Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
..vysetrenia same o sebe neboli narocne,len ide o to co vsetko vysetria. Zistuju isoimunitne a autoimunitne vztahy buniek (vajicka,spermie...). Viem,ze sa zameriavaju na enzymaticke vybavenie hlaviciek spermii a pod. Je toho dost🙂....takze cakame a uvidime...je to tam urcite ine ako tu, tu som len sklamana z pristupu niektorych lekarov....
@empathia tak dufam ze si tehu 🙂
@lucinka3289 nechame sa prekvapit 🙂
@empathia no je to mozne ked mas ovu test pozit nevies nahodou ci ovu test neukaze tehotenstvo skorej jak tehotensky test som to uz niekde pocula
@empathia potom daj vediet budes zajtra testovat?
@lucinka3289 kiezby si mala pravdu 🙂 skusim zajtra testovat rano
@lucinka3289 ale ked budem zas krvacat tak uz nebudem testovat nebude to mat uz zmysel
@empathia drzim palce
@empathia no ako si dopadla?
@lucinka3289 mne pri malej ukázal.. Skúšala som ho vtedy 3-2-1 deň pred mrchou a postupne tmavol a v den mrchy vyšiel tehu na //
@lucinka3289 ahoj negatívny :/// a hnedo spinim, BT je 36,7
Babenky, tak nam to znova nevyslo, mrcha dosla pred tyzdnom, takze sa ideme snazit dalej 🙂 a to som myslela, ze sa zadarilo, lebo mala som dva dni ruzovy a hned vytok no nakoniec dorazila mrcha...
@empathia tak teda si nejsi?skus ovu test
@lucinka3289 mne BT pred MS klesne na 36,4, skusim ovu test ale pockaj vsak nemam tolko moču 😀 hihihihihi .
A ty sa ako citis???
@empathia ja sa citim ako po nocnej.ja si myslim ze u mna to zas nevyslo ja nespinim nic sa neuhniezduje
@lucinka3289 moja kamaratka nespinila... ani nic necitila len jej bolo casto chladno... a uz je v 5mes 🙂
@empathia mne je blbo chladno ale teraz je riadna kosa vonku a mne aj vzdy byvalo zima.kozy ma bolia no neviem mozno skusim aj ja ovu test
@wenka25
@lucinka3289
dievcence toto je moj ovu test teraz robeny, bola som vymačkať trocha moču chichichi 😀
@empathia takze pozit a nervacas tak teda gratulujem je to tam
@lucinka3289 no este sa neunahlime tehu test stale negativny a pobolieva ma spodok ako pred menstruaciou takze este sa mozno spusti mozno sa mi zas poblaznili hormony :/ ale asponm nejake pozitivne // vidim chichichi
@wenka25 ovu som mala potvrdene ze bola v dnoch od 14.1 do 20.1, lebo 14.1. videl folik na sone a 20.1. uz bol fuč taaakže išlo vajco na vandrovku 😀
uvidime za par dni, spinim stale, a hmotnost sa mi zvysila o 1,5kg ale to bude asi tym ze mam zvysenu davku duphastonu na 3x denne, zajtra pojdem doktorovi (moj drahý ho volá že pičmajster chichichi), nech ma kukne alebo upravi lieky
Ahojte,prosim vas neviete mi niekto poradit ci by som si mohla dat polku tabletky mig 400,ked som tehotna?neznesitelne mna boli zub 😢

@magnolia26 dufam ze aj teraz budes tehu 🙂