Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Ahojte baby ,chcem sa spýtať v stredu som zvracala,prehnalo ma ,boleli ma prsia dokonca aj kvapku mlieka som z nich vytlačila som pred ms asi 3 dni ,nevydržala som a spravila som si test bohužial negatívny môžem byť aj napriek tomu tehotná?poradte prosím
@mirruska560 ahoj,ja dnes 1DC...od zajtra zasa alchemilka a toto je posledny cyklus co sa snazime,mam uz toho plne zuby. 😠
@wenka25 ahoj, ja som mala nečakane skoro normálny cyklus a som 4DC takže sme na tom podobne zrejme.. neboj nie je to posledný mesiac 🙂 respektíve v lete na to nebudeš toľko myslieť a bude tu o chvíľku s práva že aha baby.. ved ja čakám miminko už 🙂 my sa teraz venujeme stavbe takže nejako nevnímam čo a ako, jedine že ma MS v sobotu prekvapila, čakala som že 35 dňový cyklus sa zopkakuje a ono prekvapko, 30DC a začala som, takže možno sa aj do normálu dostanem :D
@mirruska560 a už piješ tu alchemilku?to ti isto pomože,ja už prvy šalka za sebou....a kamoška mi poradila že si mam kupiť lanove semiačka,že pomahaju na kvalitu plodneho hlienu tak cez vikend skusim....no ved to že ide leto,nam sa už dva krat zadarilo na dovolenke len teraz nam to nevychadza ani na plodne dni....šak uvidíme.
@wenka25 my mame dovolenku tiez mimo plodne dni takxe tak..uvidine,snad sa nahodne postasti raz,len uz by to kazdy rad prijal a preto si myslim ze sa aj nedari bo sa kazdy spolieha na nas...mala som dva caje min.tyzden,teraz este nic,ale od zajtra pojdem na to zrejme opat.lanove semienka?tie papam v kazdom pecive tak mohli zabrat potvorky 🙂
@simi510 gratulujem a nech je všetko dobré a tak ako má byť 🙂
@simi510 jeeeeeeeeeeeej gratulka velika 😀 😀 neboj všetko bude ok!!!!
@mirruska560 nam sa minuly rok zadarilo na dovolenke tiez mimo ovu,akurat ze to nedopadlo dobre,to tam robi asi ta klima,len teraz ked by som to prijala zasa sa stavim že nic 😒 tiež som sa čudovala nad tymi semienkami ale že kamoške to zabralo v kombinacii s alchemilkou.tak uvidime
@wenka25 horšie je že my sa poriadne na dovolenku nechystáme :( uvidíme, niečo riešime ale či aj poriešime netuším, ešte ani neviem či budeme mať v rovnakom termíne dovču 🙂 tak možno tam zabralo aj iné o čom my ani len netušíme, nevadí, čajík budem piť už len kvôli úprave a budem dávať info čo a ako 😀
ešte počkám do soboty, občas mi zvykne meškať! 😒 Na schváľ som nekúpila, aby ma to neťahalo... 🙂 Mám citlivé bradavky a občas ma pobolieva podbruško ako na krámy.
dnes som spravila test a bol negativny ☹ no mrcha sa zatial nehlási.

@wenka25 dakujem za radu skusim teda prestat a zacat potom 🙂