremovy hlien a neviem ci sa to meni alebo nie a hlavne ci to ma byt tak 😢
@peterek414 no vraj by mal byt pocit mokra...
@peterek414 ak mas pravidelny cyklus tak by si mala ovu mat 6.-7. 1....takze dva tri dni pred sa treba snazit a aj 1den po...
@peterek414 chceme s manzelíkom prvé , snažíme sa skoro 2roky... v podstate som zmenila lekara takze ztoho som stratila cca 15mesiacov
@empathia zajtra netestujem lebo len som nervna z toho,az v nedelu dam vediet....ale dneska som ukazovala foto vcerajsieho testu kamoske a vravela ze ona pri prvej mala este slabsiu ciarku a pri druhom taku istu ako ja vcera...akurát to jej meskali tyzden a mne uz viac... 😠 dik za podporu 🙂
@empathia jaj my uz 3 babo uz mame doma 4 rocnu dcerku a 2 rocneho synceka....v januari 2013 som potratila v 10 tyzdny a bola som na cisteny a potom starosti behaci a ze mam zrasty v maternici ale doktor povedal ze by nemam byt problem otehotniet a v .v decembri to vyzeralo tak nadejne ze to vynde a aj mrcha meskala 8 dni a potom dosla ae uplne ina tak som bola smutna tal ale snazime sa teraz zas tak uvidim ci to vinde

@lucinka3289 skús zase o nejaké dva tri dni 🙂 zatiaľ to vyzerá nádejne 🙂