Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@lucinka3289 ahoj,no ja by som podla testov mala mat uz po ovu ale moc sme tomu s manželom nedali lebo je nejaky chory takze asi nič 😒 a ty ako?my mame tak rovnako cyklus takze uz len cakat-necakat MS,ci?
@peterek414 čosi tam je.... 🙂
@wenka25 no asi tak my sme sa trochu snazilkovali tak uvidime ms mi ma dojst okolo 2. februara a tebe?a robila si si tie ovu testy aky si mala? ked nam to tento mesiac nevyjde skusim aj ja buduci mesiac.
@peterek414 neni to dobre vidiet ale akoby tam nieco bolo 🙂 skus asi o dva dni 🙂
@lucinka3289 robila som si od 8dc a na 10dc bol test najsilnejsi a potom uz len slabol....len sa mi to zda strasne skoro ze by bola ovu.no neviem mozno to je aj tym inofolicom....neviem co je to za znacku,od jednej baby tuna z kona som ich objednavala.keby ze fakt tak bola ovu takto,MS by som mala mat 30.1. 😒 uvidíme.no drzim ti palce hadam sa zadari a tie ovu testy nebudes musiet kupovat na dalsi mesiac 😀
ahojte babule pridavam sa nam to vyslo v novembri, ale nie na dlho ale nevzdavame to novy rok nove vyhliadky 🙂
raz to musi prist!!!!!!!!
@peterek414 niečo sa tam črtá, aj v negatíve to dobre vidieť. Skús počkať dva dni a drzim palce, nech // silneju 😵 🙂
@asemilka dakujem dufam ze budes mat pravdu 🙂
@wenka25 25, občas 26 dňový
@peterek414 no ja tiež dufam 🙂
ahojte babule ja som mala ovu 13 a od vcera ma na dotyk kusok pobolievaju bradavky aj podbrusko sem tam citim neviete mi poradit nemali ste niekto noeco podobne
@asemilka a kedy ze mas dostat mrchu?
@peterek414 som dostala v stredu po dvojdnovom meškaní...
@asemilka a co to unamena ze s toho nic nebude ci????
@peterek414 tak tak.. Posnazime sa tento cyklus
@asemilka tak dzrim palce a daj potom vediet
@peterek414
Ahoj, prosím Ťa, po koľkých dňoch od styku si si robila test? Až keď Ti meškala, alebo aj skôr? Pýtam sa preto, lebo neviem či mám ešte čakať, alebo si ho urobiť. Keby som si urobila test, bolo by to 7 dní po styku. Nie je to skoro?
ahojte dnes 16dc a podla kalendara by mala dnes prebehnut ovulka ale ja nic necitim 12dc som mala hlien a 13 a 14dc sme sa snazilkovali snad to vyslo co myslite?
@flocik ahoj ja som si ho robila 10 dni po oplodneni a objavila sa slaba ciaroxka ......skusala som tiez na 7 den a visiel negativne ak chces poslen ti foto aby si videla tak pockaj aspon 2-3 dni a mozes skusit myslim ze skor je to zbytockne kedze este len na 5 az 10 den je uhniezdovanie drzim palceky a daj vediet 🙂
@flocik ešte počkaj,ako pisala @peterek414 ešte sa len moze vajicko zahniezdovat,aby si nebola zbytocne sklamana skus este par dni vydrzat 😉
@lucinka3289 držim palce,vyzera to ze ste to vystihli.tak daj vediet....ja som mala ovu asi 11DC podla testov aj hlienu...ale boli ma tak nejak cudne brucho ako pred MS tak neviem,podla mna mi to ten Inofolic prehadzal,berem ho len prvy cyklus....
@wenka25 no dufam ze sme to vystihli ja tiez berem ten inofolic druhy mesiac uvidime lebo doteraz som mala pravidelny 27dnovy cyklus a z inofolicom 29 tak uvidime tento mesiac drzim aj tebe palce
@wenka25 ja beriem aj femibion 800.
Baby...vcera sme sa krasne pomilovali...a dnes mam velmi zvlastny pocit....pocit, ze sa to podarilo.....rovnaky pocit som mala aj ked sme splodili nasho syna 🙂 Tak teraz uz len dufat, ze ten pocit neklame 😀
@lucinka3289
@wenka25
dievčence takze pred 2 dnami pichalo v pravom vajecniku, BT som nemerala ani ovu test - totiz to sme sa stahovali v piatok a neviem kde mi hlava stoji... vsetko je vsade jaaaaj a jedine to viem ze som 17dc 🙂 ale tipujem ze ovulka uz prebehla 🙂
ako sa vdari vam? mame nieco noveeee? 🙂
@empathia ja som dnes 16dc a podla kalendara by mala dnes prebehnut ovulka ale ja nic necitim 12dc som mala hlien a 13 a 14dc sme sa snazilkovali snad to vyslo co myslis?

@empathia @wenka25 ahojte baby co mete noveho???