icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

meggie07
Autor odpoveď zmazal
0anet0
6. júl 2015

@meggie07 juj tak drzim palce, ale co som pozerala, tak okolo roka sa casto zvyknu pary snazit, tak aj ja sa na to psychicky pripravujem ze asi to bude nadlho 🙂 tak hlavne sa nevzdavat 🙂
@lucia1002 dakujem za rady... tento cyklus od zaciatku beriem listovku, a prave dnes som si kupila taku kombinaciu od jamiesonu ze listovka 800, pyridoxin 75, a b12tka tusim 100. takze snad sa mi upravi ta druha faza cyklu. ten progesteron mam znizeny av lekarni mi povedali ze stupa hlavne fyzickymi vplyvmi tak zacnem asi hackovat alebo pliest :D nejaku zensku aktivitu si musim vymysliet 🙂 a co sa snazenia tyka tak teraz druhy cyklus. ale BT a tieto veci riesim teraz prvy cyklus 🙂

barborka0
6. júl 2015

@lucia1002 no ved prave,viac som netestovala lebo dosli testiky ale dnes sa objavil hlien tak to vyzera ze bola dnes...no ved uvidime potom ci sa zadarilo 🙂

0anet0
6. júl 2015

@barborka0 veru, to by sme boly aspon partacky na to tehu 🙂 ja som minuly mesiac testovala, a ciarky postupne silneli, ale vzdy boli slabsie ako ta testovacia ciarka, a potom uz sa mi nechcelo kupovat dalsi balicek ked som videla ze ved ta hladina rastie 🙂 a hlien som mala hned po krvacani, asi na 8.dc, a potom az pred ovulkou, tak aj to bolo ako malo byt, tak snad 🙂 manzel to berie ze ak bude, tak sa bude tesit, a ked nie tak mame cas 🙂 a ja potichucky dufam 🙂

barborka0
6. júl 2015

@0anet0 ja som si kupila len 10 testov ze mi to bude stacit...no my by sme sa velmi potesili lebo v maji som mala kyret (6. tyzden).Vcera sme sa snazili tak ak bola ovulka dnes tak by sa mohlo poradit 🙂

lucia1002
6. júl 2015

@meggie07 ja som mala tento zacat tiez s clostilom...ale Dr.ide na dovcu takze az od augusta teda...ani mne este nerobil hormonalny profil...takze ti nezabral? 😲 ovu si mala pekne? no ja sa spolieham na clostil! si ma moc nepotesila...pregnyl ti nepichal?

mia005
autor
6. júl 2015

Ja som dnes konečne 3DC a idem sa zblázniť v tomto nenormálnom teple 😒 Keď som môjmu povedala, že som to už konečne dostala, mali ste vidieť jeho šťastný výraz. S takou úľavou v hlase poznamenal, že sa teší lebo budem zase na chvíľu normálna 😀 Ako keby som inokedy nebola.. 😀 Potom asi skúsim ovu testy. Môj síce moc nesúhlasí... Dnes som si po roku kúpila opäť femibion.. Nech som pekne pripravená 🙂

lucia1002
6. júl 2015

@0anet0 tak to sa snazite este len kratko...my uz od novembra 2014 😒 snad sa ti to zvysi...🙂 nooo musis si volaco najst, nejaku poriadnu aktivitu, co hackovanie alebo pletenie 😀 ja teraz tiez beriem listovku od jamiesonu a pijem alchemilku na upravu cyklu..

lucia1002
6. júl 2015

@barborka0 tak snad to bolo ono...uz len cakat...drzim prsty 😉

meggie07
Autor odpoveď zmazal
0anet0
6. júl 2015

@barborka0 tak snad bude vecer urodny 🙂 inak inofolic neuzivas? ten je vraj super... ak to tento mesiac nevyjde, tak buduci mesiac chcem skusit 🙂

