icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

juliett99
24. júl 2015

@meggie07 dakujem moja 🙂

lucia1002
24. júl 2015

@meggie07 no tak to ano...to vie potesit pri takej prilezitosti...treba verit ze nepride 😉

lucia1002
24. júl 2015

@mia005 no presne tak...ono to pride luto sem - tam...ale bude tehu coskoro, to je iste 😉

meggie07
24. júl 2015

@fergiea a co ked sa jedna o nieco ine?? 😉 😎

barborka0
24. júl 2015

@sunny381 mne povedala doktorka ze pockat aspondo prveho menzesu a potom mozme...vraj niektorym ani ten prvy menzes neprisiel

lucia1002
24. júl 2015

@juliett99 dobre ranko 😉 mojko, vyzera to zatial super ..uvidime zajtra 😉

1234lubka
24. júl 2015

@juliett99 jj mozno nepride 😉 ja mam v utorok usg...fufam ze uz bude vsetko vidno to uz budem 8tt 😉 testni v utorok rano alebo az stredu a budes ista 😉 mne ukazalo na 29dc, ovu bola medzi 13-15d c..taka slabka ciarka to bola alw zretelne viditelna 😉

lucia1002
24. júl 2015

@mia005 ked pises o tvojom terajsom priatelovi a o tom, ze sa asi uz nebude tolko tesit....podla mna sa bude tesit a mozno este viac... 🙂 ano, to je pravda, ze uz vie co ho caka, ale zas uz je v niektorych veciach zabehnuty 😉 ja mam tiez priatela s dietatom, tak viem o com hovoris...aj ked moj si niekedy robi srandu, ze ci si nechceme adoptovat starsie dieta, ked pocuje nejake cudzie dieta plakat :D lebo predsa len, uz ma za sebou co to a syna ma odrasteneho 😉 ale ked je zas s malym synovcom, tak je vidiet, ze ho neskutocne lubi a tesi sa na spolocne 😉

puffu
24. júl 2015

@meggie07 dakujem..🙂 uvidime ako to bude pokracovat...

mia005
autor
24. júl 2015

@lucia1002 Ďakujem za povzbudenie 🙂 Viem, že sa teší. Len ma upozorňuje na to, že sa prvé 3roky nevyspím a pod. Ale teší sa. Vravel mi, že chce, aby sme mali spolu dve deti.. Niekedy je fakt lepšie si nájsť staršieho s dieťaťom, ktorý už má rozum a ciele ako síce o 4r staršieho slobodného, no neskutočného sukničkára.. Len keby to človek vedel skôr že..

lucia1002
24. júl 2015

@mia005 to si musis najprv odzit a az potom pochopis...nie nadarmo sa hovori ze sa kazdy uci na vlastnych chybach....teraz uz vies co chces, vies si vazit chlapa akeho mas a si stastna a to je podstatne....ber to ako skusku v zivote a teraz uz bude len lepsie 😉 ja mam chlapa o 10 rokov starsieho, kt.ma 13roc.syna a neviem si vynachvalit...jasne, kazdy ma svoje chyby, ale viem, ze moj chlap bude uzasny otec, lebo to vidim 😉 predtym som mala vztah 4roky s rovnako starym ako ja a to bol des...teraz som stastna, lebo je to chlap, ktory vie co chce! 😝

fergiea
24. júl 2015

@meggie07 este som aj chora, z nicoho nic, ale drzim sa bez antibiotik...... bodaj by to bolo nieco ine 😍

mia005
autor
24. júl 2015

@lucia1002 Môj je odo mňa o 11r starší a má 6r. syna. Presne toto som si aj ja vravela, že teraz aspoň vidím aký bude otec. A viem, že ten najlepší! Áno, má svoje chyby ale vždy dokážeme medzi sebou komunikovať a povedať si čo nám vadí a aj to vyriešiť. Ja som predtým žila takmer 3r s o 4r starším, ale IQ a zodpovednosť k životu bola úplne niekde inde.. Prerobili sme dom, bývali tam rok a on, okrem toho, že ma podvádzal neviem kde všade, si na záver našiel ešte odo mňa o 3r mladšiu. Takže je medzi nimi 7r rozdiel.. Ale milujú sa, plánujú rodinu. Hoci irónia.. Rodinu plánoval so mnou a zároveň aj s ňou, no žil so mnou 😀 😀 Jaaj ako je mi dobre teraz. Nezávidím tej "žene" čo ma nahradila 😀 Viem čo ju čaká.. 😝

poisonblu
24. júl 2015

Tak ja uz spinim, takze nic...aj som rada, aspon si v klude.uzijem prazdniny u mojej maminy s malym, len ma stve nedelny krst, ozaj neviem ako to.budem riesit, snad mi tampon nepretecie za 3 hodky

