icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

motorolka
23. júl 2015

ahoj, tak zatial na testiku len jedna ciarka... (aj ked som chvilku mala asi silnu tuzbu vidiet aj druhu) ☹ ale stale verim, ze to bolo este skoro a ze sa nieco deje...ale nic to, aj keby nie... cakame dalej, vsak termin ms mam az v utorok tak sanca tu este je... a ked aj tak nie, tak kaslem na to a uz sa nesledujem, verim tomu, ze si to stihnem vsimnut skor, ako moja blba krvicka urobi opat problem.. 😒

motorolka
23. júl 2015

@puffu hihi..ano, no stale nic... ☹ ale mozno sa to este podarilo, len je skoro...urcite aj u teba 😉 ale pre istotu si idem objednat testiky z MK, lebo mi ich pri mojej nedockavosti bude treba asi viac 😀

puffu
23. júl 2015

@motorolka pozeraj na to pozitivne a uvidis ze to dobre dopadne.. urcit po tvojej skusenosti si viac v obavach ale tak vzdy po burke vyjde slnko takze jedneho dna sa urcite dockas bejbina..
😉

puffu
23. júl 2015

@motorolka ja som dnes ocurala 2, jeden rano a druhy naobed a co ja viem.. 😀 raz sa mi zda ze tam nieco je inokedy nie..och.. a mam vycitky ze som to nevydrzala .. 😠

sunny381
23. júl 2015

@barborka0 ahoj prosim ta ty si kedy potratila ked sa uz snazite. Ja som tiez V 6 tyzdni potratiila tak mi robili kyretax 14.5. A dnes mi doktorka povedala ze minimalne 3 mesiace ale idealne 6 mesiacov neotehotniet, tebe co povedal doktor,dik

motorolka
23. júl 2015

@puffu ale ber to tak, ze este nieje vsetko stratene..este mame par dni k dobru...este tam budu // tento mesiac...no a aj keby nie, este stale nas bude cakat to prijemne skusanie 😉

motorolka
23. júl 2015

@puffu inak nefotila si? mozno tam uvidime viac 🙂

puffu
23. júl 2015

@motorolka ano fotila som.. 😀 .. skor si myslim ze je to kanalik.. uvidim neskor.. ale uz sa asi netestujem ..dufam ze uz to teraz vydrzim 😀 ako ja som test spravila iba tak ze ved ich mam 20 ale myslela som ze bude snehobiely a nie je akosi 😀
alebo lepsie povedane ze sa mi zda raz biely a raz nie..
prva je po cca 2min, druha foto je po vyschnuti a tretia foto je porovnanie ranneho a obedneho testu

motorolka
23. júl 2015

@puffu no neviem ci som blazon, ale ja uz vidim // cize som smutna, lebo nas snazili urcite opustis hned v prve kolo s novym stavom...termin... tesim sa tisko trosku vopred s tebou, veeelmi ti to prajem

puffu
23. júl 2015

@motorolka myslis?? ja som trochu skepticka lebo uz som mala v minulosti dusikov na testoch a ms dosla a preto som si povedala ze uz nebudem testovat skor a vidis ako som dopadla 😀 ako ja som si test robila iba skrz toho ze ich mam vela a fakt som necakala zeby mi nieco.. uvidim v utorok alebo stredu ci ms pride alebo nie

motorolka
23. júl 2015

nech fotim ako chcem, je stale bielucky 😒 ale nevadi, sanca tu este stale je

puffu
23. júl 2015

@motorolka a je 10tkovy alebo 20tkovy? lebo tie 20tkove niekedy neukazu aj ked ms meska.. nevies citlivost testu?

motorolka
23. júl 2015

@puffu no podla mna je druha / viac ako duch...ale tisko drzim palce, nech uz nepride ms.. 😉

motorolka
23. júl 2015

@puffu no skoda, lebo 10-tkovy...ale nikdy nevies, pri mojich dlhych cykloch je to mozno stale este skoro...trosku sa upokojujem...

puffu
23. júl 2015

@motorolka dakujem, aj ja tebe drzim palce nech nedojde, este nie je nic stratene.. 😉

tomasko27
23. júl 2015

@puffu No ja tam nieco vidim neviem ci kanalik ale nieco ano.
@motorolka Ale aj u teba nieco vidim a asi lepsie ako u puffu.
Ja som si kupila dnes dva a som jeden spravila ale ja tam nist nemam.Mozno chvilu som tam nieco videla ale to som len chcela vidiet.

motorolka
23. júl 2015

vidite uz mam zase haluze, lebo na foto sa mi opat zda, ze nieco vidim, tam kde je T tak hore v rozku sa mi zda trosku tmavsi testik ako inde...no neviem, uz si to asi zas nahovaram 😵

puffu
23. júl 2015

@tomasko27 takze ani ty si nevydrzala 😀

motorolka
23. júl 2015

@tomasko27 to myslis vazne? hmm..si zlata, zas mam trosku vacsiu nadej 😉 tak a teraz uz budem naozaj trpezliva a cakam do predpokladaneho prichodu ms

puffu
23. júl 2015

@motorolka mne to tiez pride ze na jednej nieco vidimc potom ze nie, potom ze zase vidim.. hlavne ta prva tvoja fotka.. a k comu sme sa obe dopracovali? ze vlastne nic nevieme 😀

motorolka
23. júl 2015

@puffu @tomasko27 kocky to sme vazne ale slabe 😀 no ale nie je nic krajsie, ako cakat na vysledok testiku, tak som si prave objednala dalsich 20 ks 😀

motorolka
23. júl 2015

@puffu dokelu mas pravdu 😀

puffu
23. júl 2015

@motorolka ale tak hlavne ze to berieme sportovo a je to tak vacsie vzruso.. 😉

motorolka
23. júl 2015

@puffu vsak jasne, nejde o zivot, nejde o nic 🙂 nadej umiera posledna...inak ako dlho sa snazite?

tomasko27
23. júl 2015

@motorolka To keby som ja mala doma 20 tak behom 2 dni mam setky minute.To na mojom neni ani to lko co na tvojom.To som mala 10tkovy a ma zacalo boliet brucho na ms aj keby mala dojst az 30 ale pride skor.

@puffu Nevydrzala som ale ak nepride do nedele tak este skusim.

motorolka
23. júl 2015

@tomasko27 ja sa tiez musim drzat, ale urcite to zvladnem a ked sa to podarilo, tak zvysne rada podarujem 😉

poisonblu
23. júl 2015

@puffu ja tam vidim aj druhu ciarku 🙂

janikm
23. júl 2015

@puffu ja vidim slabucku druhu ciarku, hlavne na tej druhej a tretej foto, vyzera byt siroka tak nech to silnie 🙂

puffu
23. júl 2015

@motorolka vies co ja ani sama neviem.. 😀 minule leto sme sa prestali dietatu branit ale nejako sme netlacili na to a cca 10-12dni v mesiaci sme si davali pozor, potom to boli 5-6dni a potom menej.. od konca roka iba 2-3dni a od maja tusim uz to neriesime vobec ale tak my sme si s muzom povedali ze sa zacneme tvrdo snazit az od septembra/oktobra..ja mam v hlave ze budem rodit v juli takze zatial kazdu ms beriem v pohode lebo teraz je na rade este len april kebyze sa teraz zadari..takze mam este 2 ms k dobru

janikm
23. júl 2015

joj baby davova psychoza teraz na mna dolahla tak som aj ja testla ale vykukol na mna kanal, aj ten je len slabo viditelny ☹ 11 dpo ale test 25-kovy tak samu seba sa snazim oklamat ze to preto 😀