icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

bluka
11. mar 2014

Caute, aj ja podavam report z dnesnej prehliadky na gyn.: vsetko v poriadku, kukal cez sono a ukazoval mi nejake tri vrstvy, ze mam "perfektne endometrium"...tak som velmi rada. Hovoril, ze PS 2-3 krat do tyzdna je optimalne, castejsie neodporuca kvoli tomu, ze sa redukuje hustota spermii a hlavne (to najdolezitejsie), ze to mame robit s radostou 🙂 Ze mam zabudnut na grafy BT a ovu testy, lebo s touto frekvenciou sa do ovu urcite trafime, a napriek tomu to zvykne trvat par mesiacov. Ak sa nezadari do maja, mam zavolat. Potom som dostala vzorky ProFertilu Female a Male. Tak ked mysli, ideme obaja na ten ProFertil a ja pokracujem s alchemilkou

bluka
11. mar 2014

@kirriana Som rada, ze svajciarske hodinky, to je dobry znak! Tesim sa a prajem uspesny dalsi mesiac 🙂 (Ja dnes 15 DC, uz po ovu na 13 DC... buduci mesiac uz netestujem... uvidime silu vole 🙂 )

kirriana
11. mar 2014

uz po ovu? no pekne, tak drzim palce....
takaze idete nasadit ten profertil? no vela stastia, su to strasne drahe vitaminy, ale asi najucinnejsie 🙂
ma ten tvoj doki pravdu, treba to robit s radostou a nepocitat co kde kedy ako....

bluka
11. mar 2014

@kirriana Hej, 46 eur za balenie len pre mna v lekarni ma dost prekvapilo, by som nepovedala, ze hocijake vitaminy mozu stat tolko... Ja idem dokiho posluchat, lebo som z neho mala dobry dojem, uplna radost s nim hovorit a ked tu tak citam, ze niektori 1 alebo 2 roky nechcu nic vysetrovat, sa mi zda tento super fer, ze v maji mozeme znovu pohovorit.
Inak pekna nova fotka

kirriana
11. mar 2014

@bluka ja by som mala ist o mesiac tiez na diskusiu, tak som zvedava, co sa bude diat
jj tie vitaminy hruza des, hlavne tie fertil - ale tak zase ked ich mate brat obaja, tak to urcite vypali dvoma // 🙂
diky za foto 🙂 taka ista len "z lava"

madlene74
11. mar 2014

@wenka25 ešte nie, mala som pichnutý Pregnyl, ešte počkám 2-3 dni,dúfam,že koľajnice budú,áááá nie od Pregnylu 😉

nikusm
12. mar 2014

Ahojte baby tak ja som dnes zacala uzivat inofolic mate s nim niektora skusenost?, ovu este stale nikde tak som z toho cakania nejaka nervozna dufam ze sa nestane ze nepride vobec

madlene74
13. mar 2014

☹ zas nič, už ma to nebavííííí. Začíname odznova.

labocca
13. mar 2014

@nikusm ahoj🙂 ja som uzivala Infolic cca 3 mesiace. Ale zeby spravil nejake zazraky??? Pravdupovediac,cakala som viac🙂). Vraj je dobre uzivat ho 2x denne....ja som tak urobila ale ako pisem, nic moc veru.

wenka25
13. mar 2014

@madlene74 takže nič???došla MS?a teplota sa ti tak pekne držala do kelu..........no ani mna to už nebavi,na začiatku cyklu som vždy naštartovana že sa to už isto podari,potom čakam na ovu ako na spasenie a po nej zas čakam či dojde nedojde MS a ona dojde.... 😖

kendrab
13. mar 2014

Ahojte, neviete mi prosim nikto poradit ?. takze ja som mala dostat MS 1. marca , 3tieho som bola u gnekologa robil mi aj sono , povedal ze tam nic nevidi ale povedal aj to ze moja maternica vobec nevizera ze by som mala dostat MS skor ako keby som uz mala po nej ... 4teho som zistila ze mam pásový opar sedem dni som brala tabletky a teraz mi uz vobec nic neni , dva dni sa napchavam cviklou aby mi uz ta MS prisla a stale nic dnse som si robila tehu test a nic ani Duch tam nebol ... myslela som si ze mi ta MS meska z toho oparu ale nikdy sa mi to to nestalo aj ked bývam chora a v horuckach vzdy mam MS nacas ... a hladala som aj na nete ale nikde neni ziadna diskusia o tom ze by niekomu meskala MS koli tomu oparu tak neviem teraz ze ci mam testovat zase alebo je to naozaj koli tomu.. nestretli ste sa niktora s niecim podobným ? budem vdacna za kazdy komentár 🙂

magnolia26
14. mar 2014

Tak mi už máme kontrolný spermiogram za sebou, včera sme ho úspešne absolvovali, a výsledok znie nornozoospermia patologia 68%, kdezto pred mesiacom sme mali teratozoospermiu 80%patologia.Môžeme sa smelo snažiť a ked by to neslo tak sa máme ohlasit, síce ja este absolvujem HP a potom sa uvidí
Takže ked máte problém s teratozoospermiu, netreba zufat, ale veriť, priatel užíval zinok, selen, vitamímn C, kys.listovú, chróm, L-karnitin, kotvičník kvapky, koenzým Q10 60mg,vitamín E a pil čaj na obličky muži zo Serafinu

