icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

motorolka
27. júl 2015

@puffu no drzim palce, nech to nie je len syndrom, kedze som sa s tym uz rano po neg. teste zmierila s tym, ze cakam na mrchu a potom si zacnem opat davat trosku svoje "telicko" dokopy 😉 a venovat sa sama sebe, kedze zase nic 😀 tak ja uz vazne neviem...

puffu
27. júl 2015

@motorolka ja som testka s tebou vtedy stvrtok a potom v nedelu ked testovala tomasko27.. a uz urcite netestujem lebo si mysli zeby mi to uz ukazalo, respektive zosilnelo a mala som pocit ze aj na tom vcerajsom cosi malilinko bolo ale omnoho jemnejsie ako naposledy co som tu hodila a ani tie neboli nejako moc silne takze ja som tehotenstvo u mna uplne vylucila a cakam ms.. zajtra by si mala nedostat ze?

tomasko27
27. júl 2015

@puffu noo isto donesie viac ako jeden.uz nech mozem testnut.dnes som kamaratke povedala ze sa snazime a ona nato ze som mohla ist do prace a potom skusat.hm co uz, som myslela ze inak zareaguje

motorolka
27. júl 2015

@puffu @tomasko27 kocky urcite sa to podari, musi a zajtra a uz aj najblissich par mesiacov nedostaneme 😉 😉 musi sa to podarit, myslime pozitivne 🙂

puffu
27. júl 2015

@motorolka ja sa snazim bicyklovat, zacala som iba pred mesiacom, minuly tyzden som bola iba 2krat lebo vkuse tu prsi ale smazim sa takto vyventilovat a nemysliet.. potom necitim nutkanie mysliet na mozne priznaky ale citim 40-50km v nohach.. 😀 a poeiadne si prevetram hlavu a hned je vsetko lepsie..a ked budes spokojna ty, bude aj telo a potom bude aj tehotenstvo.. viem, viem.. lahko sa hovori, tazsie kona ale co nam ine ostava?

cejarka
27. júl 2015

@belasakobylka Jasne, podari, ja to citim v kostiach....a ak mam byt uprimna, tak ten august je mi fakt sympaticky 🙂))) Ale aj keby to bolo v oktobri ci kedykolvek inokedy, tak by som bola najstastnejsia na svete 🙂 Ono to pride a bude to krasne, viem to 🙂

puffu
27. júl 2015

@tomasko27 ja sa snazim hovorit neutralne ked sa niekto pyta.. vacsinou ze uvidime, neriesime, hej chceli by sme alebo ked nam bude dopriate.. uz mi tie otazky idu poriadne hore krkom kedze posledny rok nepocuvame nic ine len pri kazdej dovolenke a to uz chcete, skusate atd.. beriem to ako nasu sukromnu vec hoci jasne ze moja najblizsia kamoska je informovana.. 😀 a ona zareagovala ze konecne a nech cim skor.. ale ona vie o tom uz davno a zatial je zlata ze sa ani nepyta nic lebo asi vie ze to moze byt frustrujuce a pozname sa natolko ze vie ze jej to poviem medzi prvymi s rodinou
a tysi teraz doma alebo? nejako som nepotrehla v predchadzajucich debatach nic ohladom prace a pod.

tomasko27
27. júl 2015

@puffu Hej som doma ,byvame na dedine a nie je tu taka robota ktora by sa dala zosuladit s detmi.No a syn je v skole integrovany ide mu to tazsie a ma poruchu pozornosti a velmi zle cita no a to sa s nim treba ucit aj zo tri hod denne a o nervi niekedy.On sa narodil s oneskorenym vyvojom.

tomasko27
27. júl 2015
puffu
27. júl 2015

@tomasko27 jaaj.. a inak co je inych do toho ci ides do prace alebo ostanes soma atd.. ved je to tvoj zivot, tvoje rozhodnutie a tvoja starost.. inak zboznujem taketo rady ked druhi ludia chcu aby sa tilo presne tak ako si myslis oni ze je najlepsie .. nam napriklad plno ludi vravi ze naco sa vraciame domov, ze neprezijeme atd pritom nikto nam nevidi co uctov, vydavkov a nasich narokov ale uz to ani nevysvetlujem a uz aj otazkam okolo naseho prichodu na sr sa snazim nejako diplomaticky vyhybat lebo tieto reci mi idu ovela viac na nervy ako otazky o tehotenstve.. a v 90% pripadu je to od ludi ktori nikdy nepracovali mimo sr.. 😀

