icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

lucia1002
27. júl 2015

@fergiea tak veru uz aby sme si ich nasli...hned bude svet krajsi 😉

fergiea
27. júl 2015

@puffu velmi obdivujem ludi, co to takto dokazu. Ja osobne som typ cloveka, ktory by za hranice nevystrcil paty :-/ neviem si predstavit byvat daleko od rodiny, musi to byt vsetko tazke a aj ta praca nonstop. Ale ste na to dvaja a robite to preto aby ste sa potom mali lepsie.

fergiea
27. júl 2015

@lucia1002 uz sa to blizi :D

motorolka
27. júl 2015

@puffu si zlataaa 🙂 no bola naozaj len jedna, uz som sa zmierovala s tym, ze mam cakat na ms, no dnes som ostala prekvapena, lebo som mala od rana ukrutne krce v podbrusku, az ma lamalo do kolien, to som este nezazila...poobede uz len pichane v lavom a aj pravom vajicku, je to normalne? a inak ms nikde, je mozne, ze by bolo az teraz zahniezdovanie? tutu-mutu bolo vcera a pred tym az 16.7. co bol moj 17DC je to vobec mozne? ☹

puffu
27. júl 2015

@motorolka uvidis co bude o par dni ci pride ms alebo nie..ja som mala silne bolesti/ pichane 3 dni ale ozaj vkuse, tak som si myslela ze sa cosi deje a prislo vytriezvenie v podobe jednej ciarky na teste takze pockam na ms a dufam ze sa mi podari opat naladit na to ako sme fungovali doteraz ze som nemala nutkanie trstovat sa aj ked ms prisla 1-2dni neskor.. najhorsie su tie pokusenia od vas.. 😀
ale co ma prist pride a ked sa budeme nad tym iba trapit ci to bude alebo nie tak nam zbytocne uteka pritomnost ..
inak ja som este stale nabudena na to ze do 30tky stiham odrodit 2 deti a potom do 35tky dalsie.. 😀

puffu
27. júl 2015

@fergiea ano presne tak to vnimame ze to robime vsetko pre nasu lepsiu buducnost, ja som sa nikdy nejako nebala cestovania a takych tych veci neznamych.. mozno to je aj tym ze nasi podnikali a viacmenej boli vsetok cas na firme takze sme sa odmala starali viacmenej o seba same a sme boli vzdy dost sebestacne, od mojej cerstvej 18tky nasi odisli do zahranicia a uz som koncila strednu a starala sa o 13rocnu sestru a byvali sme same.. tiez som bola prvykrat robit v zahranici ked som mala 18r ale podla mna ked je clovek mlady tak ma viac odvahy.. teraz keby som nebola takto zbehana tak neviem ci by som sa nebala teraz ist do zahranicia alebo ako vtedy sama cestovat, letiet a to sa pamatam ze sme este museli ist takym metrom/vlakom ci co to bolo na letisku v uk..a este chudinka sestra vracala tak som ju podplacala aby prestala 😀 a teraz sme cela rodina rozlietana.. nasi stale v uk, mladsia segra je vo svajci a starsia v nemecku takze to mame asi v genoch 😀 ale zit bysom v uk nedokazala, berieme to iba ako medznik v nasom zivote, nebudujene si tu ziadne zazemie..

meggie07
27. júl 2015

@puffu tiez sme mali najprv v plane tam ostat, ale po 8 rokoch sme sa vratili..ze predsa aby vnucata boli pri starych rodicoch.. 😉 len nejako nechcu chodit 😝 😀

puffu
27. júl 2015

@meggie07 aj u nas to vyzera na 8 rokov.. v juni bolo 7 rokov a planujeme tu ostat zhruba do zaciatku maja, uvidime podla okolnosti.. bud prisposobime odchod tehotenstvu alebo muzovej praci ak vyjde a ak by nevyslo ani jedno ani druhe tak aj tak ostavame max do konca dalsieho leta.. my mame na sr iba svokrovcov a jednu svagrinu, druha je s rodinkou v rakusku a ja nemam na sr nikoho ale my sme taki srdcom vychodniari takze sa velmi tesime domov.. a kde ste boli? tiez v uk?

