Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@wenka25 a ako pomaha ananas?
@lucinka3289 čitala som ze pomaha pri uhniezdovani,treba ho jest 5 dni po ovu aspon 5 dni.
ahojky ... 🙂
tak ako som predpokladala u nas nic menzes dorazil o tri dni skor takze nezostava nam nic ine ako sa snazit dalej .... tym ktorym sa to nepodarilo : zostavate tu alebo sa presuvate potom do februarovky snazilky ?Držim vam palce babeny nech vam to cim skor vide !
Tak ja mám zase zaludok ako na vode, strasne ma bolia prsia, tak neviem ci to bude PMS alebo splnena aša túžba, uvidíme 😉
@magnolia26 ahoj, ja mam druhy den bolesti v podbrusku, vcera som si robila test ☹ . neviem mrcha stale nechodi, ani by nemusela prist. uvidime co bude.
ahojte dnes mala prist mrcha a nedosla robila som test a slabulinka druha ciarka tak teraz neviem je este mozne ze som tehotna ☹
Ahojte, pripojim se ku Vám ... se svojom manželom mám už 14m holčičku a od léta, se chcem pokusit o bábo 😵 .... teraz sme si mysleli, že sa nám zdarilo ale mrcha došla ... tak tomu necháváme voľnu ruku a od januára oficko 😀
@peterek414 je to mozne ze si v tom skus o dva dni znova
@peterek414 cosi tam je 🙂 nedojde MS uvidis 😉
@peterek414 je to zle vidiet hovorim skus o dva dni drzim palce
@lucinka3289 ale aj tak sak uz je to 14DPO a test takto vypada...nemoze to byt aj tim ze mi pomali stupa HCG?????????? ☹ ☹ ☹ ☹
@peterek414 jasne niekomu testy ukazu tehotenstvo az po tyzdni meskania klud nestresuj sa
@lucinka3289 lebo sak posledne 3 dni mi byva zle a aj ma napina a to hlave ked fajcim a to sa mi nestavalo tak som stoho vyhukana a mam bieli kremovy hlien a vobec pocit na mrchu
ahojte ukazalo niektorej z vas niekedy ducha po 10 minutach a do pol hodky kym poriadne uschol moc bala uz pekne viditelna ciarka slaba ale uz som ju nemusela hladat ? neviem co si mam o tom mysliet
uz som si robila 3 testy a vzdy az po desiatich minutach som tam videla ducha bolia ma bradavky robia sa mi aj modre zilky a dost casto chodim cikat mrchu mam dostat az 27
@veruna6 kedy ti mala dojst mrcha? Ja mám 21-23 DC takže testovať budem v nedeľu, uvidím ci tam niečo bude. Bolo by to prekvapko na moje narodky
@peterek414 este fajcis?ja uz som to obmedzila niektore dni vobec a niekedy 2 3 cigy 🙂
@lucinka3289 zatial fajcim stale ale napina ma s nich
ja mam dnes 23, to iste co Veruna
@peterek414 pekne teda tak drzim palce nech ti to vyjde
Ahojte baby pripajam sa k Vam s priateľom sa snažíme o miminko od septembra ,na konci augusta som vysadila antikoncepciu a doteraz stale nic
skus vydrzat...ak su čiarky ruzove tak by ti mali silniet kazde dva dni.zajtra nerob testik a v piatok sprav a porovnas.a nemas foto?skus tu hodit,inak ak ti ukazuje 5 dni pred MS yslim ze uz budu čiarky len silniet 😉
@peterek414 skus si urobit ovu test mozno ti skor ukaze tehu tak ako to bolo aj u mna. 😉

@empathia jasne ja ju pijem len po ovu 🙂 potom by sa mal papat ananas,vcera som zjedla cely,no len ci to pomaha 😀