Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@meggie07 juj tak drzim palce, ale co som pozerala, tak okolo roka sa casto zvyknu pary snazit, tak aj ja sa na to psychicky pripravujem ze asi to bude nadlho 🙂 tak hlavne sa nevzdavat 🙂
@lucia1002 dakujem za rady... tento cyklus od zaciatku beriem listovku, a prave dnes som si kupila taku kombinaciu od jamiesonu ze listovka 800, pyridoxin 75, a b12tka tusim 100. takze snad sa mi upravi ta druha faza cyklu. ten progesteron mam znizeny av lekarni mi povedali ze stupa hlavne fyzickymi vplyvmi tak zacnem asi hackovat alebo pliest :D nejaku zensku aktivitu si musim vymysliet 🙂 a co sa snazenia tyka tak teraz druhy cyklus. ale BT a tieto veci riesim teraz prvy cyklus 🙂
@barborka0 veru, to by sme boly aspon partacky na to tehu 🙂 ja som minuly mesiac testovala, a ciarky postupne silneli, ale vzdy boli slabsie ako ta testovacia ciarka, a potom uz sa mi nechcelo kupovat dalsi balicek ked som videla ze ved ta hladina rastie 🙂 a hlien som mala hned po krvacani, asi na 8.dc, a potom az pred ovulkou, tak aj to bolo ako malo byt, tak snad 🙂 manzel to berie ze ak bude, tak sa bude tesit, a ked nie tak mame cas 🙂 a ja potichucky dufam 🙂
Ja som dnes konečne 3DC a idem sa zblázniť v tomto nenormálnom teple 😒 Keď som môjmu povedala, že som to už konečne dostala, mali ste vidieť jeho šťastný výraz. S takou úľavou v hlase poznamenal, že sa teší lebo budem zase na chvíľu normálna 😀 Ako keby som inokedy nebola.. 😀 Potom asi skúsim ovu testy. Môj síce moc nesúhlasí... Dnes som si po roku kúpila opäť femibion.. Nech som pekne pripravená 🙂
@meggie07 tak ja som mala vajicka strasne male...na 11dc len 8mm...ale zas mala som ich dost 😉 tak snad ti ten poradi viac...lebo sice clostil ti sposobi narast ale pokial same neprasknu tak je na to potrebny pregnyl...mozno aj v tom bol problem....nizku davku? sak si mala pekne velke..22mm...no ved uvidis co teraz...no ja mam 27, tento rok budem mat 28..a ty?
@0anet0 ano meriam aj BT...zatial len 2 cykly, ale ja ich mam dlhe, takze casovo si meriam uz dlhsie 😀 mam ich aj v albume 😀 kuk, tie moje hrozne cykly...ani sa nedivim ze sa nedari...nooo veru alchemilka je strasna, ale tak su aj horsie caje 😀 ja bylinkove nepijem, nelubim ich, ale ked som uz alchemilku prezila, tak sa to da...a to pijem pol litra rano a pol litra vecer 😝
Ahojte babuchy 🙂 tak my sa snažíme už od minulého roku (2014) od mája. Po roku nič a keďže moj lekár bagatelizoval moje = naše potreby a tuzby nenila som lekára. Veci sa pohli...som po laparke a spriechodnili mi obidva vajcovody. Tak snaaad 😉
@kaatuuskaa tak snad sa to uz podari 😉 drzim palce 😉
@meggie07 nový lekár ma do mesiaca poslal na operaciu (odobratie cysty a priefuky) a rozhýbal aj manžela (spermiogram) a dodiagnostikovanie mojho cyklu...tak snáď čoskoro...vajcovody sa vraj zas môžu upchat,tak nam odporucili skúšať max.pol roka a ak sa nezadari...tak tomu pomoct. 🙂
@lucia1002 ...dúfam,snazim sa tváriť hrdinsky 🙂
@kaatuuskaa tak treba 😉 treba veriť a dúfať, aj to je cesta k úspechu 😉