icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

tomasko27
22. júl 2015

@mia005 Uvidime a za kolko by mala dojst ms?

mia005
autor
22. júl 2015

@tomasko27 cca o týždeň.. ach už nech to je.. aspoň 25DC..

motorolka
22. júl 2015

@puffu sama som zvedava...tak snad 🙂

puffu
22. júl 2015

@mia005
@motorolka tak my 3 ocakavame ms +- v podobnom case, u mna by mala dojst 28-29.7

@motorolka a daj potom vediet ako si dopadla..🙂

espoleta
22. júl 2015

ahojte snažilky 🙂 dúfam že sa k vám môžem pripojiť kedže tento mesiac tiež začiname na stvoreni maleho zazraku 🙂 držim vam všetkym palce aby sa vam to čo najskôr podarilo 🙂 (samozrejme aj mne dúfam) a hlavne nech to ma šťastny koniec. Som po MA ale nevzdavam sa a verim že to už tentokrat vyjde 🙂

tomasko27
22. júl 2015

@puffu Este aj ja cakam MS ako Vy 🙂

mia005
autor
22. júl 2015

@puffu
@motorolka
@tomasko27 verím, že nepríde a my sa dočkáme 🙂

puffu
22. júl 2015

@tomasko27 vazne?..🙂 tak to sme sa tu zisli pekna partia cakateliek v podobny datum..🙂 mohli by sme sa vsetky presunut tento mesiac do inych cakateliek..🙂

puffu
22. júl 2015

@mia005
@tomasko27 a budete skusat testovat skor ci az po meskajucej ms.. ja by som chcela vydrzat 😀

puffu
22. júl 2015

@espoleta drzim palce nech to tentokrat dotiahnes az do konca..🙂

tomasko27
22. júl 2015

@puffu Ja by som chcela v sobotu aj ked viem co tam bude alebo nebude 🙂

puffu
22. júl 2015

@tomasko27 taka ta zvedavost alebo lepsie povedane nevedomost je hrozna co?.. 🙂 ja som zvedava ci vydrzim, mam testy doma o to je to tazsie hoci by som chcela vydrzat do ms sama tomu asi neverim 😀

tomasko27
22. júl 2015

@puffu Dobre ze ja nemam doma testy 🙂

mia005
autor
22. júl 2015

@puffu ježíííš ja by som chcela vydržať. ale mám šťastie že nemám žiadne testy doma, inak čúram jak šialená už teraz 😀 😀

puffu
22. júl 2015

@tomasko27
@mia005 no inak aj ja posledne 2 dni chodim curat casto.. dokonca aj v noci ..snazim sa nemysliet na testovanie ale ked vas citam alebo vidim ze niekto testuje tak to je take pokusenie aj pre mna..testy som kupovala cez net 10tkove kedze tu v uk nemaju v obchodoch takto citlive iba 20tkove a k tomu dost drahe tak som kupila 20ks do zasoby 😀

inngrid
22. júl 2015

@espoleta jasne vyjde 100% určite neboj nič

motorolka
22. júl 2015

@puffu jasnee sama som zvedava..a ano,aj ja som si vsimla velmi podobne terminiky mrchy,cize drzim palce,aby sa ukazala az o takych 9 mesiacov 😉

motorolka
22. júl 2015

@espoleta ahoj vitaj 🙂 to ma mrzi, viem co prezivas...nas MA postretlo uz pred 3-ma mesiacmi,tak verim,ze toto je nas mesiac

motorolka
22. júl 2015

@puffu tak drzim palce,aby si ich 19 mohla podarovat 😉

poisonblu
22. júl 2015

Ja by som mala dostat v piatok, ale uz ma to laka zajtra urobit test, to budem 12DPO, tak uz by mohlo byt nieco vidno...testy mam iba 3, 10tkove....

janikm
22. júl 2015

Snazilky pomaly sa nam blizi koniec mesiaca tak dufam ze coskoro nam tu budu pribudat pozitivne testy 🙂 Vidim ze väcsina tu (ne)ocakava mrchu koncom mesiaca, ja ju necakam tento vikend 🙂 dnes som 10 DPO a uz par dni ma picha v brusku a sem tam na mna idu mdloby ale to su take vseobecne "priznaky" ze to mozem pripisovat vsetkemu 😀 takze sa snazim si nic nenamyslat a aj odolat testovaniu 🙂

poisonblu
22. júl 2015

@janikm tak to sme skoro narovnako...ja som 12dpo 🙂

espoleta
22. júl 2015

@puffu @inngrid ďakujem vam kočky či už to vyjde tento mesiac alebo neskôr to už je jedno len nech to vyjde tak ako ma 🙂
@motorolka tak tebe držim tiež všetky prsty nech ti to vyjde 🙂 vy tiež tento mesiac začinate? 🙂

lucia1002
22. júl 2015

@meggie07 veru drz poriadne...aj ja budeeem 😀 😝

lucia1002
22. júl 2015

@mia005 posli mi foto 😉 preskumame spolocne 😀

lucia1002
22. júl 2015

@janikm drzim prsty aby to vyslo a toto boli tehu priznaky 😉

lucka222
23. júl 2015

Kiez by som vedela co tie moje sni namenaju. 🙂 vcera sa mi snivalo o pozit.teste a dnes o vysetreni u gynekologa ktory mi nasiel niaku vadu a povedal ze sa nemam bat ze by sa nam to malo podarit do decembra. 😀

mia005
autor
23. júl 2015

@puffu o tom pokušení mi niečo hovor 😀 Keď sem niektorá pridá nejaký test, tak všade vidím druhú čiarku 🙄 Nehovoriac o tom, že chcem bežať do drogérie a nakupovať 🙄 🙄 😀 Ale vydržííím. U mňa je na nejaké príznaky ešte skoro.
@lucia1002 skúsim to dnes nejak zoradiť a pofotiť. Nech môžeme skúmať 😀

lucia1002
23. júl 2015

@mia005 no vyskusaj..som zvedava na tie tvoje zahadne testiky 😀

mia005
autor
23. júl 2015

@lucia1002 dám to potom do albumu 🙂 Ale dnes že jak sa mi nechce.. Už sa teším až pôjdem z práce domov 😀
Priznám sa, neviem či si nahováram, ale občas ma ako keby šteklí vo vaječníkoch a pobolieva trošku podbruško a kríže. Bolesť krížov pripisujem mojim naprd obličkám. Mám dojem, že ma trošku bolia bradavky. Nie celé prsia. Asi moc študujem príznaky na MK 😀 🙄