Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@lucia1002 to ja budem v tomto radsej pesimistom 😀 radsej mrchu ocakavam.. ved uz sa mi to cakanie krati..tebe sa uz podarilo zistit, v ktorej faze cyklu sa nachadzas?noo..40r ale rozum nikde 🙄 teraz ho podpichujem stale.ked mi vravi ze ho boli noha - po tej zlomenine panvy,tak mu poviem aby nevymyslal,ze to uz je sposobene vekom 😀 to my do seba stale takto rypeme a smejeme sa..ach..nemenila by som ho.. 😝
@mia005 nooo rozhodla som sa, ze som zacala novy cyklus 😉 uvidime neskor, ci som mala pravdu..takze dnes som 10dc a ocakam ovulku.. 🙂 to aj my takto sem tam do seba rypeme 😀 ja mu vravim, ze ked bude stary, tak ho supnem do domova dochodcov a ja budem este na didzinu chodit 😀 a taaak 😝
@lucia1002 tak drzim palce aby ovulka coskoro dorazila a boli ste uspesni 😉 hehe vidis nieco podobne mu navrhnem aj ja s tym domovom dochodcov 😀 dnes sme mali oslavu a jeho segra mu dala tortu s cislom 41,lebo vraj nulu v obchode nemali 😀 😀 celkom desivo to na tej torte vyzeralo 😀 😀
Ahojte baby, dobre ranko prajem...tak dnes mam 27DC a 11DPO, rano som sa zobudila na take tupe pravidelne pichanie v podbrusku, az som musela vstat z postele. Je to zvlastne, ziadne ine "priznaky" si tento mesiac nevsimam, akurat ze ma sem tam zabolelo v podbrusku ako pri MS, choroba z nicoho nic... ako som tu uz niekde pisala, skor som si myslela, ze to tento mesiac nevyslo, pretoze sme sa vobec na to nesustredili a "nesnazili" tak ako predosle mesiace, ale zacinaju ma uz poriadne svrbiet ruky na tehu test. Ale chcem vydrzat aspon do stvrtka, kedy ne/ma dojst mrcha. Co si o tom myslite? Tento mesiac som vyzbrojena davkami zeleza, kyselinou listovou a vitaminom E (mala som totiz zly krvny obraz v dosledku nedostatku zeleza, nakolko aom dlhsiu dobu nedrzala bezlepkogu dietu a mam celiakiu, poctivo drzim od Noveho Roka prave kcoli chcenemu mimi)... vo stvrtok som si dokonca objednala ovu testy a teplomer na meranie BT a s drahym sme sa dohodli, ze buduci mesiac, si to vsetko poriadne odsledujeme a dame pozor na snazenie, bola by velka sranda, keby ovu testy pridu a uz by som ich nepotrebovala :D vsetkym vam drzim palce a prajem krasny den💜
..ranko 🙂 tak mna rano zobudilo bolenie brucha, tak trosku nieco islo, ale teraz ma uz neboli, ani sa nic nedeje, tak necham tomu volne prúdenie 😀
@tomasko27 vies co teraz ked som pozrela sa mi tam nieco malinko mari ze je cosi vidiet ale nepride mi to rovnako silne alebo silnejsie ako vo stvrtok, a vo stvrtok som aspon videla nejaky naznak po mozno minute a dnes vobec az teraz ked som pozrela tak trolilinku cosi vidiet.. takze aprilovcatko doma mat nebudeme 😀 este aj prsi posledne tri dni tak musim niekde pohladat pozitivnu naladu 😀 no co asi mi naozaj ostava ten zaciatok jula ze budem rodit 😝
ale tebe drzil silno silno palce nech to vyjde..🙂 vyzera to zatial velmi slubne.🙂
@lucia1002 noo, presne aj ten môj.. Včera sa chcel zo srandy spraviť dôležitým, tak mi vraví, aby som si dávala pozor s kým sa bavím a vykala som mu 😀 Pekne mi nahral do kariet. Hneď som si neodpustila poznámku, že to je jasné, lebo starším ľuďom musíme my mladší vykať 😀 😝 aspoň že to berie športovo. Ja vôbec netuším, kedy mrcha príde. Dnes 23DC. Predpokladám, že buď o 5 alebo v tom horšom prípade až o 10dní. A nejak je mi to celé jedno 🙄 😝
Ahojte, mozem sa pridat? Som 6tt po potrate a ovulku mam ako uz hodne davno nie. Vcera bolesti vlavo jak fras, take som mala naposledy hadam pri splodeni malej, coz je 4r dozadu 😅 No a od septembra by som klmala po 4r nastupit do novej roboty, ale povedali sme si, ze skusime sa posnazit tento mesiac a ak sa zadari, uz ostanem doma (som stale s malou doma od materskej), ak niie, snazenie odlozime na par rokov... Pravdep dnes prebieha ovu, bo BTT este nestupla..Snažili sme sa vcera rano a piatok vecer, muz netusi, ze mam ovu... Tak drzkajte 😝
@tomasko27 gratulujem tisko 😉 Uz mas doma dve deti??

@espoleta
diki za radu zostala som sklamana ked mi to ukazalo test ale nebudem si vesat hlavu .vies pokusame sa ked mama chut nemame planovane dni alebo hodiny len uz ked sme spolu tak nedava pozor