ninna86
24. júl 2015

ja zatial este nic.. este je mozne, ze pridu cez vikend (mozno) 🙂

majka_ka89
24. júl 2015

Ahojte snažilky, tak my sa začíname taktiež snažiť po roku od MA (nejak som na to nemala po tejto skúsenosti odvahu a bol tam hlavne strach). Zmenili sme prostredie a povedali sme, že ideme do toho, veď čo sa môže stať 🙂. Ako tu tak čítam celý tento mesiac čo sa tu deje, tak verim tomu, že minimálne polovica z Vás bude čoskoro skákať od radosti až po plafón/povalu. Mne práve začal nový cyklus tak uvidíme ako to všetko bude prebiehať, a kedy sa to podarí 🙂

poisonblu
24. júl 2015

@majka_ka89 ahoj, aj uzivas nejake vitaminy? Ja som mala MA v roku 2011 a zistili mi tromboticke stavy v krvi, tak som brala femibion (kys.listova, B6 a B12 pomahaju na tento problem) a do pol roka som bola zase.tehotna a maly ma uz takmer 3roky...

majka_ka89
24. júl 2015

@poisonblu ahoj, no tiež mi zistili predispozicie k trombifilným stavom, lebo sestra ma Leidena. Aktuálne beriem len klasicky kyselinu listovú + vitamíny od A do Z a nič viac. Stravujem sa zdravo zelenina, ovocie vo väčšom množstve. Uvidím ako to so mnou bude a snáď dlho nebudem čakať, keďže sa už cítim úplne v pohode. 🙂

lucia1002
24. júl 2015

@mia005 tak teraz aspon vies a to uz je jej problem, ze ma takeho chlapa....tak jej treba, nie 😉 nema sa tahat so zadanym 😀 ty mas teraz kolko rokov?
a ❤️ od teba? dakujem aj ja 😉

riusi
24. júl 2015

ahojte, ja dnes 8DC. takto minuly cyklus som mala zrovna ovu, ale teraz tomu nic nenasvedcuje. teplomer na BT som niekde zapatrosila. super. je lepsie, ked sa pozeram na prazdny graf ako filozofovat nad tplotami, ktorea j tak nic nevravia 😅

tomasko27
24. júl 2015

@puffu Pozeram na ten test a chvilami sa mi zda ze tam nieco je,ALE test bol 10tka a asi na 9DPO takze ak by to bolo tak uz by to asi aj viac bolo vidno,ci este nemusi?

erienka
24. júl 2015

Mozem sa pridat?🙂 Ja som koncom juna dostala prvykrat menstruaciu od otehotnenia (dcerka mala 2 roky a 1 mesiac, kojim ju, preto som ms tak dlho nedostala), dokonca i chut na sex sa mi vratila, tak sme teda s muzom zacali skusat🙂 vobec netusim, kedy mam ovulaciu a ci som ju vobec mala, ani sa nevyznam v tych skratkach, co sa tu tak casto objavuju, takze u nas to bude cisto nahoda, ak sa to podari🙂 dcerka sa nam podarila na prvy raz, takze by som bola dost prekvapena, keby to i teraz tak klapne. Velmi s tym neratam. Najradsej by som si uz ale urobila tehot.test, i ked viem, ze je este skoro🙂

puffu
24. júl 2015

@tomasko27 este nemusi ukazat, ono je to podla mna velmi individualne lebo kazdemu rastie hcg inak takze sa tym netrap a uvidis za par dni..ak spravis foto vidis nieco? ci moc nie?

tomasko27
24. júl 2015

@puffu Na foto nic skoro len nazivo trolinku,uvidim skusim v nedelu zas testnut.

puffu
24. júl 2015

@tomasko27 skus a uvidis, ja ked som ratala tak podla hlienu a mojich pocitov som bola vcera 11dpo a ovulacny test bol pozitivny az den po mojom pocite ze mam ovu co by znamenalo cca dalsich 48hodin takze vcera by som mala byt 8dpo takze ako som uz pisala vcera ze jedine vieme ze nic nevieme a musime cakat 😉

poisonblu
24. júl 2015

@majka_ka89 skus brat femibion, lebo tam je metafolin,ktory je prave pri tychto stavoch potrebny, lebo telo nevie spracovat listovku

majka_ka89
24. júl 2015

@poisonblu V poriadku vyskúšam, len ho v Dubline budem musieť pohľadať, respektíve nejakú jeho náhradu, ale podstatný je asi ten metafolin, aby to malo rovnaký účinok.

puffu
24. júl 2015

@majka_ka89 v uk je na podobnej baze ako femibion -pregnacare, je to najpredavanejsi a najviac odporucany vitamin .. maju specialne aj pre muza, zeny pred otehotnenim, pocas a aj po porode tak sa nepomyl ak by si nahodou kupovala.. urcite budu mat aj v irsku to iste..

poisonblu
24. júl 2015

@majka_ka89 ano, metafolin je dolezity..no skus nieco pogooglit...

motorolka
24. júl 2015

kocky aj ja beriem femibion, uz aj ked som bola tehu, ale aj teraz ked niesom (aj ked clovek nikdy nevie 😉 ) aby sa telo pripravilo, ako povedal moj dr