Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@asemilka gratulujem aj ja, nech všetko prebieha tak ako má 🙂
@mirruska560 ďakujeme 🙂
Ahojte, pridávam sa do skupiny. 🙂 Mám za sebou dva potraty okolo 7tt. Od januára ideme na to odznova, takže snažilkujeme par mesiacov. Teraz som začala brať aj inofolic, lebo v septembri 2013 som dala iba "vzorky" od dr. a hned som bola tehotna. Uvidime, ci zaberie aj teraz tak rychlo. 🙂
no dievcence, tak ja hlasim, ze dnes som 5 DC, MS si ma aj tento mesiac nasla, dostala som presne na 32 DC, no ideme dalej, novy mesiac, nova nadej 😀
ahojte cakam v nedelu mrchu tento mesiac sme snazilkovali vela, ale nemam ziadne tehu priznaky pri prvom som pred mrchou uz mala nieco cize neverim, ze to vyslo uvidime 😀
Ahojte..no tak sa opat po odmlke hlaaasim..opat sa nachadzame vo faze cakania ze coo..nemam rada toto obdobie bo si rada spritomnujem mnohe z tehotenskych priznakov ze by to bolo take realnejsie...tento mesiac som si to zakazala tak som zvedava..som 21DC..nasledujuce dni budu dlheee.... takze pozdravujem vsetky a tebe
@asemilka gratulujeeeeeeemmm..a dufam ze ta nenechame v tom v samu a coskoro sa k tebe pridaaaame...
Babule, robila som si test a druha ciarka sa objavila, podla mna daleko od kontrolnej. Viete mi ukazat fotecky vasich testov?

@asemilka Aj ja chcem také pekné // 🙂