margaretkaoliver
27. júl 2015

Ahojte ak mozem pridam sa k vam. Zacali sme sa snazit tento mesiac, tak uvidime. Nemenstruujem tak mi dal lekar duphaston a clostil...tak to bolo aj pri prvom dietatku. Mame uz jedneho chlapceka ale chceme este jedno dietatko tak sa snad zadari 🙂 Vsetkym NAM drzim palce dievcata 🙂

lucia1002
27. júl 2015

@fergiea mojko vydrz..nepodlahni ked si tolko vydrzala..a ovu test neni zaruka..mozu ti na nom vyjst.pekne // a nic z toho nebude 😉 si silna, ty vydrzis 😉

tomasko27
27. júl 2015

@puffu Hm co uz nech si kazdy mysli co chce

fergiea
27. júl 2015

@lucia1002 dakujem za podporu... drzte mi palce aby som nepodlahla 🙂 mam od poobedia taky divny tlak v podbrusku a na jednom mieste ma stale popichava...ci sa pripravujem na ms alebo sa mimi zavrtava 😀

lucia1002
27. júl 2015

@fergiea no bud jedno alebo druhe 😉 my zeny sne silne, tak vydrz !!! 😀 no aj.mna tak divne picha sem tam..dnes som skusila testnut ovu ale zatial nic..

puffu
27. júl 2015

@tomasko27 jeej inak som mala velmi rada tieto naucne rozpravky a presne tuto vyrobu..🙂 vzdy som ich pozerala..🙂

puffu
27. júl 2015

@fergiea presne tak, my zeny sme silne ..🙂 pozbieraj vsetku tvoju girl power a odolaj 🙂

meggie07
28. júl 2015

@puffu ano.. boli sme v Manchestri.. tiez nas to uz ku koncu dost zacala tahat domov.. 😎

espoleta
28. júl 2015

@fergiea 2 dni do MS to by som asi vydržala, hoci tužba je určite obrovská 🙂 My sa tento mesiac snažime 1.krát po MA a povedala som si že tento mesiac to nebudem riešiť či sa podari či nie lebo čim viac času dam maternici na zotavenie tym lepšie, tak som to brala športovo. Lenže prišiel deň, kedy vyšiel ovulačný test pozitívny aj napriek tomu že som si myslela že ovulacia tento mesiac nebude :D Tak sme na to tento deň vhupli, a tešila som sa že je po ovulacii. Lenže na dalši deň som si robila pre istotu dalši ovu test a tento mi vyšiel veeľmi silno pozitivny tak už som nevedela či mam po ovulacii či nie, lebo aj deň predtym bola testovacia čiarka silnejšia, lenže dalši deň ešte silnešia, tak sme zase mali tutu-mutu :D No a dalši deň som rano o piatej vstala na to že ma hrozne pichalo v podbrušku a dva dni potom mi bolo zle od žaludka. A tu sa mi zavrtal chrobak do hlavy že či to bola ovulacia tak skoro rano ale oplodnenie vajička. Viem že taketo veci asi ťažko môže človek citiť, aj som nikdy take niečo necitila, ale odkedy som bola na kyrete moje telo všetko tak senzitivne vnima, a už sa neviem dočkať kedy si vyskušam tehu test. A to som bola pevne odhodlana že na to nebudem myslieť, ale teraz na to myslim stále a počitam dni do MS. Ešte sa načakam taky tyždeň ale snad vydržim a hlavne MS nepríde 🙂 Tym chcem povedať to že ťa chapem ako si to chcela nechať voľne plynuť ale telo si s nami robi asi srandy aby nas pokušalo a nakoniec sme neodolali testovať :D Inač ako si dnes dopadla, skušala si? 🙂

juliett99
28. júl 2015

@puffu
@lucia1002
@meggie07 Bre ranecko zienky 🙂 ako sa dari?? 😀

tomasko27
28. júl 2015

@espoleta Ahoj aj ja dva dni do ms.Ja som uz aj v nedelu testovala a bola tam druha /ale este nie jasna tak cakam.

