Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@milluska ahoj tak ja som teraz 3.cyklus po MA a kyretaži. Tiež ma to napadlo že to mohla byť ovulacia, no len dufam že nebude taka každý mesiac lebo to ako tehotenske stavy, bolesť podbruška a zle od žaludka. Teraz už je to ok 🙂 Tak narast toho LH hormonu bol fakt silny lebo ovulačny bol tak silne pozitivny čo som až čumela :D Ja po mesiaci po zakroku čo som bola na kontrole tak doktor skonštatoval že maternica je ukažkova 🙂 Ja som po kyrete hned začala brať inofolic a pila alchemilku cely mesiac a pekne sa zahojila a potom mi povedal že po druhej MS už môžeme snažiť že už sa nič nemôže stať. Teda myslel to tak že maternica to už musi zvladnuť, ine je ked sa to pokazi pre niečo iné. Takže 2. MS prebehla bola trochu dlhšia ale teraz sme už na to vhupli. No bola by to sranda keby boli dvojičky :D ale stačilo by mi jedno a zdravé, donosene babätko 🙂
@espoleta a co je to ten inofolic? A ktory tt si mala tt teda ak sa mozem opytat? Ja som si to strasne vycitala, bo strasne som sa z tehu tesila, nakolko bolo neplanovane, z prepus sexu, bo mm druhe uz nechce 😢 Do toho kuoele s.malou, turistiky a baaach spinenie, hematomy a uz to mala.tušenie... Tak si strasne vycitam, ze keby sme nesli do tých kupelov, uz som mohla by v.polke tehu 🙄
Aby ma mm uspokojil, "dal" mi mesiac na pokus a ak nic, idem do prace, s tym, ze mozno raz ho ukecam... Takze tento mesiac uz vidim, ako sa budem pozorovat a namyslat si, co tak strasne tuzim a aj tak nic z toho...
@milluska ovu testy mi prisli len vcera, nikdy sok si ovu netestovala, viem kedy chodi, ale s drahym sme sa dohodli ze po 4mesiacoch snazenia si to vsetko skusime odsledovat meranim BT a ovu testami aspon jeden mesiac a uvidime. A bude velka sranda, ak tie ovu testy uz nebudem potrebovat :D no urobila som ovu test este vcera poobede ked dosli a kontrolna bola ledva vidiet. Tehu sa ovu testami testuje ale rano, len som vcera chcela vediet ako to ukaze. A dnes rano vysla silna celkom, ale nie tak aby hol test pozitivny. Tak uvidime zajtra a pozajtra 😆😆😆
@fergiea jasne že to sem daj, neviem ako ostatne ale ja som strašne zvedava 😉 aspoň ti dame nadej 🙂 alebo možno nie ale určite nas to zaujima všetky 🙂
@milluska ja som potratila v 8 tt, pričina sa nenašla ale tiež si myslim že to bolo kvôli hematomu lebo po špineni prestalo babätko žiť a ten hematom sa nachadzal rovno pri plodovom vajci. ja som si to nevyčitala iba to veľmi bolelo ale rychlo som sa cez to presniesla lebo mam doma maleho ročneho drobca a ten ma drži nad vodou, hoci to bolo ťažke lebo podpora od rodiny bola nulova, tak aspoň to male drobča mi davalo toľko lasky ako nikto 🙂 Nechcem odsudzovať tvojho manžela ale ma trošku radikalny pristup k tomu, on netuži po dieťatku, že dava taketo ultimata? ale ak si rozumiete tak všetko v poriadku 🙂 a ten inofolic sa uživa hlavne pri pco ale aj pre tych čo chcu otehotnieť, vraj to vytvara kvalitne vajička, tak om to skusila a uvidim tento mesiac 🙂
@belasakobylka iba kyselinu listovu, ale teraz som si kupila acidofolan - kys.listova, zelezo + B12. No, tak naozaj 2 mesiace, cize kratko 🙂 A vy?
@espoleta ja som taktiez mala nulovu podporu z okolia, ale tiez.ma dcerka podrzala a drzi doteraz... Ale prvy tyzden som na tom bola velmi zle, kedze viem, ze druhe mozno uz.vobec.nebude, bolo to tazke ☹
A dakujem za názor, s mm je to tazke, ale nevies okolnosti,.je to na.dlhu debatu, ale my sme.spolu 13 r a fungujeme dobre 😉
@fergiea nooo, ja.to .vidim nadejne 😀
@tomasko27 Ahoj, nie nerobila som ho nakoniec. Odolala som 😀 Aj tak by to bolo zbytočné. Navyše sa ani nejak tehotne necítim. Radšej si počkám 😔 Aj keď už teraz viem, že mrcha určite dorazí 😝
@fergiea nechcem byť nejaká zlá, ale takéto testy mne vychádzajú celý mesiac. Dokonca sa mi raz stalo, že dva či tri dni pred mrchou som mala testovaciu silnejšiu ako kontrolnú a mrcha dorazila.. Asi mám veľa toho hormónu v tele alebo čo.. Nuž ale keby si tak bola opačný prípad ako ja 😉
No nic idem sa venovat malej, uz cumi na vojensky dokument, co.mi nepride moc.vhodne 😀 Takze ahojte zatial 😉
@tomasko27 no co som si o tom aspon studovala, tak je potrebne robit ovu test rano ako aj tehu, a ak je ovu test pozitivny (testovacia je rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna) - a silnie tak je mozne ze si tehu, teda aspon co som si tu citala na forach a pozerala foto, ovu testy silneli a ked sa spravil tehu test bola uz slaba druha palicka. Tak to chcem vyskusat od vcera ma mrle zeru...
@fergiea tak uvidis, drzim palce ale radsej si veci nenamyslaj, myslim ovu testami, pri merani tehu musi byt ciarka jasne silnejsia ako kontrolna ciarka kedze LH stale klesa a stupa a pred ms stupa..takze momentalne to mas negativne.. ked si nedockava tak sii rsdsej kup tehu test a testuj spravne ako takto kedze teraz si sa vlastne nic nove nedozvedela len si zivis akusi nadej ..ako nemyslim to v zlom toto vsetko, len uz ked chces testovat tak aspon tak aby to malo efekt.. kazdopadne ti drzim palce aby si si cisrky na tehu teste nasla

@juliett99 to.ma mrzi, drzim palce v auguste 😉