Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@1234lubka preco si rada ?
@mirruska560 tak lebo vlastne teraz som zacala pracovat...nemame este byt dozariadeny...trebanam skrynu, malemu do izbypistel, koberec...somarinky 🙂ono to pride ked to uzna zavhodne 🙂
@1234lubka ja si tiez myslim ze to pride v pravy cas ;)
@mirruska560 verim tomu 🙂
@mirruska560
@wenka25 myslite zeby bolo vela pit alchemilku a do toho este brat inofolic?
@1234lubka praveze je to ok,to su vsetko vytazky,prirodne latky,ja len ze ked si sa pytala ze ci to neni vela tak isto nie....neuskodi ti to,ten femibion som brala aj ja hned ked sme sa zacali snazit,dr. mi vravel ze staci tak 1 tabletka kazdy druhy den.ked som dobrala balenie skusila som inofolic 3 mesiace.a potom uz len alchemilka a prd mi to bolo vsetko platne 😉
@wenka25 no nemozes to tak brat....nechapem ciganov...jednu tak som si vsimla co je neskutocne skareda...boze ale naozaj des a bes...ma decko asi rok a pol a vcera kukak pupekzase pred sebou...piju tielacne malinovky fuj aj decku ti dava do flasky...ziju vtakom dome ze...nechapem...ta urcite berie inofolic 😀 😀 😀 a zapija alchmemilkou
@mirruska560 @1234lubka @madlene74 cafte baby co ako?????my zas nic ☹
@wenka25 ahojky, u nás to vyzerá nápodobne, asi to vzdáme lebo vidím v okolí baby ktoré ani neplánovali podľa všetkého baby a s bruškom chodia a my furt nič, je to deprimujúce, ale pôjdeme na kratšiu dovolenku aspoň čochvíľa tak si oddýchneme a zresetujeme sa 😉
ani u nás nič a už to nejak prestávam riešit, bude bude, nebude nebude asi budeme mat jedináčka ☹
@wenka25 cav..noneviem asi twraz bola ovu ma pychalo v podbrusku...do 16dcsom pila alchemilku snazila som sa 2krat denne sem tam len raz a asi od 9 dc inofolic pijem...tak uvidime...dnes 17dc...som zvedava kedydijde ms...hlavne nech zasenecakam takdlho..naposledy 46 dni...dnes som 17dc
@mirruska560 aj u nas sa tehu akoby širilo vzduchom ale mna teda neovialo zatial nic 😀 tiez ideme este na dofcu tak si oddýchneme a uvidime
@wenka25 no tak to sme na tom teda rovnako :D:D ale som aspoň rada že mrcha neprišla cez dovču, to by naštvalo už kedže bola plánovaná dávno predtým..
@mirruska560 ja dnes 1DC,no co ti poviem,zasa sklamanie....a uz zas ma to nebavi.... 😒 a za par dni uz to bude hura do dalsieho kola ale teraz som prilis nasrata.... 😉
@wenka25 ja som druhy DC tak mi o tom hovor niečo..nevadí,nejako bolo,nejako bude
zajtra testnem... som velmi zvedavá 😝
zas nic... ☹

@mirruska560 ta..teraz ked tak uvazujem...aj dobre ze to neprislo...