icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

wenka25
11. apr 2014

@kirriana ja som dneska 6DC ako kukam zasa budeme testovat spolu 🙂 inak objednala som si posledne NAOZAJ posledne 3 ovu testy takze tento mesiac to musíme dat!!!!!ak nie kaslem na to a pockam do dovolenky,uz som od mora 2krat dosla tehu tak to si nechavam ako zalohu ze tam sa isto zadari 😀

kirriana
11. apr 2014

@wenka25 wuaaaaaaaaaaa no fasa tak si ta zapisem, ozvem sa ked budem testovat 😀

kirriana
11. apr 2014

@madlene74
@labocca
@katkaks
@wenka25
inak baby nedate si aspon nejaku foto? sak ja sa v tych nickoch stracam a pak len lustim, ze kto je vlastne kto a co 🙂 hocico teda nejaku blbost, ale lepsie sa mi to pamata 🙂

pitufinka
11. apr 2014

Niekto kto je okolo 8 DPO? 🙂 Inak aké máte skúsenosti s Inofolicom?

zuzulienkaaaa
11. apr 2014

@pitufinka ahoj, otehotnela som hneď ten cyklus, ako som brala inofolic (od prvého dňa menštruácie)...predtým sme sa snažili niekoľko mesiacov a nič...v mojom okolí ešte jedna kamoška brala zase nosifol, to je to isté a tiež otehotneli na prvý šup...neviem či nám konkrétne pomohol, alebo to bola len zhoda okolností, každopádne takto to je...
zmena, ktorú som zaznamenala počas užívania bola hlavne v tom, že som zvykla mať celkom silné ovulačné bolesti a ako som ho brala, tak tie bolesti boli fakt len mierne až zanedbateľné...tiež neviem, či zhoda okolností, alebo má na to vplyv

pitufinka
11. apr 2014

@zuzulienkaaaa my sa snazime (buduci mesiac to bude pat mesiacov - teraz som 8 DPO ale predchadzajuce tri dni ma bolelo podbrusko tak asi coskoro pride mrcha :-/ .. asi ho vyskusam nemas doma nejake zvysne balenia? kupila by som 🙂 a aj partner bral nejake vitaminy? Dakujem ti velmi pekne za info 🙂)

zuzulienkaaaa
11. apr 2014

@pitufinka trochu zvyšných sáčkov mám - tak možno pol balenia, ale posúvam ich kamoške...kúpila som ich tu, ak si z BA je tam aj osobný odber, cena je super http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecusok/
manželovi sme kúpili len v DMke nejaké multivitamínové tablety, ale on to zabúdal jesť, tak zjedol za celý čas tak 3, aj to je asi veľa 🙂

katkaks
11. apr 2014

@madlene74 dakujem pekne .-)
@labocca no ved ani necvicim, nejako ma uz druhy den boli podbrusko, uz sa mrcha naisto blizi. i ked raz je to akokeby vajecnik, potom bolest ako pocas mrchy a tak dookola. ked som dva roky cakala, este par dni vydrzim 🙂
@kirriana no ak pridem na to, ako sa to dava, tak si nieco dam 🙂

pitufinka
11. apr 2014

@zuzulienkaaaa sikovny :DD dakujem ti velmi pekne za rady 🙂) a predtym si mala problemy s cyklom, ovulkou a podobne?

zuzulienkaaaa
11. apr 2014

@pitufinka nemala som problém ani s cyklom, ani s ovuláciou...iba keď sme sa rozhodli pre druhé bábätko, otehotneli sme síce hneď, ale v 5.tt sme o bábo prišli, prakticky týždeň po tom, ako sme zistili, že čakáme...lekár mi povedal, že sa pravdepodobne neuhniezdilo dobre...no a potom viac mesiacov nič, tak som sa rozhodla pre inofolic, on vraj napomáha aj uhniezdeniu....brala som 1 denne, ale čítala som aj o ženách, ktoré brali dva denne (ráno, večer), ale tie mali nejaké problémy - s cyklom, ovuláciou, PCO...myslím, že pokiaľ si zdravá, tak jeden denne stačí...držím palce 🙂

pitufinka
11. apr 2014

@zuzulienkaaaa dakujem ti velmi pekne velmi si mi pomohla 🙂

labocca
11. apr 2014

@kirriana nooo pre lahsie zapamatanie najden teda nejaku vhodnu foto resp. obrazok...nieco vymyslim🙂. Inak ono by bolo fajn keby sme sa viacere aj stretli a podebatili...ved o com debatit mame🙂. No nie??🙂

kirriana
12. apr 2014

@labocca haha jasne, stretko schvalujem, len ked sme kazda z ineho kuta, tak by sme to asi naraz neporiesili. Ja z BA

katkaks
12. apr 2014

Ahojte dievcata, takze podbrusko este boli, ale uz nie ako na MS, take divne tlaky to su. Zacali ma dnes uz aj prsia boliet, nie som unavena, skor taka plna energie a to je moj neklamny dokaz, ze mrcha pride naisto. Dnes som 29 DC a 14 DPO, no cyklus mam tak 30-31 dnovy. Uz ma aj napadlo, ze si urobim test, ale este pockam, ved dva dni, to nie je tak vela 🙂 No, ale den je dlhy a tak mozno podlahnem 😀

dada87
12. apr 2014

@katkaks ahoj aj ja som si to hovorila ze vydrzim a zlomilo ma to a teraz sa neviem spamatat ze su tam // ciarky 🙂

katkaks
12. apr 2014

@dada87 vaaaaau super, gratulujem 🙂 a kolko pred MS si robila test?