tomasko27
27. júl 2015

@puffu Hej slovo ms vylucime z nasho slovnika.Uz prestalo len troska krrize.Rozmyslam ze dam manzelovi kupti test,pride domov v stredu a vo stvrrtok rano spravim a mu ukazem ak bude druha palica 🙂

fergiea
27. júl 2015

Baby ja som hrozna! Zacinaju ma svrbiet poriadne prsty ..... esteze mam len jeden tehu test...ale dnes prisla zasoba ovu testov...boze moj tak som chcela vydrzat, ale rozhodla som sa, ze skusim testnut s ovulacnymi tri rana po sebe, ako som na tom. Dnes je zvlastny den, nechcem si naozaj nic nahovarat a pripustat ale neda sa to! Cely den ma pobolieva brucho ako na MS, bolia ma krize, ale od poobedia ma picha v strede, nalavo a napravo - striedavo v podbrusku, je to take silnejsie a mala som na wc taky mliecny hlienik. Nechcem si to nahovarat aby som nebola sklamana, ale musim testovat!!! Zabite ma.....

tomasko27
27. júl 2015

@puffu Od vcera vecera sa mi robia vyrazky ale nechapem preco,ale nie su od komara a mam nervy lebo vcera vecer ked som bola v posteli a teraz to zase zacina

espoleta
27. júl 2015

@fergiea ako čitam tvoje prispevky tak teda si sa nakoniec zlomila :D ........držim prsty nech su tam 2 // 🙂)

motorolka
27. júl 2015

@puffu mas v podstate pravdu, asi vypnem MK a necham tomu vsetkemu volny priebeh...ked budu // tak sa pridem pochvalit 😉

fergiea
27. júl 2015

@espoleta ked ja sama neviem. Bojujem sama so sebou ale uz tie "priznaky" mi nedaju......aaaach boze

puffu
27. júl 2015

@tomasko27 tak daj kupit muzovi a testnes vo stvrtok rano..ja budem slamenou vdovou v septembri na 6dni.. asi po 8 rokoch budem tak dlho bez neho.. aspon ze tu bude so mnou pes 😀

tomasko27
27. júl 2015

@puffu No my fungujeme takto,v pondelok rano ide do prace a pride v stredu a potom ide vo stvrtok rano a pride v piatok.Dam mu kupit ma svrbia dlane chcem skusit testnut

cejarka
27. júl 2015

Ahojte dievcata, tak mne dnes dosla ms, aj ked som na sebe videla asi vsetky mozne priznaky...tesim sa aspon z toho, ze za cely rok 2015 mam upraveny a ukazkovy cyklus... nejak sa tym netrapim, august je krasny mesiac, snazime sa kratko, sice MK chodim citat uz davno a teoria je v malicku 🙂 Takze pohoda a pozitivizmus vo mne len tak vrie 🙂 Tak sa presuniem do augusta a budem sa tesit z vyroby a vam samozrejme drzat palce nech je to tam 🙂

puffu
27. júl 2015

@fergiea kasli na priznaky, vydrz!! pozri stoji ti to za to? mna to velmi sklamalo ze som mala naznak a takz nadej ze to vyslo a potom nic.. a tiez priznaky bolest a pichanie, tiez mam teraz nejako viac "mokre dni" a zvycajne hlien pred ms nemavam a teraz ako naschval mam vsetko ine ako zvycajne.. takze vydrz a budes potom o to viac prekvapena ak to nahodou vyjde a inak cely tyzden som mala striedanie nalad, aj som si parkrat ani neviem z coho poplakala 😀 proste to na mna prislo, ani neviem z coho.. bradavky ma svrbia a skoro stale ich mam postavene a vidis aj naprik tomu bol test negativny.. ked si uz mala v minulosti dusikov a ms aj napriek tomu dosla tak sa netestuj, a ako pisala tomasko27 teraz je este vo vacsom strese lebo ocakava neocakavanie ms.. tak ci onak stale budes na rovnako a netrpezliva.. stoji to za to? a ovu testom netestuj, to je podla mna 50:50

espoleta
27. júl 2015

@fergiea...ak sú priznaky tak to je super signal ale psychika je tiež dobrý oblbovak ľudi 🙂 človek ak chce tak veri a hľada na sebe hocijaky priznak 🙂 ale veľmi ti držim prsty aby to enbolo psychikou ale tehotenstvom. Ak maš už len 2-3 dni pred MS tak už by aj tehu testik mohol niečo ukazať ale ovulačnymi to bude istejšie, aspoň neminieš ten jeden tehu čo maš 😉 tak daj zajtra vedieť ako si dopadla 🙂 budem na teba myslieť 😉

