Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@peterek414 ty si si nemala robiť v nedeľu test? 🙂 ako dopadol?
@asemilka ale bieli ako sneh a robila som sobotu a aj den ale este neuschop potom dam obidva foto
Ahojte baby potrebujem poradit, snažim sa otehotniet a menštruacia mi meska 6den, len si myslím že je to skorej kvoli pitiu citrinovej vody(vobec som si neuvedomila že to posunie cyklus) lebo test mi vobec nic neukazal, ale mam plodne dni2-4 marca a teraz sa bojim že menstruacia mi pride kem mam mat plodne dni poradte co teraz
@smejlicka tazko povedat,mne to doktor vysvetlil takto :pokial mas menstruaciu a nemas ziadne zavazne problemy ako PCO alebo nieco ine,tak by si mala klasicky otehotniet.Ja som zacala mat vysoky prolaktin po vysadeni antikoncepcie a zacali mi kramy aj haprovat,isla som ku gynek.urobil hormonalny profil,zistil zvyseny prolaktin a dal parlodel.vtedy som este nechcela byt tehotna tak som nic ine neriesila a jedla ho.vsetko v podstate sa dalo do normalu ako bolo pred tym.ked som chcela otehotniet podarilo sa na prvy sup,skoncilo sice MA ale otehotnela som,bola som na hysteroskopii ,genetike,stitnej,vsade vsetko ok.teda moj zaver je taky ze ak chcem byt tehotna uzivam parlodel,lebo viem ze s nim ms dostanem a to je dobry zaklad,dolezite je potom zistit ci mavas aj ovulaciu co sa da folikulometriou a je to.proste neriesila by som to hned takymi centrami,najskor by som sa snazila ziskat naspat cyklus a ked je tak otehotniet,potom ked sa nebude darit by som riesila take centra.CISTO MOJ NAZOR LEBO MAM PODOBNE PROBLEMY

@bluka vitaj 🙂