Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
uz po ovu? no pekne, tak drzim palce....
takaze idete nasadit ten profertil? no vela stastia, su to strasne drahe vitaminy, ale asi najucinnejsie 🙂
ma ten tvoj doki pravdu, treba to robit s radostou a nepocitat co kde kedy ako....
@kirriana Hej, 46 eur za balenie len pre mna v lekarni ma dost prekvapilo, by som nepovedala, ze hocijake vitaminy mozu stat tolko... Ja idem dokiho posluchat, lebo som z neho mala dobry dojem, uplna radost s nim hovorit a ked tu tak citam, ze niektori 1 alebo 2 roky nechcu nic vysetrovat, sa mi zda tento super fer, ze v maji mozeme znovu pohovorit.
Inak pekna nova fotka
Ahojte baby tak ja som dnes zacala uzivat inofolic mate s nim niektora skusenost?, ovu este stale nikde tak som z toho cakania nejaka nervozna dufam ze sa nestane ze nepride vobec
☹ zas nič, už ma to nebavííííí. Začíname odznova.
Ahojte, neviete mi prosim nikto poradit ?. takze ja som mala dostat MS 1. marca , 3tieho som bola u gnekologa robil mi aj sono , povedal ze tam nic nevidi ale povedal aj to ze moja maternica vobec nevizera ze by som mala dostat MS skor ako keby som uz mala po nej ... 4teho som zistila ze mam pásový opar sedem dni som brala tabletky a teraz mi uz vobec nic neni , dva dni sa napchavam cviklou aby mi uz ta MS prisla a stale nic dnse som si robila tehu test a nic ani Duch tam nebol ... myslela som si ze mi ta MS meska z toho oparu ale nikdy sa mi to to nestalo aj ked bývam chora a v horuckach vzdy mam MS nacas ... a hladala som aj na nete ale nikde neni ziadna diskusia o tom ze by niekomu meskala MS koli tomu oparu tak neviem teraz ze ci mam testovat zase alebo je to naozaj koli tomu.. nestretli ste sa niktora s niecim podobným ? budem vdacna za kazdy komentár 🙂
Tak mi už máme kontrolný spermiogram za sebou, včera sme ho úspešne absolvovali, a výsledok znie nornozoospermia patologia 68%, kdezto pred mesiacom sme mali teratozoospermiu 80%patologia.Môžeme sa smelo snažiť a ked by to neslo tak sa máme ohlasit, síce ja este absolvujem HP a potom sa uvidí
Takže ked máte problém s teratozoospermiu, netreba zufat, ale veriť, priatel užíval zinok, selen, vitamímn C, kys.listovú, chróm, L-karnitin, kotvičník kvapky, koenzým Q10 60mg,vitamín E a pil čaj na obličky muži zo Serafinu
@wenka25 žial došla! Ale je slabá, vlastne mala som len 1,5 dňa a odvtedy nič! 😒 Žeby to od liekov? Ešte sa mi to nikdy nestalo za 26 rokov. Zajtra spravím tehu test, ak bude negatívny od zajtra zas hltám Clostilbegyt,potom 2 injekcie Pregnylu a Utrogestan... posledný mesiac beriem lieky, už ma to nebaví, nechám to na náhodu. Nechcem toto prežívať každý mesiac,nerobí to dobre psychike ani vzťahu, neznášam milovanie na príkaz lekára,meranie teploty,čakanie-nečakanie mrchy ako na zázrak. Ak to má prísť,príde!!! 😉
test bol žial negatívny ☹
Baby, ja som ms nedostala, zatial mi mešká len druhý deň, ale na teste som mala dve //. Môj gynekológ má tento týždeň dovolenku a budúci zas ja letím na sluzobku, tak asi až potom ... 😒
ahojte...tak vas tu pozorujem jak sa mate a co aj ked malo prispievam a akosi ste pospali poslednu dobu :D ja momentalne naozaj v piatok necakaaaam ms...mam taky pocit uz naozajstny ze by to tento raz uz mohlo vyjst a tak majte zatial pekne dni... a tak.. 😉
ale je tu ticho !!!! 🙂 😕
baby vyzera to že už mam po ovu,ale zasa sme tomu s manželom nejako nedali takže ticho bude aj u nas.... 😒 aj kolo mna su všetky už tehu,tak aspon sa vytešujem a nakupujem s nimi 😉
Čaute baby 🙂 ako sa darí? Poslednú dobu kona sledujem len letmo.. Venujem sa viac malej.. 🙂 mám po ovu, veľa sme tomu tento mesiac nedali 😀 takže U nás asi nič.. 😀
ahojte...aj ja som po ovulácii, meriam BT, tak sme vedeli kedy, už ostáva len čakať...držím vám všetkým silno palce, nech sa budeme spolu o dva tri týždne tešiť 🙂
Ahojte baby no ja uz ani neviem ci som mala ovu alebo len bude mam tame stresy zo skoly ze mam to vajicko scvrkunte tak ze ta spermia sa ani heverom donho nedostane
@nikusm ja som otehotnela s dcérkou počas vrcholného učenia na štátnice, to som vtedy ani poriadne nespávala, samý stres...niekedy to práveže pomôže 🙂
držím palce 🙂
ahojte baby.. takže my zatiaľ zrejme tiež nič, práveže sa bojím či sa niečo nedototo.. bolí ma v podbrušku ale test bohužial neukázal nič, tak čakám čo povie doki zajtra, idem tam pre istotu pretože pred HAK som mala cysty tak aby som vedela na čom som... a tiež ma už po dvoch mesiacoch nebaví sledovať kedy áno a kedy nie a či príde mrcha alebo nie :(
..no takze neviem ani kramy nikde ani dve ciarky nikde...sme niekde vo vzduchoprazdnu :D
ahojte! my snažilkujeme ďalej...zajtra idem na folikulometriu... 😉

Caute, aj ja podavam report z dnesnej prehliadky na gyn.: vsetko v poriadku, kukal cez sono a ukazoval mi nejake tri vrstvy, ze mam "perfektne endometrium"...tak som velmi rada. Hovoril, ze PS 2-3 krat do tyzdna je optimalne, castejsie neodporuca kvoli tomu, ze sa redukuje hustota spermii a hlavne (to najdolezitejsie), ze to mame robit s radostou 🙂 Ze mam zabudnut na grafy BT a ovu testy, lebo s touto frekvenciou sa do ovu urcite trafime, a napriek tomu to zvykne trvat par mesiacov. Ak sa nezadari do maja, mam zavolat. Potom som dostala vzorky ProFertilu Female a Male. Tak ked mysli, ideme obaja na ten ProFertil a ja pokracujem s alchemilkou