icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

asemilka
25. feb 2014

@bluka vitaj 🙂

asemilka
25. feb 2014

@peterek414 ty si si nemala robiť v nedeľu test? 🙂 ako dopadol?

peterek414
26. feb 2014

@asemilka ale bieli ako sneh a robila som sobotu a aj den ale este neuschop potom dam obidva foto

subbinka
26. feb 2014

@asemilka dakujem ja som natuto ciarku cakala pol roka 🙂 neboj aj teebsa to podari

lverffy
26. feb 2014

Ahojte dievcata chcem Vam dat do pozornosti - ponukam specialny lubrikacny gel na podporu pohybu spermii spolu s 15timi ovulacnymi testami za 25€ - velmi rychlo som otehotnela a ostalo mi to vsetko doma zabalene/nepouzite - budem rada ak to niektorej pomoze. Vramci BA doveziem. PAPA

kirriana
26. feb 2014

@wenka25
@labocca
@smejlicka caute kocky, tak vitam teda v kruhu 🙂 tento mesiac asi bez ovulky, takze mozno ten dalsi, dnes som 21DC ale predpokladam ze ovu sa uz konat nebude... no co vam poviem. Co tu mate nove?

kirriana
26. feb 2014

@lverffy ahoj, vies co spravis mi sluzbu ak mi to predas, chcela som si ten gel kupit ale nemali v lekarni a som v BA, daj vediet co ako 🙂 diky

smejlicka
26. feb 2014

@kirriana ja momentalne po vyvolavacke uz aj menzes dorazil tak uvidim co ako pojde dalej...este mam ist na kontrolu 10.3.

kirriana
26. feb 2014

@bluka vitaj vitaj - my snazime od 01/2014 tiez prvy krat v zivote, ja trochu blba diagnoza PCO, takze neviem ako dlho nam to bude trvat....

wenka25
26. feb 2014

@kirriana mne sa ovu raz posunula na 27DC a s nou aj MS,takze ešte neni neskoro možno 😀

kirriana
26. feb 2014

@smejlicka vyvolacku? co nechodila a nechodila? 🙂

smejlicka
26. feb 2014

@kirriana veru nie od decembra to uz som bola na 4..:(

siska765
26. feb 2014

@smejlicka to ti 4 vyvolavacky nezabrali????to je cudne a testy nic neukazali?

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 zle som to napisala 4 cykly mi boli pichnute vyvolavacky...

siska765
26. feb 2014

@smejlicka ahaaa ale zakazdym si potom dostala hej?a preco ti teda doky neurobi hormonalny profil ked je to uz tak casto?

nikusm
26. feb 2014

Ahojte baby potrebujem poradit, snažim sa otehotniet a menštruacia mi meska 6den, len si myslím že je to skorej kvoli pitiu citrinovej vody(vobec som si neuvedomila že to posunie cyklus) lebo test mi vobec nic neukazal, ale mam plodne dni2-4 marca a teraz sa bojim že menstruacia mi pride kem mam mat plodne dni poradte co teraz

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 hej nastastie som dostala..teraz mam prist po menzese na kontrolu ale bude tam az 10.3. hormonalny profil mi robila asi tak pred dvomi rokmi tiez som chodila na vyvolavacky a mala som zvyseny prolaktin....

siska765
26. feb 2014

@nikusm urob si tehot.test ci nie si uz tehotna ak nie si,daj si kazdy vecer za pohar vinka nepi uz citronovu vodu a mozno zaberie.mne urcite

siska765
26. feb 2014

@smejlicka no vitaj v klube 🙂 ja mam tiez zvyseny prolaktin uz vela rokov jem na to parlodel a chodia kramy,nie vzdy na cas ale chodia kazdy mesiac teraz,ked zistim ze som tehotna mam ho vysadit lebo uz nie je potrebny

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 diky tiez som brala parlodel...2x1 ale asi 3 mesiace...

siska765
26. feb 2014

@smejlicka a uz nemusis?uz ho nemas zvyseny?ja ho musim lebo nedostanem ms,ak nedostanem ms tak nemozem otehotniet,co chcem a preto ho jem a vzdy sa podarilo takmer na prvy sup no a potom som ho vysadila ked som zbadala // na teste

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 uz sa doktorka viac nevyjadrila ze dame na 3 mesiace..potom mi uz chodila menstruacia ale nie pravidelne ale vzdy dosla...a az teraz sa mi to znovu opakuje od minuleho septembra

siska765
26. feb 2014

@smejlicka hmmm takze tam asi bude treba dlhsia liecba s parlodeoom,moj nazor,lebo mne ho doktor tiez vysadil ,potom chvilu prisla a zas nechodila ako tebe tak mi ho zas nasadil a mam ho uz dost rokov.

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 hm asi hej..uz ma posielala doktorka aj do CAR snazime sa od minuleho roku jul....aj ked sa mi zda ze je to dost skoro...ale ze mi tam spravia lepsie vysetrenia..

siska765
26. feb 2014

@smejlicka tazko povedat,mne to doktor vysvetlil takto :pokial mas menstruaciu a nemas ziadne zavazne problemy ako PCO alebo nieco ine,tak by si mala klasicky otehotniet.Ja som zacala mat vysoky prolaktin po vysadeni antikoncepcie a zacali mi kramy aj haprovat,isla som ku gynek.urobil hormonalny profil,zistil zvyseny prolaktin a dal parlodel.vtedy som este nechcela byt tehotna tak som nic ine neriesila a jedla ho.vsetko v podstate sa dalo do normalu ako bolo pred tym.ked som chcela otehotniet podarilo sa na prvy sup,skoncilo sice MA ale otehotnela som,bola som na hysteroskopii ,genetike,stitnej,vsade vsetko ok.teda moj zaver je taky ze ak chcem byt tehotna uzivam parlodel,lebo viem ze s nim ms dostanem a to je dobry zaklad,dolezite je potom zistit ci mavas aj ovulaciu co sa da folikulometriou a je to.proste neriesila by som to hned takymi centrami,najskor by som sa snazila ziskat naspat cyklus a ked je tak otehotniet,potom ked sa nebude darit by som riesila take centra.CISTO MOJ NAZOR LEBO MAM PODOBNE PROBLEMY

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 to ma doktorka odporucila..ja som nechcela tam este ist...🙂

siska765
26. feb 2014

@smejlicka ved ja som to pochopila ,ale ty to mas vo svojich rukach ona ta donutit nemoze.Je to vsetko na tebe

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 ved to ano..uvidim co mi povie toho 10.3. menzes po vyvolavacke som uz dostala nastastie

siska765
26. feb 2014

@smejlicka drzim moc palce 😉

smejlicka
26. feb 2014

@siska765 dakujem 🙂