Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
ahojte snažilky 🙂 dúfam že sa k vám môžem pripojiť kedže tento mesiac tiež začiname na stvoreni maleho zazraku 🙂 držim vam všetkym palce aby sa vam to čo najskôr podarilo 🙂 (samozrejme aj mne dúfam) a hlavne nech to ma šťastny koniec. Som po MA ale nevzdavam sa a verim že to už tentokrat vyjde 🙂
@tomasko27
@mia005 no inak aj ja posledne 2 dni chodim curat casto.. dokonca aj v noci ..snazim sa nemysliet na testovanie ale ked vas citam alebo vidim ze niekto testuje tak to je take pokusenie aj pre mna..testy som kupovala cez net 10tkove kedze tu v uk nemaju v obchodoch takto citlive iba 20tkove a k tomu dost drahe tak som kupila 20ks do zasoby 😀
Ja by som mala dostat v piatok, ale uz ma to laka zajtra urobit test, to budem 12DPO, tak uz by mohlo byt nieco vidno...testy mam iba 3, 10tkove....
Snazilky pomaly sa nam blizi koniec mesiaca tak dufam ze coskoro nam tu budu pribudat pozitivne testy 🙂 Vidim ze väcsina tu (ne)ocakava mrchu koncom mesiaca, ja ju necakam tento vikend 🙂 dnes som 10 DPO a uz par dni ma picha v brusku a sem tam na mna idu mdloby ale to su take vseobecne "priznaky" ze to mozem pripisovat vsetkemu 😀 takze sa snazim si nic nenamyslat a aj odolat testovaniu 🙂
Kiez by som vedela co tie moje sni namenaju. 🙂 vcera sa mi snivalo o pozit.teste a dnes o vysetreni u gynekologa ktory mi nasiel niaku vadu a povedal ze sa nemam bat ze by sa nam to malo podarit do decembra. 😀
@lucia1002 dám to potom do albumu 🙂 Ale dnes že jak sa mi nechce.. Už sa teším až pôjdem z práce domov 😀
Priznám sa, neviem či si nahováram, ale občas ma ako keby šteklí vo vaječníkoch a pobolieva trošku podbruško a kríže. Bolesť krížov pripisujem mojim naprd obličkám. Mám dojem, že ma trošku bolia bradavky. Nie celé prsia. Asi moc študujem príznaky na MK 😀 🙄

@mia005 Uvidime a za kolko by mala dojst ms?