fergiea
28. júl 2015

@espoleta dobre ranko, dakujem krasne za podporu, naozaj to sobre padne. Ja ta uplne chapem. Snazis sa byt v klude a nic neriesit, prehovaras samu seba a potom z nicoho nic bum a uz je to tu, nieco co ta prinuti nad tym viac a viac rozmyslat a rozoberat to a rozmyslas nad testami. Ja uz sa tiez bojim tej jednej palicky, ale snazim sa vnimam to tak, ze to tak ma byt, tak uvidime ako to zvladnem. Miestami si myslim, ze to aj mohlo vist, potom zas ze nie, sama som dopletena. Ako som tu uz pisala, tento mesiac som myslela, ze nic, lebo sme sa nejak nesnazili, teda nesexovali sme vela, ale potom neskor som si uvedomila ze akurat 4, 3 a 1 den pred ovulkou, a az potom sme na seba mali menej casu. No a drzim sa statocne. To minuly mesiac o tomto case som mala minutych asi 15 tehu teestov a malinkych dusikov, ktorych som ale videla asi iba ja 😀 no a ako som dopadla? Rano som si urobila z prveho ranneho ovu test a spravim ai aj zajtra a pozajtra a potom podla vysledku spravim tehu testm ten mam len jeden doma. No a ovu test mi vysiel negaticny, ale asi tak, ze testovacia ciarka je dost silna, skoro tak ako kontrolna, tak uvidim ci sa bude zosilnovat. Velmi ti drzim palce aby vam to vyslo, ono to asi pride ked to clovek najmenej caka. Tak isto ako drzim palce vsetkym snazilkam 💜💜💜 a este jedna vec na zaver po ovu teste rano som si este lahla a vstala som pred chvilkou a dost mam krce ako pred ms, sice slabsie, ale uz to nejdem riesit, ividim na ovu testoch a ci pride mrcha...

sintuska06
28. júl 2015

Ahojte babyyy, ja v piatok mam dostat MS, tak uvidiime, dam vam vediet 😉 tento mesiac som pila aj alchemilku + inofolic, skusame len 2-3 mesiace tak nic neni este strateneee 🙂 ale uz tuuzim mat fazulku v brusku 😉 kazdej z nas PRAJEM VELA STASTIA

meggie07
28. júl 2015

@sintuska06 ja v sobotu.. takze cakame/necakame skoro na rovnako.. 😀
@juliett99 ahoooooj.. ja stadium cakania 😝 😀 viac info v sprave 😉 xx

sintuska06
28. júl 2015

jejoooo fakt skoro na rovnakooo...tak uvidiiime ci MS alebo fazulka 😉

espoleta
28. júl 2015

@tomasko27 jej gratulujem tak to sa môžeš potichučky tešiť, jasne človek by nemal predbiehať ale je to na dobrej ceste ak si tam už niečo videla 🙂
@fergiea nemaš nahodou fotku toho ovu testu? aby sme aj my svojimi "odbornymi" očami preskumali :D ....Chapem ťa, človek nechce byť sklamany tak radšej si urobi ovu test aby si daval aspoň nejake nadeje, lebo tehu je už na istotu a ak ten vyjde negativne tak to vie pokaziť naladu 🙂 ....Ale ešte maš pred mrškou, nič nieje stratene a ked hovoriš že je ta testovacia palička dosť silna, nooo tak nadej tam je 🙂

belasakobylka
28. júl 2015

@cejarka Aj uzivas nejake lieky alebo vitaminy? ako dlho sa snazite?

milluska
28. júl 2015

@tomasko27 @motorolka @puffu @fergiea babenky velmi vam drzim palceky 😵
@espoleta aj ty si po MA? Kolko si od kyretu? To pichanie a ze ti bolo zle mohla byt aj ovu, mne moja gyn povedala, ze po MA byva extremne silna ovu, aj sa lahsie otehu, moze sa aj vuse vajicok vytvoriť a byvaju aj dvojky... Tak bacha na to 😀 :-P A kolko ms si mala zatial od kyretu?
Ja som bola mesiac od zakroku na kontrole a dr vravi, ze to vidi o.mesiac na vyvolavacku, bo ze uplne zoskriabanu sliznicu 😖 No hned v ten den som zacala matersku kasicku bratba cuduj sa svetu, ms do par dni dosla, aj keď taka poloslaba 😅 Matersku som pokracovala, no a cez wknd tento ovulka jak roky dozadu naposledu, fuu... Bolesti az krce nalavo, zavraty, neskutočná chut na sex, silny vytok, ze uplne mokro...
Tak si drzkajme palce, nech ta ovulka bola "osudova" 😉

milluska
28. júl 2015

@sintuska06 @meggie07 tak nech je ten wknd pozitivny pre obe vam prajem 😵

milluska
28. júl 2015

@beka25 ahoj, mne btt stupla vcera, cize ovu bola v nedelu, ale snazilkovali sme len v sobotu rano a piatok vecer, tak neviem co z toho... 😖 Ale ms Neočakávam hned po navrate z dovolenky cize 10.8