Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@peterek414 keď ti mrcha mešká, sprav si kludne ráno ďalší. Podľa mňa len vybledol... 🙂 ja mám nedostat budúci týždeň v utorok stredu... Ale už vyše týždňa sa cítim nafuknuta, kríze ma bolia, podbrusko cítim, spala by som, aj keď orespim v noci 10 hodín.. A mám nový koníček.. Sledovať si krčok 😀 no proste šibe mi 😀 😀 čiže neviem, či si len nenahovaram... 😀 a samozrejme mám tyky testnut skôr 😀
@peterek414 a ty mas aj svadbu teraz vsak? 🙂 teda coskoro 🙂
@asemilka nevim slubila som mm ze pockam do piatku tak asi vidrzim a srzim ti palceky a urcite daj vediet ako si dopadla 🙂
@empathia ano mam 12.4 uz sa neviem dockat 🙂
@peterek414 aj jaaaaj tak to bude dvojnasobna radost 😉
@peterek414 ak to vydrzis, budú superne // 🙂 kedy svadbujete? Aby sme držali palčeky 🙂 čo sa mňa týka, dakujem 🙂 urcite dám vedieť 🙂
@empathia aj ty mas svadbu 12.4 ?
@asemilka 12.4 a chcem byt tehotna a vsetkym to tam oznamit ze budem 3 nasobna mamina....dufam a verim ze to vinde a aj ja budem hlasit ako dopadnem 🙂
@peterek414 držím palce, 100% vám to vyjde 🙂
@asemilka dakujem a bodaj by si mala pravdu 🙂
@bluka no Dr hovoril ze mam zatial skusat a potom sa uvidi, podla hormonalneho profilu mi netreba ziadne lieky, takze mam merat tri cykly a prist sa ukazat, prave meriam druhy, teda dnes 22DC bez ovu 🙂 co ti poviem
no ja idem tiez asi do toho gelu, aj ked, pokial ma muz dobry spermiogram tak podla mna nie je potrebny ziadny dalsi gel na podporu pohybu spermii....
a ty ako? kedy prehliadka?
@mirruska560 no tak ja som brala HAK 8 rokov, po vysadeni som nikdy nemala pravidelny cyklus, takze som vzdy potrebovala nejake lieky na upravu, napr duphaston.... takze toto meskanie moze byt sposobene aj tehu aj vysadenim HAK... podla mna sa nemas coho bat, obe varianty su kvazi v pohode moznosti, este si teda netestovala? inak pride mi celkom cudne ze ti Dr odporucila hned sa snazit po vysadeni... to myslela ako vazne?
@labocca tak ja som zvedavá, včera po tom ako som vypla net som išla na wc a už prišla MS.. takže aspoň nemusím ísť na vyvolávačku a môžeme skúsiť ďalší mesiac čo povie :D
@kirriana mne doktor povedal že teraz už nie sú také tablekty, lebo som sa ho ja hneď pýtala či tam netreba pauzu a povedal mi že nie a že je najlepšie začať hneď po vysadení po prvé tri mesiace je najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia, tak prvý už mám za sebou, tak uvidíme čo prinesú ďalšie, budeme dúfať :D
@mirruska560 "vsetko zle je na nieco dobre"..vidis, vyvolavacka nemusi byt🙂.
Skusaj dalej a nevzdavaj to🙂.
@labocca zatiaľ ešte len začíname tak nič nevzdávam dopredu, keď to bude pár mesiacov tak to bude o inom, ale zatiaľ som ešte v pohode :D
@mirruska560 no tak teda hor sa do prace 🙂 a mas este milion pokusov pred sebou, drzim palce, takze dnes 1DC, jo? mne ked dorazila MS tak som bola taka happy, ze viem na com som a zacnem od znova dalsi cyklus, viem ze je to asi divne, vsetky baby su vzdy sklamane ked MS dorazi, ale ja som bola taka spokojna, ze ok uz som neni v neistote a idem dalej
@labocca ja som bola este v Ziline, ked som tam byvala, ale ja som mala celkovu anestezu, taku tu kratku, takze moc si z toho nepamätam, iba to ako ma taky mlady doktro viezol na salu a bum uz som spala a potom uz len fackanie na izbe 🙂 takze jasne ze sa to da prezit. mam to krasne zahojene, teda aspon dr hovori 🙂 ja si tam nevidim 😀

@empathia no som zvedava ako dopadne piatok test ak nepride mrcha .....