Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@empathia neviem to tam dat cez mobil ale ciarka bola len slabunka
@lucinka3289 skus este rano testnut
@empathia naco?
@empathia uz pockam na mrchu nechcem sa znova sklamat
@lucinka3289
@wenka25
aha aky clanok som nasla:
https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/co-by-ste-mali-vediet-o-ovulacnych-testoch/
@empathia no super dobry clanok
@empathia a mrcha sa nerozbehla?
@lucinka3289 zatial nie, rano skusim testnut.. ale pojdem aj gynekologovi
Kocky drzim vsetkym palce aj my sa zaciname snazit od decembra minuly rok som mala dvakrat po sebe missed abort tak dufam,ze konecne do tretice to vyjde. 😉
Vysadila som antikoncepciu pred Vianocami s tým že konečne ideme na to. Nechávam to síce náhode ani to nijako nesúrim, ale prišiel január mala som to dostať a zrazu nikde. škoda bola že ani test nebol pozitívny. 😒 Takže teraz nemám ani jedno a som z toho nejako zmetená, neviem či je normálne nedostať to po vysadení alebo radšej navštíviť gyn. mam celkom strach že dostanem od lekára nejaké zlé správy. Brala som HAK skoro 3 a pol roka 😢
@kucerkaa Zatiaľ nie, klasické príznaky som mala blbu náladu, vyrážky, dokonca ma aj pobolievalo v podbrušku ale nič sa nedostavilo 😒 Robila som si aj test s takou malou nádejou aj ked si mslím že po vysadení HAK ta to chráni ešte aspon mesiac aspon pri dlhodobejšiom užívaní ako ja viac ako 3 roky.
@cifrafree no ja som poslednú tabletku vzala 19.12. a od 13.1. si meriam teplotu aby som vedela kedy príde MS lebo viem že bude straaaašne dlho meškať pretože už som raz tak vysadila ´takže viem ale predtým som nemeralateplotu...ja som vysadila teraz natrvalo po 8-9rokoch ale ovuláciun som mala tak už len čakám
@kucerkaa Ja som ju vysadila cca po 4 rokoch, takže je normálne keď to nedostanem? Tak som teda rada. Ja takéto veci neriešim ani si nerobím ovu test. Mám pocit, že keby som riešila ešte tieto veci, tak by som bola sklamaná kebyže to nepríde, ako teraz, už som mala malú dušičku že čo keď. 🙂 Tak to nechávam radšej na matku prírodu kedy mi to zariadi. 🙂 Držim palčeky.
@cifrafree určite ti nepríde tak ako keď si brala HAK bude meškať kým si telo zase nenastaví na ten cyklus ktorý má ale ani netlač na to...ak to tak chceš že to necháš na prírodu tak tak to bude najlepšie....držím palce ja sa ešte nechystám na bábo ale ak tento rok vyjdu veci tak ako chceme tak možno aj zamiesiť sa podarí 🙂
@empathia tak ako si dopadla?mna uz ani prsia tak nebolia.
@wenka25 ahoj ty si ako na tom?mna uz aj prsia menej bolia ale naliate su stale
@lucinka3289
@lucinka3289
dievčence taaakže rano tehu test negativ, ovu test len menej intenzivny ako vcera. Lekar mi robil sono, pichol mi agolutin, sliznica nizka, vraj to spinenie je iba reakcia na lieky a zvysene davkovanie liekov, a mam tam prist 2-3DC stym ze aby som mu dala termin kedy bude laparoskopia a dohodneme sa co dalej
@lucinka3289 ahoj,no tiez mam take kozy ze bolia a naliate ale to mavam aj pred MS.ta by mala dojst 4.2.tak uvidim...a tie ovu testy ze ak by sme z nich chceli zistit tehu by samali robit tiez par dni za sebou ci tmavnu alebo ciarka je stale rovnaka,takze asi sa radsej oplati pockat a spravit si rovno tehu. 😒 inak ja si tiez myslim ze tento mesiac zasa nic,no co uz.
@empathia tak ja som dostala riadnu mrchu mrchatú, takže sklamanie, ale už to začnem riešiť s mojim doktorkom, lebo pokial sa k niečomu dopracujeme tak ubehne zase další polrok
@lucinka3289 Chcem sa Ta opytat ty beries ten inofolic? Ja som si ho vcera kupila, chcem to vyskusat, doteraz som pila alchemilku a mala som cyklus 28-29 a zrazu mam 24,nejak sa mi to rozhodilo po druhom kyrete. Len som citala pozitivne veci na ten inofolic tak uvidim.Kolko ho beries?Pisu, ze kludne sa moze tri mesiace.
@mamamonika ja som vybrala to balenie a uz ho neberiem mi to rozhodilo cyklus vzdy som mala 27dnovy a z inofolicom 29 teraz beriem len femibion 800

@lucinka3289 daj foto