puffu
27. júl 2015

@tomasko27 any si este netestovala v stredu vecer ked dojde 😀 ale vydrz do ranneho testovania urcite.. je to predsa len viac iste ako poobede alebo vecer.. tak to potom takto nie je az take hrozne, to ti zbehne rychlo bez neho, moj u ak sa podari ist do prace do ktorej chce tak bude musiet ist na 10mesiacov do skoly a bude prec od pondelka do piatku ale tak prezili sme aj horsie tak prezijeme aj toto

motorolka
27. júl 2015

@puffu inak ma prekvapuje, ze mame rovnake príznaky, az je to divne 😉 tak ja uz neviem, este ma zvykne svrbiet brucho..hihi...vazne vypinam a cakam do vikendu..ked nic tak testujem 😉 a ked aj tak nic o tyzden navsteva dr snad mi to vysvetli

tomasko27
27. júl 2015

@puffu Nie vecer nebudem,ale uz pocujem tie reci.To si tehotna alebo preco chces testovat,a poviem len tak skusit lebo nevie ze uz som dva krat testovala 🙂 a to myslis ze by sa hned podarilo a poviem neviem moznoo,no hmm neviem som to necakal tak rychlo a takto sa bude vyvyjat nasa debata o testovani 😀

fergiea
27. júl 2015

@puffu no ved toto.... neviem sama ci zvladnem odolat, a pritom som bola na to pripravena, ze vydrzim... ked uz tomu nerozumiem ja som riez minule mesiace mala vselijake priznaky a zakazdym je to inak a prave tento mesiac noc take zvlastne ani zle mi nie je, akurat ma obcas zabolelo brucho ... uz sama neviem :D

fergiea
27. júl 2015

@espoleta jej si zlata, velmi pekne dakujem 💜 tento mesiac bol zvlastny, nejak sme sa nesnazili a myslela som ze tym padom to nevyslo, ani som sa nejak nesledovala, ale teraz uz ku koncu nad tym zacinam stale rozmyslat a telo mi zas napoveda a bola som rozhodnuta vydrzat s testami, dufam ze to zvladnem. Mrcha nema prist stvrtok cize v podstate zajtra budu dva dni pres MS

puffu
27. júl 2015

@motorolka podla mna sa to vola diagnoza velmi tuziacich 😀 ty si sa testovala iba vtedy vo stvrtok alebo si este testovala aj potom ?

belasakobylka
27. júl 2015

@cejarka Priznaky na sebe vidim kazdy mesiac a nic z toho :-/ drzim palce aj tebe,august sa nam uz podarí 🙂))

puffu
27. júl 2015

@tomasko27 si to viem predstavit 😀 a mozno kupi hned dve balenia aby mal istotu 😀 aspon u nas to tak bolo, vzdy prisiel s dvoma krabickami zlatusik moj, potom mi uz nakazal kupit testy z netu lebo tu stoja 2 testy viac ako 10€ ale teraz som rok vobec netestovala lebo mi aj ms chodila pravidelne pomerne tak dufam ze ich uz ani vela ocikavat zbytocne nebudem musiet.. 😉

puffu
27. júl 2015

@fergiea ja mam dostat ms zajtra/pozajtra.. dnes ma podbrusko nebolelo skoro vobec iba obcas pichlo raz nalavo, napravo, vstrede.. ale vcera, predvcerom a predpredvcerom strasne krce a to vkuse.. takze nechapem co to malo akoze znamenat a dnes uz opat klasika den ako kedykolvek predtym pred ms ze obcas pichne.. ale ako som uz pisala motorolke kedze aj ona trpi podobnymi priznakmi.. je to syndrom velmi tuziacich..

motorolka
27. júl 2015

@puffu
@puffu no skusala som vo stvrtok a aj dnes..no vazne, dnes to bol divny den, rano sice testik len s jednou ciarkou, ale pred obedom som mala take neskutocne krce, ze az, este som sa s kolegynami smiala, ze takto to citia aj ostatne zeny a potom nic, ani ziadny dalsi priznak, len slabe pichane v pravom vajicku...hmm..som divna, uvidíme zajtra co sa bude diat, snad ms nepride a skusim testnut koncom tyzdna 😉

fergiea
27. júl 2015

@puffu aj ked si clovek povie, ze to necha tak, nebude na to mysliet niekedy sa to neda...tieto posledne dni su najtazsie 😂😂😀😀 ale ak to prave tento mesiac vyslo, naozaj sa budem velmi smiat :D