icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

ninna86
28. júl 2015

@mia005 ja by som tiez take mesiace chcela, ale tak uvidi sa co a ako pojde 🙂)) majova som ja a to je pre mna najkrajsi mesiac v roku 🙂 milujem jar a ked vsetko kvitne 🙂

lucia1002
28. júl 2015

@mia005 ty si pripad... 😀 takze si netestla? Vyskusas az cez vikend?

lucia1002
28. júl 2015

Babulky, vsetkym ktore planujete testovat tento tyzden drzim palceky! Nech to vsetkym vyjde a nech sa to tu rozbehne s tehotnymi 😉 abt ste nas nakazili vasimi tehu bacilmi 😉 ❤️

fergiea
28. júl 2015

@lucia1002 dakujem veeelmi pekne 🙂 💜💜💜 aj ja drzim palce...skusim aj zajtra pozajtra a aspon uvidim ci zosilnie na pozitivny ... 🙂

lucia1002
28. júl 2015

@fergiea snad ano...😉 ja zas dufam ze spolu s tvojim bude silniet aj moj ovu testik 😀

tomasko27
28. júl 2015

@puffu No ja este 2dni do MS som zvedava co ako.Uz nech je stvrtok

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 ja som zatial cista tak dufam ze ms aspon nebude meskat a pride dnes alebo zajtra..
juuj a som zvedava na stvrtok rano, dufam ze uz budu u teba kolajnice poriadne 😉

mia005
autor
28. júl 2015

@ninna86 ja som junova,moj julovy.ale junove babo by ma potesilo najviac.takze nepanikarim a navyse podla vsetkyne mam stale cas cca 2-3mes.. 😀 😀

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Aj ja dufam ale sa bojim ze nezosilnie alebo co,jooj a snazim sa byt pokojna ale moc mi to nejde,stale sa niecim zamestnavam aby mi den rychlejsie ubehol.

ninna86
28. júl 2015

@mia005 ajajaaaaaj, takze vestkyne 🙂 tot, zaujimave 🙂

fergiea
28. júl 2015

@lucia1002 bude, neboj sa drzim palce 💚 cely den pomaly upratujem a stale mam pocit akokeby mi uz prisla MS aj ma pobolieva brucho, ale do toho ma stale pravidelne picha na jednom mieste uz od vcera.... no hroza aj si namyslam, aj si poviem ze nic z toho nebude, uz zasw blaznim

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Bolia ma krize a podbrusko ale to ma boli uz inak ako na ms,chvilami je to ako na ms ale potom taka ina bolest.Vcera ma stale bolelo ako na ms a dne mi bolo tak fajne a zase ma to chitilo,neviem co sa tam dole deje,moze to byt tym ze sa to natahuje ak som tehotna?

espoleta
28. júl 2015

@fergiea to su tehotenske predmenštruačne psychostavy :D .......hlavne aby MS neprišla a pichať môže aj nadalej 🙂 tak ty to už maš o chvílku deň, dva a budeš vedieť ako si na tom, ja musim ešte dobry tyždeň čakať :D to je viac psycho.....snažim sa zamestnať inymi vecami ale ked som tu na koniku tak sa mysel sustredi len na jedno :D

fergiea
28. júl 2015

@espoleta presne...a ja som este doma na pn, tak nad nicim inym nerozmyslam :D tak dnes cely dne pomaly upratujem a tiez sa snazim stale nieco robit aby som na to nemyslela :D ale tak dobre bude.

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 tak kludne moze byt..ja som este nebola tehotna tak ti s tymto nepomozem 😀 ty si nepamatas ake si mala priznaky pri prvych dvoch tehotenstvach? viem ze to bolo davno ale tak mozno si pamatas ake to bolo vtedy..
ale myslim ze vtedy to zeny az tak neriesili ako teraz co?... 😀

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Aj keby ste ma mucili neviem ake to bolo viem len ze som ani raz nevracala a za 2tehotenstva mi bolo max 10 krat zle.Ale ci ma brucho bolelo a ako nteraz..Mozno bolelo a mozno nie dako som to vtedy nevnimala tak ako teraz a to som mala skoro 20 ked som prvy krat ostala tehotna ale aj ms som mavala taku inu takze nemozem to porovnat.Nieco ako meranie bazalnej teploty alebo ovulacne testy to moc nebolo a asi preto lebo ja si myslim ze vtedy zeny lahsie otehotneli ako teraz

ninna86
28. júl 2015

@tomasko27 myslím, ze svata pravda.. Presne toto mi mamina vravela cez vikend, neriesili vobec takéto veci ako sa riešia teraz.. Preto to neriesim ani ja teraz, kedze sme sa pokusali este len raz 🙂

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Spmenula som si ze som hodne kychala ale teraz neviem ci pri dcere alebo pri synovi ani v ktorich mesiacoh to bolo.

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 sranda.. 😀 ja uz dnes pani ms ani nedostanem kedze uz je neskoro tak cakam ze dojde zajtra rano..muzovi si uz vravela kupit testy?

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Idem mu napisat.Mne ms pride niekedy aj v noci alebo poobede-vecer.

juliett99
28. júl 2015

@puffu mne tiez chodi bud rano alebo na obed jak nacasovane 😀

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 mne chodieva obcas nadranom ale vacsinou medzi 9hod az 13hod...ani sa nepamatam kedy som dostala neskor poobede alebo vecer...
ale ja uz to vidim ze mi bude meskat 😀

puffu
28. júl 2015

@juliett99 ano aj u mna tak isto, bud rano alebo okolo obeda...

tomasko27
28. júl 2015

@puffu No a bude druhaaaaa \ 😀

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 tak teraz som si uplne ista ze nebude...podla mna by mi ten nedelny test nieco ukazal...takze neverim ze by sa nieco na teste zmenilo ...ale samozrejme ked nedojde ani zajtra tak stvrtok testnem 😀

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Hm a mozno bude 🙂

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 tak jasne stat sa to moze ale davam tomu 0.01%.. 😀 aj to neviem ci som uz neprehnala.. 😅

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Nechce sa mi jest ale mam strasnu chut na nieco,nieco take tazke ,nieco riadne tukove 😀

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 my sme dnes mali bravcove rezne asi po storokoch... 😀 mnamkovka 😵

motorolka
28. júl 2015

@tomasko27 inak to neslo musela som si to hned kuknut 😀