icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

mirruska560
6. jún 2014

@wenka25 dakujem za radu skusim teda prestat a zacat potom 🙂

erka77
7. jún 2014

Ahojte baby ,chcem sa spýtať v stredu som zvracala,prehnalo ma ,boleli ma prsia dokonca aj kvapku mlieka som z nich vytlačila som pred ms asi 3 dni ,nevydržala som a spravila som si test bohužial negatívny môžem byť aj napriek tomu tehotná?poradte prosím

wenka25
9. jún 2014

@mirruska560 ahoj,ja dnes 1DC...od zajtra zasa alchemilka a toto je posledny cyklus co sa snazime,mam uz toho plne zuby. 😠

mirruska560
10. jún 2014

@wenka25 ahoj, ja som mala nečakane skoro normálny cyklus a som 4DC takže sme na tom podobne zrejme.. neboj nie je to posledný mesiac 🙂 respektíve v lete na to nebudeš toľko myslieť a bude tu o chvíľku s práva že aha baby.. ved ja čakám miminko už 🙂 my sa teraz venujeme stavbe takže nejako nevnímam čo a ako, jedine že ma MS v sobotu prekvapila, čakala som že 35 dňový cyklus sa zopkakuje a ono prekvapko, 30DC a začala som, takže možno sa aj do normálu dostanem :D

wenka25
10. jún 2014

@mirruska560 a už piješ tu alchemilku?to ti isto pomože,ja už prvy šalka za sebou....a kamoška mi poradila že si mam kupiť lanove semiačka,že pomahaju na kvalitu plodneho hlienu tak cez vikend skusim....no ved to že ide leto,nam sa už dva krat zadarilo na dovolenke len teraz nam to nevychadza ani na plodne dni....šak uvidíme.

simi510
10. jún 2014

@wenka25 tak s radostou oznamujem, ze inofolic zabral a su tam krasne //. Teraz sa len modliť, nech to vsetko dobre dopadne. Ani tie fraxiparinove injekcie nie su zatial az take hrozne ako som cakala 🙂

mirruska560
10. jún 2014

@wenka25 my mame dovolenku tiez mimo plodne dni takxe tak..uvidine,snad sa nahodne postasti raz,len uz by to kazdy rad prijal a preto si myslim ze sa aj nedari bo sa kazdy spolieha na nas...mala som dva caje min.tyzden,teraz este nic,ale od zajtra pojdem na to zrejme opat.lanove semienka?tie papam v kazdom pecive tak mohli zabrat potvorky 🙂

mirruska560
10. jún 2014

@simi510 gratulujem a nech je všetko dobré a tak ako má byť 🙂

wenka25
10. jún 2014

@simi510 jeeeeeeeeeeeej gratulka velika 😀 😀 neboj všetko bude ok!!!!
@mirruska560 nam sa minuly rok zadarilo na dovolenke tiez mimo ovu,akurat ze to nedopadlo dobre,to tam robi asi ta klima,len teraz ked by som to prijala zasa sa stavim že nic 😒 tiež som sa čudovala nad tymi semienkami ale že kamoške to zabralo v kombinacii s alchemilkou.tak uvidime

mirruska560
10. jún 2014

@wenka25 horšie je že my sa poriadne na dovolenku nechystáme :( uvidíme, niečo riešime ale či aj poriešime netuším, ešte ani neviem či budeme mať v rovnakom termíne dovču 🙂 tak možno tam zabralo aj iné o čom my ani len netušíme, nevadí, čajík budem piť už len kvôli úprave a budem dávať info čo a ako 😀

madlene74
10. jún 2014

@wenka25 prečo posledný? 😕
@simi510 gratulujem a všetko dobré ti prajem!

wenka25
10. jún 2014

@madlene74 no lebo som myslela ze by som ostala na retazovej materskej ale uz mi to potom nevychadza....budem musiet ist do roboty aspon na chvilu 😒
a ty ako????

simi510
11. jún 2014

@wenka25 dakujem baby, dvakrat to uz nevyslo, takze verím, že na tretíkrát dopadne všetko tak ako má 🙂

wenka25
11. jún 2014

@simi510 neboj do tretice všetko dobreeeeeeeee 😅

madlene74
11. jún 2014

@wenka25 zatial mi meská 2 dni, no uvidime.... ja som na tom podobne, 8.novembra mi konci materská, v októbri mám 40.tku, dovtedy by som chcela otehotniet,alebo aspon do vianoc. 😉

wenka25
11. jún 2014

@madlene74 a test si nerobila este?ja by som uz ocikavala..... 😀

madlene74
11. jún 2014

ešte počkám do soboty, občas mi zvykne meškať! 😒 Na schváľ som nekúpila, aby ma to neťahalo... 🙂 Mám citlivé bradavky a občas ma pobolieva podbruško ako na krámy.

wenka25
13. jún 2014

@madlene74 no co ako?

madlene74
13. jún 2014

dnes som spravila test a bol negativny ☹ no mrcha sa zatial nehlási.

monika11m
13. jún 2014

@madlene74 tak mozno nieco bude!

madlene74
14. jún 2014

@monika11m zial nie, vecer mrcha dorazila... 😒

monika11m
14. jún 2014

@madlene74 no to tak my je luto. Aj ja mam mat za tyzden ale dufam ze nie ! ako vzdy!

bejbinka
15. jún 2014

@asemilka Uz aj ja som tehu! 😀 Ani som nestihla zacat patchworkovat 😉

asemilka
15. jún 2014

@bejbinka supeeer, gratulujem 🙂 možno aj myšlienka na patchwork pomohla... 😀
@simi510 gratulujem 🙂

bejbinka
16. jún 2014

@asemilka Uz len nech to dotiahneme do statneho konca, tak si drzme prsty 🙂

asemilka
16. jún 2014

@bejbinka tak tak. Neboj, všetko dobre dopadne 🙂

madlene74
16. jún 2014

@bejbinka GRATULUJEM! 😉

empathia
16. jún 2014

@wenka25 ahoj držkaj sa nech sa to podari tento mesiac 🙂

bejbinka
16. jún 2014

@madlene74 Dakujem velmi pekne 🙂

wenka25
16. jún 2014

@empathia ty si zlata,dufam ze to uz pride lebo ozaj uz som zufala....
@madlene74 takže MS došla,do kelu chapem ako sa citiš,neboj raz sa nam to hadam podari....
@bejbinka no gratulka velka!!!!!!aspon tebe sa podarilo 😉