icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

lucinka3289
3. feb 2014

@madlene74 kedy ti ma dojst ms?.testuj az ked ti meska inak ti nemusi este ukazat

cherset
3. feb 2014

dievcata, pridavam sa, od januara sa zaciname snazit, tak uvidime 🙂

mia005
3. feb 2014

Ovulka skončila, teraz už "len" čakať či bola naša snaha úspešná 😕 🙂

empathia
3. feb 2014

@cherset
@mia005
dievčence vitajte a dúfam že čoskoro pojjdete do tehulkovských tém 🙂

madlene74
3. feb 2014

dnes mám 28DC, menzes mám dostat dnes-zajtra... 😒

empathia
3. feb 2014

@madlene74 prajem ti nedostanie mrchy mrchatrej 🙂

empathia
3. feb 2014

@lucinka3289 ajoooj ako sa citis? mas naplanovaneho lekara?

empathia
3. feb 2014

@wenka25 ahoj uvidis ze februar sa podari a budu to novemberčatá 🙂

lucinka3289
3. feb 2014

@empathia ahoj zatial je to ok cakam kym uz skonci mrcha lekara este neviem kedy sa tam vyberiem

empathia
3. feb 2014

@lucinka3289 neodkladaj to 🙂

madlene74
3. feb 2014

@empathia Ďakujem, kiež by sa podarilo!

lucinka3289
3. feb 2014

@empathia preco?

petra16
3. feb 2014

Ahojte. Tak aj ja sa pridávam, ak môžem 🙂 S manželom sa tiež snažíme o bábo. Aj keď to ešte nie je dlho. Ale som aktuálne 2 týždne po laparo kvôli endometrióze ☹ Bola celá odstránená. Len neviem dokedy 😒 Takže od najbližšieho cyklu ideme na to!!! Začínam brať aj Inofolic a manžel Maca. Tak uvidíme...všetkým moc držím prsty 😉

empathia
3. feb 2014

@lucinka3289 nech vieme ze je vsetko OK 🙂

empathia
3. feb 2014

@petra16 ahoj tiez ma caka laparo, lekarka mi povedala ze vacsinou do 3mes tam baby otehotneju 🙂

petra16
3. feb 2014

@empathia A tiež ideš kvôli cystám na laparo? Ak sa teda smiem opýtať...

empathia
3. feb 2014

@petra16 nie, idu mi zistit priechodnost a drilling

zuzulienkaaaa
3. feb 2014

@madlene74 ahoj...tiež si meriam bazálnu teplotu, snažíme sa od novembra, ja som hneď v novembri aj otehotnela, no tešili sme sa asi len týždeň a v 6.tt sme o bábätko prišli...teraz v decembri a v januári, hoci sme sa snažili ďalej, tak zatiaľ nič...k tej bazálnej teplote - v luteálnej fáze (fáze vyšších teplôt po ovulácii) je teplota zvýšená pokojne aj 10-12 dní, podľa toho, akú mávaš dlhú luteálnu fázu...ja mám 13-dňovú, a teplota mi klesne až jeden, max. dva dni pred menštruáciou...
možno si tehotná, veľmi Ti to prajem, no z bazálnej teploty si môžeš byť na 100% istá, ak Ti fáza vyšších teplôt trvá 18 dní...to si definitívne tehotná...ak by som mala vyššiu teplotu 14-15 dní, začala by som sa pomaly tešiť 🙂

viac nájdeš tu: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

držím palce+

zuzulienkaaaa
3. feb 2014

ahojte...
chcela by som sa tak všeobecne opýtať, ako možno podporiť plodnosť...meriam si bazálnu teplotu, grafy mám ako z učebnice, takže viem presne kedy mám ovuláciu, aj rozhranie plodných dní...doteraz sme používali lubr.gél, no teraz nedávno som sa dočítala, že môže sťažovať až znemožňovať pohyblivosť spermií, tak tento cyklus to skúsime bez neho...začala som teraz brať aj inofolic, akurát mi končí menštruácia, tak uvidíme čo tento mesiac prinesie 🙂
tak sa vlastne len pýtam, či máte s niečim (najlepšie prírodným) skúsenosť, alebo ste počuli, že je to dobré a podporujúce plodnosť (aj pre mužov by sa dačo zišlo 🙂 ...možno nejaké konkrétne potraviny...
vďaka za odpovede

lucinka3289
3. feb 2014

@empathia vse je ok 🙂

empathia
3. feb 2014

@lucinka3289 to som rada 🙂

asemilka
3. feb 2014

@zuzulienkaaaa ja som pri malej pila alchemilkovy čajík od 1.dc po ovulku. na tretí mesiac sa zadarila 🙂 a pre chlapov sa tuším odporúča vitamín E

asemilka
3. feb 2014

@madlene74 ešte mohlo byt skoro na test

petra16
3. feb 2014

@zuzulienkaaaa Ahoj. Ja tiež začínam brať Inofolic. Vlastne dnes ráno prvý sáčok, tak som zvedavá, či upraví ovuláciu. Pre manžela mi kamarátka odporučila tablety Maca Extra Bio. Na podporu spermií. Je to aj na pohyblivosť spermií. Aj keď mi zrovna s týmto problém nemáme. Ale nasadili sme ich preventívne 🙂
Inak ten lubrikačný gél naozaj nie je dobrý! Môže zabíjať spermie...
A ovulačné testy už asi prestanem robiť. Je to hrôza na psychiku... a dočítala som sa, že sú dosť nespoľahlivé...tak neviem 😒

janka48
3. feb 2014

ahojte dievcence chcem sa opytat ze co to znamena ak mi meska mrcha treti den a na ovulacnom teste dve silne ciarky a na tehotenskom nic vdaka za odpoved

madlene74
3. feb 2014

@zuzulienkaaaa dnes mám 14D luteálnej fázy, ale včera robený test bol negatívny ☹ na druhej strane som čítala,že utrogestan(brala som do 28.DC) tiež udržuje vys.teploty,lebo je to vlastne progesterón. No neviem....

borovica
3. feb 2014

@wenka25 viem,ze iný maju aj väčšie problemy.musia ist na umele oplodnenie a podobne.tak asi mi nic neostava robit,len sa modlit nech je vsetko v poriadku..no velmi sa bojim.uz ma menej bolia prsia a uz zas som v zlej nalade,ze co ak pojem v pondelok k doktorke,a bude zle :(

asemilka
3. feb 2014

@janka48 teoreticky môžeš byť tehotná. ale aj nemusíš

empathia
3. feb 2014

@janka48 urob si test ovu z ranneho mocu a uvidis

siska765
3. feb 2014

ahojte mate niektora skusenosti s anopyrinom pred a pocas tehu?vdaka