Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@motorolka ano fotila som.. 😀 .. skor si myslim ze je to kanalik.. uvidim neskor.. ale uz sa asi netestujem ..dufam ze uz to teraz vydrzim 😀 ako ja som test spravila iba tak ze ved ich mam 20 ale myslela som ze bude snehobiely a nie je akosi 😀
alebo lepsie povedane ze sa mi zda raz biely a raz nie..
prva je po cca 2min, druha foto je po vyschnuti a tretia foto je porovnanie ranneho a obedneho testu
@motorolka myslis?? ja som trochu skepticka lebo uz som mala v minulosti dusikov na testoch a ms dosla a preto som si povedala ze uz nebudem testovat skor a vidis ako som dopadla 😀 ako ja som si test robila iba skrz toho ze ich mam vela a fakt som necakala zeby mi nieco.. uvidim v utorok alebo stredu ci ms pride alebo nie
vidite uz mam zase haluze, lebo na foto sa mi opat zda, ze nieco vidim, tam kde je T tak hore v rozku sa mi zda trosku tmavsi testik ako inde...no neviem, uz si to asi zas nahovaram 😵
@motorolka vies co ja ani sama neviem.. 😀 minule leto sme sa prestali dietatu branit ale nejako sme netlacili na to a cca 10-12dni v mesiaci sme si davali pozor, potom to boli 5-6dni a potom menej.. od konca roka iba 2-3dni a od maja tusim uz to neriesime vobec ale tak my sme si s muzom povedali ze sa zacneme tvrdo snazit az od septembra/oktobra..ja mam v hlave ze budem rodit v juli takze zatial kazdu ms beriem v pohode lebo teraz je na rade este len april kebyze sa teraz zadari..takze mam este 2 ms k dobru
joj baby davova psychoza teraz na mna dolahla tak som aj ja testla ale vykukol na mna kanal, aj ten je len slabo viditelny ☹ 11 dpo ale test 25-kovy tak samu seba sa snazim oklamat ze to preto 😀

ahoj, tak zatial na testiku len jedna ciarka... (aj ked som chvilku mala asi silnu tuzbu vidiet aj druhu) ☹ ale stale verim, ze to bolo este skoro a ze sa nieco deje...ale nic to, aj keby nie... cakame dalej, vsak termin ms mam az v utorok tak sanca tu este je... a ked aj tak nie, tak kaslem na to a uz sa nesledujem, verim tomu, ze si to stihnem vsimnut skor, ako moja blba krvicka urobi opat problem.. 😒