icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

zaira1407
11. jan 2014

@adus26 ja som tam zacala chodit v 33tt ale som mala nejake zvysene hodnoty ,vtedy tam bola dr.kovacova a ona ma mala na starosti len sla na dovolenku a potom dr.varga ...no mali odlisne nazory na moju "diagnozu" ....tak neviem -pichala som si fraxiparin - ale viem ze so mnou bola jedna baba ,ktora cakala chlapceka a predtym mala dva potraty a nakoniec jej nasadili daku liecbu a udrzali mimco ...viem ze dr.kovacovu velmi chvalili ze dala "zivot" vela babätkam a mamickam hlavne nadej --neviem ci tam este robi ale pocula som ze odisla do rakuska ...vela zien ani o tom nevie a ma problemy s krvou a to brani v tehu....uz niekedy rozmylsm ci tam nemam skocit -dufam ze nie 😖

zaira1407
11. jan 2014

@adus26 skus zavolat za to nic nedas a budes vediet ja som chodila na krv kazdy tyzden raz ale to som bola tehu ale bolo tam stale neskutocne vela ludi uz o osmej rano som byvala daka 35 ta vazne 😕

adus26
11. jan 2014

@zaira1407 lebo mne poslali vzorky na ci nahodou nemam zražalivost krvi lebo som už druhi krat potratila v septenbri a pani doktorka povedala ze mame do vtedi cakat

zaira1407
11. jan 2014

@adus26 😕 a nemas ist na konzultaciu ? nuz neviem ti inak poradit 😔

adus26
11. jan 2014

@zaira1407 nie hovoril ze tie visletki poslu mozno pondelok tam skocim a opitam sa na to

inpe55
11. jan 2014

@zaira1407 ja tiež uživam kyselinu listovu. aj ja si myslim že je v tom aj psychika, pretože stale na to myslim, lenže neviem ako nemam na to mysliet. Maly už velmi tuži po surodencovi.Tak uvidime no.

asemilka
12. jan 2014

Som to nevydrzala... Ani len do rána som nepockala... A čo tam vidno? Nič 😀

zaira1407
12. jan 2014

@inpe55 no my sme teraz zacali 6ty mesiac a myslim ze sme zdravotne ok ale asi sa moc snazime -teda ja stale rozmyslam ☹

lucka1025
12. jan 2014

proim poradte.už som tsem pisala raz.takze 5.1 mi mali nabehnuť no dnes je 12.1 a nic...robila som si dneska test a bol negatívny.Mam bolesti v bruchu 2-3 krat ma za den picha v bruchu...Napína ma ale nevracam no momentalne mam take zimomriavky ze trvaju uz hodinu a nepomáha ani tepla perina...myslite ze mozem byt tehotna? dakujem

lucinka3289
12. jan 2014

@lucka1025 no bud si tehotna alebo pms ze sa ti posunula ovulka

wenka25
12. jan 2014

@lucka1025 je dosť možne že sa ti posunula ovulacia,ja som mala minuly mesiac ovu az na 27.DC takze sa mi to pekne o 14 dni posunulo,testy vsetky negativne (až na jeden-nechapem) a potom došla MS. ☹

inpe55
12. jan 2014

@lucka1025 ja ked som bola tehotna tak mi mesiac meškala menštruacia, robila som si tri testy a všetky boli negativne. bolievalo ma brucho, prsia.... mala som priznaky ako pri menštr. a ked som šla doktorke tak mi oznamila že som tehotna. Takže odvtedy testom neverim.

magnolia26
12. jan 2014

No my by sme mali mat podľaq ovu testov najplodnejsie dni takže sa budeme dalsie 2 dni riadne snažit, hoci sme sa snažili už aj v piatok, no tajne v kutiku duse budeme dúfať, že nám to tento mesiac vyjde. Bol by to pekný darček k mojim 37 narodeninám
😵

ellenie
12. jan 2014

Ahojte. My s muzom tiez snazilkujeme, uz mam po ovu, tak uvidime ci sa zadarilo 🙂 uz sa snazime pol roka a stale nic...

