Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@wenka25 bohužial ja už si nemusím robiť test 😒 takže pokúšame sa ďalej ale už na to nebudeme tak intenzívne myslieť a možno sa zadarí ak nie snáď neskôr 😉
@nikusm gratulujeeeem 🙂 🙂 snád bude takýchto testov čoskoro viac a viac :D
@mirruska560 ani ja,už som začala špiniť takže tiež ideme dalej.....ja už nemam ani ovu testy,nebudem už kupovať nič,zbytočne vyhodene peniaze ☹
@wenka25 ja som si ih ani nekupovala..neviem ci ti ma vyznam u mna..drahy nie je kazdy den doma takze nemozem sa takto na urcity den iba spoliehat..
ahojte..menzes mešká (nepravidelný), test negatívny včera robený, od včera bolesti v podbrušku aj v krížoch ako keby sa mi mala spustiť menštruácia..prsia citlivé na dotyk, zvýraznené mám žilky..
dievcata..tak my nakoniec tento mesiac tiez pokracujeme v snazeni..tak si drzme prsty ze by to teraz vysloooo....
ten dolny je pekne vidiet snad to vyslo 😉
@luciskooo
@mirruska560
@wenka25 caute baby pridavam sa, pokracujeme, dnes 3DC 🙂 ten nadejny graf minuly tyzden je uz davno minulost.....
@tinus999 gratulujem, ved ty si tehotna!!! 😀
@kirriana Anoo, dakujem, neuveritelne! V ten den ked som si robila 1. test mi klesla BT o 0.1 stupna, tak si hovorim, ze uz to zacina, ani si ten test nemusim robit, ale ked ho uz mam - a na nom nieco medzi 'duchom' a nicim! Potom som si spravila na 2. den ClearBlue digitalny test a ten vysiel pozitivny, ako aj vsetky dalsie. Nam hovorili, ze nie je skoro ziadna sanca prirodzenou cestou (mozno tak 1:100) a podarilo sa 3. mesiac. Ake stastie, lebo sme este ani ten chlapsky ProFertil nezacali brat, ani Conceive Plus nedosiel este :-O
Ten termin mam z internetovej kalkulacky, k dokimu idem az tento stvrtok, ale nemam pochyb. Testy sa stale zosilnovali az ta ciarka bola tmavia ako kontrolna hned, ziadna MS (ani spinenie, co tu citam), citim viac zimu, uvava, nefunguje mi travenie uplne na 1tku, citim sa akoby moje telo bolo "busy." Nas stastny den musel byt 10.3. 🙂
Inak stale citam tuto diskusiu, aj som chcela skor napisat, ibaze mi nejako neslo prihlasit sa do svojho "bluka" konta. Budem dalej citat, ze ako sa dari! Dufam, ze tento mesiac si na rade ty 🙂 🙂
@kirriana Rada by som poradila, ale neviem, co zabralo. Mozno si z toho nieco vyberies:
V marci som pila alchemilku na litre, spravila som si ovulacne testy. V ten den (13 DC) ako som mala pozitivny ovu test (= najsilnejsi test. Uprimne, ta ciarka nebola ani na tom najsilnejsom taka silna ako kontorolna, len sa tomu blizila), priatel akurat docestoval domov. Dobre to vyslo, predtym sme mali nejakych 5 dni pauzu. Potom klasika a ziadne veci typu vykladanie noh. Na a dalsi den (14 DC) sme to skusili este 3x. Hadam kvantita + stastie? Na dalsi den som bola u toho doktora, co mi dal ProFertil, tak som ho odvtedy brala (ale tak skoro par vitaminov nemohlo zabrat). No a este som si rano v praci vzdy povedala, pred otvorenim mailboxu, ze cokolvek tam najdem ma nebude stresovat, lebo to nestoji zato, takze som mala taky pokojnejsi mesiac.
@bluka2 ty vole riadne ste si to poistili, ze este 3x 🙂 pecka, to by ma ani nenapadlo 🙂
ja si ovu testy nerobim, neviem nechce sa mi to 🙂 ja len meriam BT a aj to uz teraz nejdem riesit. Inak nevies ci s tym cestovanim spermii nema nieco docinenia zensky orgazmus? Kdesi som citala, ze je lepsie ked sa najskor spravi chlap, lebo zenska sa potom stiahne. No hold zistujem uz aj taketo kraviny 🙂
U teba podla mna fakt kvantita a stastie 🙂
Mozno tie ovu testy tento mesiac vytiahnem zo suflika, ale pochybujem. A kedy si zacala brat ten profertil? na ktory DC?
@kirriana Haha, som rada, ze som neni sama, co zistovala o nasich moznostiach ovplyvnenia cestovania spermii 🙂 V kratkosti, nie je to iste, ale niekde sa spomina, ze idealne najprv by mal mat orgazmus chlap a chvilu potom zena, lebo ze *mozno* existuje nieco ako "up suck effect", ktory ich pocas kontrakcii posunie spravnym smerom a tak im ulahci tych 7.5-10 cm vzdialenosti, co musia prejst. Niektori to aj naozaj skumali a nepotvrdili (kuk video TED 10 things you didn't know about orgasm - je to dokonca aj vtipne :D ). Kazdopadne my sme to aplikovali, nikdy nevies 🙂
taaakže dnes som bola na kontrole ovulácia je potvdená ...takže dúfam že ked sem znova niečo prispejem bude to pozitívny výsledok ( a nie len moj samozrejme 🙂) držte palce
@bluka2 jemin ani nevies ako si ma potesila s tymi orgazmami, tak to teda budeme praktizovat. Este ma potom napadali zase blbosti typu, ze ci to prave tym mojim orgazmom zase nevytlacim skor von 🙂
ale uprimne som tiez rada ze nie som sama co sa nad tym zamysla 😀
pozriem to video
myslim ze ten Profertil ti nemal sacnu stihnut zabrat 🙂 takze stastna to zena
diky za infosky, ozvem sa o mesiac 😀

@nikusm gratulka velikaaaaaaaa!!!!konečne to tu ružovie 😀