Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@mia005
@fergiea
@ninna86
@meggie07
Baby videli ste niektore ze som mala da sa povedat pozitivny test a ms ma prist za 3dni,ale az teraz viem ze nie je dobre testovat skor aj ked ste si iste ze to bude pozitivne.Lebo to cakanie/necakanie na ms ked je test pozitivny je horsie(pre mna teraz) ako vydrzat netestovat do ms a pockat ci pride/nepride.Tymto Vas nechcem odradit od testovania pred ms,len moja terajsia skusenost
@fergiea ja som mala v minulosti tiez problem s dusikmi a vtedy mi z toho doslava zasibavalo..keby len mne ale aj muz uz bol znacne poznaceny.. 😀 teraz ked si na to spomenieme sa z toho smejeme ale vtedy to bolo asi najhorsie mozno 3-4mesacne obdobie...teraz som si robila test zhruba po roku len tak pre srandu vo stvrtok a zase tam bolo cosi ale testovala som vcera a nic...takze ja uz sa netestujem dopredu..uz vtedy som si povedala ze nebudem testovat dopredu ale tak ked dievcata testovali chcela som skusit aj ja ale iba ma to opat utvrdilo v tom ze to nema u mna zmysel testovat sa...
@tomasko27 ja cakam ms zajtra/v stredu tak nech aspon dojde na cas a nemeska lebo to akoby naschal bude 😀 asi to tu potom trochu obmedzim v citani lebo sa velmi sustredim na testovanie, plodenie a presne toto som nechcela ale najhorsie je u mna ked vidim ze jedna testuje tak je to riziko nakazi ovela vyssie ako ked to tu necitam 😀 no ale tak uvidim co bude o par dni...teraz som mozno sklamana z toho ze som uz cakala silnejsiu ciarku na teste tak preto mam taketo pocity..
@puffu no ved toto, je to hrozne, zbytocne sa tesime a nic z toho... preto aj ja sa este drzim 😀 zacina ma dost boliet brucho, ako pred prichodom MS, tak aspon si mozem povedat, ze som nepominala zas milion penazi na testy. Draheho ho tiez vzalo, ked sme mali biochemicke tehu hned po prvom mesiaci, bolo to na nom dost vidiet velmi sa tesil a veru tie testy su zbytocne stresy...
@tomasko27 ja som niekedymala hrozne skakave ms ale od 30 do 42dni, teraz uz skoro rok mavam pomerne pravidelnu 31dni +-1den..takze som radaze sa mi o akotak upravilo...ale ja som cely zivot nemala pravidelnu ms ale tak aspon vzdy chodila , kolko dievcat nema ms bez vyvolavacky vobec..takze stvrtok/piatok testujes? moc drzim palce nech tam mas pekne kolajnice... 😉
@meggie07 no mozno iba teraz machrujem ze nebudem citam 😀 ako s testami ze nebudem testovat a vidis ako som dopadla...ale je pravda ze v majovkach, junovkach som sa tak do debat nezapajala ako tu v julovkach-tu mi dievcata viac sadli tak asi aj preto sa viac zapajam a sledujem/citam co sa tu deje a asi aj preto mam teraz viac nutkanie sa sledovat, testovat ako predtym...takze dufam ze vsetky otehotniete a presuniete sa niekam inam a ja vas uz nebudem citat 😀
@fergiea ja som tiez o tym mojom duchovnom obdobi tiez opatrnejsia a neverila som nejako zeby som bola v tom, ked ma uz zacalo boliet brucho 3dni vkuse a citila som sa akoby som uz mala ms tak som si myslela ze sa naozaj cosi deje a nakoniec doslo vytriezvenie... 😒 a dnes ma uz brucho opat neboli, alebo nie tak intenzivne ako 3dni vkuse...ale este vcera vecer ma teda bolelo poriadne aj som si myslela ze sa zobudim a uz bude ms tu ale tak ocakavam ju az zajtra...
@tomasko27 ja si ani neviem predstavit zeby som mala taketo kratke cykly, ved to skonci jedna a o par dni nabehuje druha... 😖 ja na to ake mam dlhe cykly tam mam ms iba 3-4dni dlhu, malokedy 5dni a aj to uz na 3-4den fungujem s imtimkou...ale som aj chudokrvna tak neviem ci to moze mat suvis s tym alebo nie...ale kazdopadne sa nestazujem 😀
@puffu Hej je to blbe,a hlavne manzel ked mu poviem ze ma boli brucho a ze z coho,hovorim no tak pride ms a to uz zase.Mne skonci ms a uz ma boli brucho na ovulaciu,hlien mam tak na 10-12DC a cez ovulaciu ma boli brucho a ked skonci ovulacia tak den-dva dobre a uz ma boli brucho na ms,no o nervy to je
@puffu Hej to je tou chudokrvnostou,to soom aj ja mala tak minuly rok,uplne slabe aj mi zle bolo a potom mi zobrala krv a nic zeleza v sebe.Teraz vlastne podla krvacania viem ze ci sa nieco deje alebo nie,ked slabsie tak viem ze mam malo lebo ja inak hodne krvacam a hlavne druhy a treti den ms
@tomasko27 mna zacina boliet bruchu tiez cez ovu ale tu mavam az 16-18dc a hlavne mna bolia prsia, tie zacinaju zvycajne boliet uz 1-2dni pred ovu a cim blizsie k ms tym bolia viac..kedysi pred plrokom som mavala aj hrozne migreny, zvracanie, napinanie ale klop klop posledna migrena ktoru som mala bola v novembri, takze som rada ze aj tieto veci mi ustupili a ze mi nie je pred ms a pred ovu tak zle ako niekedy...

@ninna86 hlacne si treba hovorit, ze vsetko je tak, ako ma byt 😊