angels882
12. jan 2014

ahojte aj my snazilkujeme mozem sa opytat ako casto sa milujete cez plodne dni kazdy den alebo nie 😉

peterek414
12. jan 2014

@angels882 ahoj odporuca sa kazdy druhy den mat sex

lucinka3289
13. jan 2014

@wenka25 ahoj ako uz sa snazilkujete?

wenka25
13. jan 2014

@lucinka3289 ahoj,no este mam len 9DC,ovulka ešte nikde takže zatial nič....dufam že bude tento tyžden lebo manžel ide v potom preč 😉 a ty ako?ty si tiež tak nejako ako ja ak si spominam,že?

lucinka3289
13. jan 2014

@wenka25 ja som 10dc takze tak

empathia
13. jan 2014

dievčence moje takze mam zdravotne problemy, zajtra idem na sono a potom este 20.1., tak to vyzera ze budem musiet na laparoskopiu :/ pravdepodobne mam upchaty lavy vajcovod :/ aaach jaj, ked sa dari tak sa ,,dari´´ vsetko nakopu :/ takze moje snazilkovanie sa odklada na cca april - maj, a nechcem vas tam vidiet potom 🙂 dufam ze v aprili v maji budete v temach tehulky 🙂

@peterek414
@wenka25
@asemilka
@manucao
@lucinka3289

lucinka3289
13. jan 2014

@empathia tak vela stastia nech to u teba dobre dopadne drzim palce

manucao
13. jan 2014

@empathia AHojky..Tak to poznam,..Mna Dr. poslala na prefuk HSG..myslel si, ze ak sa nam nedari a manzel je OK, ze ci nahodu nemam upchaty vajcovod..Nedal ma na laparku, ale radsej ten rpefuk..je to miernejsie..bez narkozy...a nastastie vajcovody su prechodne, ciste..pustili mi raz tu kontrasnu latku..a primar co mi to robil povedal, ze aj ked su priechodne..ta kontrastna latka preciti..ako ludovo povedane premaze..tak snad...Som na konci s tretim balenim Inofolicu..a dnes som 22 DC..robila som si terst, lebo ma od soboty pobolieva brusko...tak raz tam vidim ducha a potom nie..asi mi sibe

manucao
13. jan 2014

@empathia A k tej laparke..aspon tato nebude boliet..budes si spinkat..a vsetko dobre dopadne..mne to robili pri vedomi a poviem ti bolelo to...fuuj..takze ty sa zobudis a budes ma po..a urcite to pomoze..vajcovod ti precistia a moze sa konat rande ... ktora rybka doplave prva

empathia
13. jan 2014

@manucao super tak teda nech palicky // tmavnuuuuuu 🙂 budem sa teškať stebou.
no ja tam mam nejaky nalez na sone sa mu nieco nezdalo, ze mam asoi poupchavane ze ci ma to neboli a ja ze nic neboli... ze mozno to bude cysta mozno upchatie vajcovodu tak teraz ma sleduje...

empathia
13. jan 2014

@lucinka3289 dakujem 🙂 nech to je cim skor zamnou

manucao
13. jan 2014

@empathia vsetko bude dobre..a ja tehu nie som..test je uz uplne biely..takze nic...budu co uz dva roky co sa snazime..a ubija to

empathia
13. jan 2014

@manucao jj my mame 2roky vo februari :/ takze presne viem co prezivas... uz aj tie pozitivne myslienky a vnutorna sila niesu take...

majuska121
13. jan 2014

Ahojte babenky,my sme začali pracovat na drobcovi před dvoma mesiacmi, neriesim bazální teplotu ani nic podobné,cyklus mám pravidelný 28 dni,tak spolieham na plodné dni, tento mesiac som mala ovulku okolo 5 teho, to sme sa snazilkovali každý druhy den, odvtedy ma bolí v podbrusku a prsia. Mrchu cakam 13teho, len včera a dnes som mala taky cervenkasty výtok, myslíte ze by to mohlo byt tehu?alebo sa mi tělo poblaznilo a dostanem mu už tak skoro?

peterek414
13. jan 2014

@empathia to mi je luto moja ale tak aspon sa viliecis a budes zsrava a potom sa podari a budes mat aj mimco neboj nic 🙂

wenka25
13. jan 2014

@empathia to mi je luto,držim palce nech si co najskôr fit!!!!