Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Tak baby ja vas zdravim uz z prace.ja by som mala byt dpo 13 den tak cakam co z toho priznaky si asi nahovaram. Asi v sobotu skusim testnut.
Mna dnes zacali boliet podbrusko a pocit ako na mrchu
@lucinka3289 a kolky den si DPO?
@smejlicka 13dpo si myslim ze vtedy bola ale podla kalendara 9dpo
Tak kupila som v rakusku test ktory sa moze robit este pred ms tak zajtra testnem drahy jak svina 🙂
@lucinka3289 budem držať palce. Ja si takto o tyzden zacnem obhryzat nechty 😀 od nedockavosti 😀
Ja som zvedava ale myslim ze z toho nic nebude mam taky pocit
ale ale čo tooooo, to si ako dovolujete takto negatívne zmyslat 😀
babenky zajtra idem objednat na laparoskopiuuuuuuuuuuuu
@empathia nech ti daju cim skor termin,ze treba baby im povedz!!!!! 😀 a ja mam tiez taky pocit ako @lucinka3289 len kozy ma bolia a to je vsetko
@lucinka3289 kym neprišla tak je dobre 😉
Ahojte baby, takže zajtra mám vybavené rande s mojím gynekologom,tak s ním dám vážnu debatu o mojom snažení a som zvedavá čo povie, pretože je v takých veciach dobrý
@magnolia26 nenechaj sa odbyt ze na snazenie rok atd... vsetko zacina kompletnym hormonalnym profilom 😉
@wenka25
@lucinka3289
ženičky taaakže 20.2.2014 je moj laparodeň 😎 budu mi robit driling vaječníkov takže ma čakajú predoperačné, plúcne a anesteziologické vyšetrenia 😎 nááááá to dáme 😉
a robi sa to cca na 20-21DC, a tak 3-4dni je clovek v nemocnici. Ostatné info dám až po mojom dni D 😉
@magnolia26
@lucinka3289
@wenka25
babeny te naše vajicka krpaté nás nechcú teraz poslúchať, čo bude až sa jedného pekného dňa narodia a budú mať 51cm 😀

@rea92 aj ja cakam do nedele ak skor nedojde mrcha