dada87
12. apr 2014

@katkaks
@katkaks dnes je 31 DC a to mavam skor o den dva,ale nedalo mi to citim sa nejak inak a den hore dole a je to taaaaaaaaaaam 🙂

katkaks
12. apr 2014

@dada87 normalne si ma navnadila 😀, ale asi predsa len pockam. uz som si robila niekolko testov takto pred MS, alebo v den, ked mala dojst a stale len ciarocka jedna bola a mrcha predsa len prisla. minuly mesiac som si bola ista, ze som tehotna, potom som zacala spinit a nakoniec sa to este v ten den rozbehlo, no taka som sklamana bola, ako asi este nie. preto teraz neviem, co si o mojom tele momentalne mam mysliet 🙂 ty uz nejake deti mas? ci je to prve? nase by to bolo prve, prvucicke 🙂

luciskooo
12. apr 2014

@katkaks ja som si tiez bola minuly mesiac ista ze som tehotna...urobila som asi 4 ci 5 testov a dokonca mi aj ms meskala 4 dni co u mna nie je zvykom .. mam pocit ze sa mi to ani este nikdy nestalo ( alebo som to predtym tak neriesil🙂 a nakoniec to aj tak prislo..bola som neskutocne smutnaaa a som si aj poplakala...ale tak cooo ..ideme dalej..prajem ti nech ti to vyjde teraz..

katkaks
13. apr 2014

@luciskooo dakujem pekne 🙂 aj ja silno tebe drzim prsty 🙂 ako dlho sa pokusate o babatko. Mne to minuly mesiac tiez meskalo asi tri dni a ked som zacala spinit, este som si hovorila: ok, nic sa nedeje, na zaciatku sa to stava, ved to prejde. No nepreslo a potom sa to rozbehlo uz uplne. asi to tak malo byt. silno si drzme prsty, aby to uz vyslo 🙂

dada87
13. apr 2014

@katkaks ahoj ano mam dcerku.daj potom info ako si dopadla 🙂 🙂

katkaks
13. apr 2014

@dada87 dam, dam 🙂

luciskooo
13. apr 2014

@katkaks my sa zatial snazime len od decembra..

labocca
13. apr 2014

@kirriana 🙂......ale no....ved to by hadam nebol probleeeem🙂). Problem by bol mozno s "casom"🙂. Ved ked je kazdy cele dni zaneprazdneny....a clovek ledva stiha.

labocca
13. apr 2014

@katkaks no tak ako??? netrpezlivo tu cakame🙂. Ved potom daj vediet..

katkaks
14. apr 2014

@luciskooo my trosku dlhsie, teraz su to presne dva roky, no verim, ze sa raz dockame 🙂
@labocca no, dnes je ten den D, kedy cakam necakane 🙂 vcera ma zas bolelo brucho, uz som myslela, ze som dostala a vecer to boli bolesti silnejsie, tak som si myslela, ze rano uz dostanem a zatial nic (klop, klop) 🙂 povedala som si, ze este pockam, ako to bude s tou mojou bolestou a ked, mozno zajtra testnem. ked som cakala doteraz, tych par dni hore, dole 🙂

1234lubka
14. apr 2014

ahojte ja mamtake vseliake cykli ale vacsinou som mala tak 30-37 dnove....minuly mesiac mi to doslo az na 49DC....aj u lekara som bola asi 4 dni perd tym ze co to ma byt..testy negat...mi urobil hormonalny profil, vzal cyto...vsetko ok....teraz som 37DC test som si robila minuly utorok abol negat...to asi skoro..noic ma neboli sem tam citim nejake pychnutie akoby vajecnik ...ale nic moc....cakam na mrchu ze sa kazdu chvilu dostavi....ale nemusela by :D zacala som pit alchcemilkovy caj vraj dokaze upravit cyklus...no sama som zvedava...

madlene74
14. apr 2014

ahojte, hlásim 1 DC ☹ Od dnes žiadne tabletky, injekcie,merania.... nechám to na náhodu,ak to má prísť, príde!

1234lubka
14. apr 2014

@madlene74 moj prvy syn bol strasna necakana nahoda 🙂 vlastne jedna "supa", teraz som si povedala ze nebuden nic merat sa stresovat...nikdy som to ani nerobila....aj ja si ymslimze ked so ma prist tak pride.....ale keby som aspon mala pravidelnejsi teda hlavne castejsi cyklus......a nie ako toho roku co som mala kramy v januari 41dc a v marci 49dc....teraz som 37dc......zacala som pil alchemilovy caj som zvedava ci mi nejak pomoze

kirriana
14. apr 2014

@katkaks iha tak toto je ina haluska, ako normalne som sem prisla ze si mrknem ako si na tom, nevedela som sa dockat!! drzim ti palce a nejako to este vydrz 😀 je to strasne tazke, mne sa minuly mesiac nedalo vydrzat a mala som z toho take stresy kazdym dnom väcsie, ze som aj schudla.... strasne to na mna vplyvalo to "cakanie" na neprichod MS 🙂

@madlene74 ☹ ☹ ☹ vitaj v klube 🙂 urcite ta v tom nenecham neboj 🙂
@labocca tak to mas svätu pravdu s casom je to u mna dost tragicke, ale na nete viem sediet jak knedla aj cely den 😀