0anet0
6. júl 2015

@lucia1002 a aj si merias BT? lebo nad tou alchemilkou som uvazovala, ale predsa len to nieje mnamka :D

lucia1002
6. júl 2015

@meggie07 tak ja som mala vajicka strasne male...na 11dc len 8mm...ale zas mala som ich dost 😉 tak snad ti ten poradi viac...lebo sice clostil ti sposobi narast ale pokial same neprasknu tak je na to potrebny pregnyl...mozno aj v tom bol problem....nizku davku? sak si mala pekne velke..22mm...no ved uvidis co teraz...no ja mam 27, tento rok budem mat 28..a ty?

lucia1002
6. júl 2015

@0anet0 ale pozor na inofolic...pokial mas pravidelny pekny cyklus, tak ti ho moze len rozhodit...ten sa odporuca hlavne zenam kt.maju nepravidelny cyklus...

lucia1002
6. júl 2015

@0anet0 ano meriam aj BT...zatial len 2 cykly, ale ja ich mam dlhe, takze casovo si meriam uz dlhsie 😀 mam ich aj v albume 😀 kuk, tie moje hrozne cykly...ani sa nedivim ze sa nedari...nooo veru alchemilka je strasna, ale tak su aj horsie caje 😀 ja bylinkove nepijem, nelubim ich, ale ked som uz alchemilku prezila, tak sa to da...a to pijem pol litra rano a pol litra vecer 😝

0anet0
6. júl 2015

@lucia1002 no mam 34 dni, len je trosku dlhsi ako normalne, a mam kratku lutealnu fazu.... tak v tom by mohol pomoct, nie? 🙂

barborka0
6. júl 2015

@lucia1002 no uvidime 🙂 kiezby
@0anet0 uzivam femibion

0anet0
6. júl 2015

@lucia1002 nahodou ten april/maj si mala pekny 🙂 tak mozno ten jeden vajecnik iba hapruje, nie ? 🙂 a ked pijes tu alchemilku tak aj vidis ze by ti to ovplyvnilo nieco?? 🙂

@barborka0 femibion je tiez super 🙂 aj kvalitny tym ze je tam ten metafolin tak aspon vies ze to telo vyuzije 🙂

barborka0
6. júl 2015

@0anet0 teraz uz len cakat a potom testnem 🙂

lucia1002
6. júl 2015

@0anet0 no tak to by ti mal inofolic teoreticky pomoct si myslim... 😉
vies co vobec netusim....no v tom april/maj tak tam to pekne slo hore...ale tak 46DC??sak to je dovi dopo 😀 alchemilku som zacala pit este len teraz, tak som zvedava ci to vobec volaco spravi 😉

meggie07
Autor odpoveď zmazal
barborka0
6. júl 2015

@meggie07 dakujem 🙂 bodaj by

kaatuuskaa
6. júl 2015

Ahojte babuchy 🙂 tak my sa snažíme už od minulého roku (2014) od mája. Po roku nič a keďže moj lekár bagatelizoval moje = naše potreby a tuzby nenila som lekára. Veci sa pohli...som po laparke a spriechodnili mi obidva vajcovody. Tak snaaad 😉

meggie07
Autor odpoveď zmazal
lucia1002
6. júl 2015

@meggie07 jeziiis, nestras 😀 ze dvojicky 😀 to neviem ci by som rozdychala tak rychlo 😀
32 v dnesnej dobe nie je vela...svagrina mala prve tiez tak, maly ma teraz 3 roky a chcu dalsie...takze stale si v pohode...ked uz ti bude tahat na 40, tak potom mozes mat smutneho smajlika 😉

lucia1002
6. júl 2015

@kaatuuskaa tak snad sa to uz podari 😉 drzim palce 😉

kaatuuskaa
6. júl 2015

@meggie07 nový lekár ma do mesiaca poslal na operaciu (odobratie cysty a priefuky) a rozhýbal aj manžela (spermiogram) a dodiagnostikovanie mojho cyklu...tak snáď čoskoro...vajcovody sa vraj zas môžu upchat,tak nam odporucili skúšať max.pol roka a ak sa nezadari...tak tomu pomoct. 🙂

kaatuuskaa
6. júl 2015

@lucia1002 ...dúfam,snazim sa tváriť hrdinsky 🙂

meggie07
Autor odpoveď zmazal
lucia1002
6. júl 2015

@kaatuuskaa tak treba 😉 treba veriť a dúfať, aj to je cesta k úspechu 😉