madlene74
16. mar 2014

@wenka25 žial došla! Ale je slabá, vlastne mala som len 1,5 dňa a odvtedy nič! 😒 Žeby to od liekov? Ešte sa mi to nikdy nestalo za 26 rokov. Zajtra spravím tehu test, ak bude negatívny od zajtra zas hltám Clostilbegyt,potom 2 injekcie Pregnylu a Utrogestan... posledný mesiac beriem lieky, už ma to nebaví, nechám to na náhodu. Nechcem toto prežívať každý mesiac,nerobí to dobre psychike ani vzťahu, neznášam milovanie na príkaz lekára,meranie teploty,čakanie-nečakanie mrchy ako na zázrak. Ak to má prísť,príde!!! 😉

wenka25
17. mar 2014

@madlene74 ja som mala taketo pri mojej dcere,už som bola tehu a miesto MS som mala par dni take silnešie špinenie tak som ani nevedela kym mi nezačalo byvať strašne zle...potom to trklo môjmu obvodakovi že asi nemam brušnu chripku 😀 tak urob test a daj vedieť

madlene74
17. mar 2014

test bol žial negatívny ☹

madlene74
17. mar 2014

@wenka25 ty na tom ako?

wenka25
17. mar 2014

@madlene74 no ja som dnes 11DC,mam už len 2ovu testy tak testnem 14,15Dc a uvidim.a už ich nebudem kupovať,som si povedala že ked to tento cyklus nedame tak kašleme na to a nechame to na nahodu... 🙂 tak tak.škoda som myslela že to daš aspon ty teraz 😢

cherset
18. mar 2014

Baby, ja som ms nedostala, zatial mi mešká len druhý deň, ale na teste som mala dve //. Môj gynekológ má tento týždeň dovolenku a budúci zas ja letím na sluzobku, tak asi až potom ... 😒

madlene74
18. mar 2014

@cherset držím palce! 😉

luciskooo
18. mar 2014

ahojte...tak vas tu pozorujem jak sa mate a co aj ked malo prispievam a akosi ste pospali poslednu dobu :D ja momentalne naozaj v piatok necakaaaam ms...mam taky pocit uz naozajstny ze by to tento raz uz mohlo vyjst a tak majte zatial pekne dni... a tak.. 😉

madlene74
19. mar 2014

ale je tu ticho !!!! 🙂 😕

betiii
19. mar 2014

@madlene74 ticho..nic nove...aj mna to uz pomaly prestava bavit...je mi zle vraciam robila som si test a nic.kaslem na to.fakt som uz nesttastna vsetci okolo mna tehotneju len ja stale nie.zacinam pochybovat ze raz to vyjde ☹

wenka25
19. mar 2014

baby vyzera to že už mam po ovu,ale zasa sme tomu s manželom nejako nedali takže ticho bude aj u nas.... 😒 aj kolo mna su všetky už tehu,tak aspon sa vytešujem a nakupujem s nimi 😉

asemilka
20. mar 2014

Čaute baby 🙂 ako sa darí? Poslednú dobu kona sledujem len letmo.. Venujem sa viac malej.. 🙂 mám po ovu, veľa sme tomu tento mesiac nedali 😀 takže U nás asi nič.. 😀

zuzulienkaaaa
20. mar 2014

ahojte...aj ja som po ovulácii, meriam BT, tak sme vedeli kedy, už ostáva len čakať...držím vám všetkým silno palce, nech sa budeme spolu o dva tri týždne tešiť 🙂

nikusm
20. mar 2014

Ahojte baby no ja uz ani neviem ci som mala ovu alebo len bude mam tame stresy zo skoly ze mam to vajicko scvrkunte tak ze ta spermia sa ani heverom donho nedostane

zuzulienkaaaa
22. mar 2014

@nikusm ja som otehotnela s dcérkou počas vrcholného učenia na štátnice, to som vtedy ani poriadne nespávala, samý stres...niekedy to práveže pomôže 🙂
držím palce 🙂

mirruska560
24. mar 2014

ahojte baby.. takže my zatiaľ zrejme tiež nič, práveže sa bojím či sa niečo nedototo.. bolí ma v podbrušku ale test bohužial neukázal nič, tak čakám čo povie doki zajtra, idem tam pre istotu pretože pred HAK som mala cysty tak aby som vedela na čom som... a tiež ma už po dvoch mesiacoch nebaví sledovať kedy áno a kedy nie a či príde mrcha alebo nie :(

luciskooo
24. mar 2014

..no takze neviem ani kramy nikde ani dve ciarky nikde...sme niekde vo vzduchoprazdnu :D

madlene74
25. mar 2014

ahojte! my snažilkujeme ďalej...zajtra idem na folikulometriu... 😉