Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
...31 dc (mavam 30 az 35 dnove) a do toho mykoza😟😟 tak neviem ci to bude tento mesiac realne...
@kaatuuskaa fuu pekne dlhy cyklus ja tento mesiac 26 DC des to uz mam teraz 3 dni po ms a mozem testovat ovulaciu he
kocky ako dneska? mne dnes bolo cely den blbo 😒 😒 tak dajako, ako na zvracanie...nafuknute brusko...no neviem, zeby sa nam to podarilo? Naposledy sa podarilo na 13 DC, tak aj teraz sme sa snazili v tyzchto dnoch (aj pred a aj po) ? 🙂 tak snad...dnes 22DC
@motorolka ja si posledne dni zamestnavam mysel najma bicyklovanim, dnes som dala 46km tak som mega spokojna so sebou.. inak tiez pocitujem take obcas zvlastne veci.. dnes rano som sa zobudila na to ze ma picha v podbrusku, aj celkovo ma boli podbrusko uz asi 3dni ( ale mala som seknute krize a tyzden som sa nevedela poriadne vyrovnat tak to moze mat suvis mozno s tym kedze som bola asi aj prechladnuta) a aj prsia ma nejako zvlastne pichaju ale mesiac beriem vitaminy tak mozno preto.. 😀
ja cakam/necakam ms o 7dni..
@tomasko27ahoj.. ja uz ani neviem ako sa citim ..:D vkuse ma pobolieva hlava, krize uplna katastrofa..podbrusko ma boli uz par dni, take pichanie, dnes v noci som sa az na to zobudila a prsia ma bolia asi tak normalne ako zvycajne.. ale mala som seknute a prechladene krize takze vela veci moze s tym suvisiet a posledny mesiac beriem vitaminy tak mozno aj to ma nejaky vplyv na ovu atd.. aspon ja si to vysvetlujem preco ma tak picha v podbrusku intenzivnejsie ako po ine mesiace..
tento mesiac ani neviem kedy bola ovu kedze zvycajne mavam 16dc, teraz podla hlienu som si myslila ze 18dc ale ovu test vysiel pozitivny az 19dc co by znamenalo ze ovu bola az 21dc takze netusim kolko dpo som
@tomasko27 mna prsia bolia niekedy uz pred ovu alebo 1-2 dni po.. takze nejako neviem posudit zeby ma boleli nejako inak ale dnes ma tak zvlastne bolelo/pichalo akokeby pod bradavkou 😀 ale to iba raz na cca 1-2min..
ale nejako citim ze budem rodit v juli..:D tak uvidime ci pride skor ci neskor alebo v juli 😝 a ze budeme mat dievca..ale aj muz citi ze budeme mat prvu babu..
@motorolka my by sme skor chlapca.. 😀 ale v podstate nam to je jedno co to bude.. ved ak nam bude dopriate neradi by sme skoncili pri jednom ci dvoch detoch tak by sa mohli podarit obe pohlavia 😉
inak muz je ozaj podareny.. zacal jest orechy ktore neznasa, doma chodi vylucne nahy aby si akoze svoje "poklady" chladil..:D obcas ma monolog s bruchom nech bicikovci spolupracuju .. pred polrokom som ho nasla ako si pozera dievcenske a chlavcenske mena..
@puffu Ale kde,nic mi nebolo a mozno aj bolo ale som to dako nevnimala ale vzdy sa to podarilo na prvy krat no to som mala 20 teraz mam o 10rokov viac tak mozno to nepojde tak rychlo uvidime.Ale nikdy mi nebolo zle ani raz som nevracala.Obcas mam pocit ze sa podarili obcas nie.Najviac citim tie prsia
@lucia1002 ja som tiež na tom tak všelijak. Dnes som sa zobudila ako zbitý pes. Káva mi nechutí, nič mi nechutí. 3dni mám brucho ako v 9mes s trojičkami 🙄 Ale to bude skôr tým nástupom do práce po týždni dovolenky 😀 Veď som len 19DC, tak nehaluzím 😝 😀
Inak mám takú technickú otázku. Ovu test mi vyšiel takmer pozitívny na nejaký cca 11-12DC, vtedy bol aj ovu hlien. Potom mi ale vyšiel pozitívny aj na 17DC.. Je možné, že ovu bola podľa príznakov ten 11DC? Nemám odvahu skúšať ďalší test. Nooo a potom že nehaluzím 😝 🙄 😀 😀
Ahojte. Dnes sme 23DC, 7DPO a predvcerom mi z nicoho nic odisiel hlas, boli a skriabe ma v hrdle, mam ho zapalene a boli ma cela hlava ☹... nepila som nic studene ani bublinkave, nejedla som cca tyzden nanuky ani zmrzliny....netusim z coho....no nech to rychlo prejde. Prajem vsetkym snazilkam krasny den 🌞

@lucia1002 ahoj... na utz nic nevidno, a test biely ako moje brucho 🙂 teda :(