Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@lucinka3289 tak ked chceš, skús zajtra ráno testnut
@asemilka myslis ze uz by mohlo ukazat?
No baby tak ja som bola dnes za svojim zlatym doktorom, takže dostala som duphaston a priateľ este absolvuje spermiogram, počkáme 3 mesiace, a ked sa nič nezadarí tak ideme pokracovat v liečbe
ahojte zienky,ani neviem do akej temy toto mam napisat.mam jedno dieta z predchadzajuceho vztahu a teraz s manzelom sa snazime o babo.v oktobri som mala missed v 10 tyzdni.uz si pridem ako psychopat.teraz som nejak v siedmom,stale sa pozorujem ci sa mi zväčšuju prsia,ci mam stale priznaky.bojim sa ze to nevyjde a ja nebudem moct dat manzelovi spolocne babätko.som z toho na nervy.zajtra zas idem na kontrolu doktorke ci uz bude srdiecko.nechcem to znova prezit.kde je chyba???
@lucinka3289 mne pri malej v den MS ukázalo pekné //
@borovica ahoj mne dr. povedal ze priroda si to tak riadi sama,ze maternica proste slaby alebo geneticky chybny plod proste nechce a ze je to bezne,riesit sa to zacne az pri opakovanych potratoch, 😒 ja som mala missed v septembri ale mne sa od zaciatku tehu nezdalo vsetko ok,vobec som nemala take pocity ako pri prvej....neboj sa vsetko bude ok,srdiecko bude zajtra krasne podskakovat 🙂 drzim palce daj vediet
@borovica prve asi vieme preco mala som aj toxoplazmu aj ine veci z dovolenky a druhe ,mala som sa asi viac setrit.ale to su len moje dohady lebo genetika nic neukazala,ani stitna.takze neiem ci nemam ist pre istotu na imonologiu opytam sa na buduci tyzden mojho gyndu , bola som aj na hysteroskopii a nikde nic. teraz ked mi skonci MS uz mozme zacat zas skusat tak verim ze hoci budem musiet viac oddychovat ,tak uz to dobojujeme.vo vela pripadoch totiz nezistia pre co sa to stalo
@siska765 velmi ti drzim palce.ja viem,ze uz jedno mam.som stastna,ale mam tak skveleho manzela,ze mu chcem dopriat ten pocit vlastneho dietatka.stara sa o mojho ako o vlastneho.ja som od krpca musela odist uz v 3 mesiacoch do prace.natrafila som na somara a musela som nas uzivit.tak ma to mrzi. ☹
@asemilka tusim sa uz mrcha rozbieha je tam uz aj trocha krvi :(
@borovica jasne , ja som to tak nemyslela ze mozes byt stastna ze mas uz jedno 🙂 kazda tuzime po babatku rovnako ebo je to nieco nadherne a tiez velmi tuzim dat mojmu babatko ktore bude z nas dvoch , takze ta uplne chapem, neboj nic , mysli poziivne a hlavne sa setri, moc sa nenamahaj,nepresiluj,oddychuj najviac ako mozes , bude to stat za to 😉
@borovica nie nie si sama , vsetky sem chodime nabrat odvahu a silu a povzbudzovat sa ze to raz dopadne dobre,ze vsetky budeme v naruci drzat to najvacsie stasticko 🙂 a hlavne , ked citam pozitivne veci ze sa zas niektorej zadarilo tak to cloveka ln povzbudzuje a dava nadej ze vsetko zle skonci a nas sen sa stane skutocnostou-hoci je cesta niektorych dlhsia 😉 my to dame 🙂
jasne porazime to,aj keby mam preto hocico urobit. 😉
@lucinka3289 uvidíš, čo bude do rána
@asemilka myslim ze je to uz cista mrcha
@lucinka3289 tak potom nech rýchlo prejde a sup na snazilkovanie 🙂
@asemilka dakujem a ty si ako na tom?kedy mas dostat mrchu?
@lucinka3289 ach no co uz... 😒 dalsi mesiac uz sa to musi podarit!!!!ja mam ten pocit ako si mala ty ze tiez nic 😀 nevadi raz to pride
@wenka25 raz urcite ak to bud.mesiac nevyjde pojdem k lekarovi nech kukne ci je vse ok
@borovica ved ja viem ze ja uz mam jednu kocku a keby som uz nijake baby nemala aspon mam ju,ale chcela by som aby mala surodenca....a navyse nie je uplne zdrava a strasne som na nu upata a bojim sa,ale keby sme mali druhe aspon by som jej dala dychat 😀 ty aspon vies ze nemate problem otehotniet,my sme na malu cakali skoro 3 roky,na druhe rok a pol a aj tak nic a teraz neviem kolko to bude trvat ak vôbec.... 😝
@lucinka3289 ved v podstane sa nesnazime dlho takze mozno je nejaka chyba v teorii,nie v praxi 😀
@wenka25 no to mas pravdu je to nas prvy mesiac co to nevyslo takze tak

@asemilka doteraz som mala vzdy 27dnovy ale min mesiac som mala 29dnovy z inofolicu ale uz ho neberiem