Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
Babulky, vsetkym ktore planujete testovat tento tyzden drzim palceky! Nech to vsetkym vyjde a nech sa to tu rozbehne s tehotnymi 😉 abt ste nas nakazili vasimi tehu bacilmi 😉 ❤️
@fergiea to su tehotenske predmenštruačne psychostavy :D .......hlavne aby MS neprišla a pichať môže aj nadalej 🙂 tak ty to už maš o chvílku deň, dva a budeš vedieť ako si na tom, ja musim ešte dobry tyždeň čakať :D to je viac psycho.....snažim sa zamestnať inymi vecami ale ked som tu na koniku tak sa mysel sustredi len na jedno :D
@tomasko27 tak kludne moze byt..ja som este nebola tehotna tak ti s tymto nepomozem 😀 ty si nepamatas ake si mala priznaky pri prvych dvoch tehotenstvach? viem ze to bolo davno ale tak mozno si pamatas ake to bolo vtedy..
ale myslim ze vtedy to zeny az tak neriesili ako teraz co?... 😀
@puffu Aj keby ste ma mucili neviem ake to bolo viem len ze som ani raz nevracala a za 2tehotenstva mi bolo max 10 krat zle.Ale ci ma brucho bolelo a ako nteraz..Mozno bolelo a mozno nie dako som to vtedy nevnimala tak ako teraz a to som mala skoro 20 ked som prvy krat ostala tehotna ale aj ms som mavala taku inu takze nemozem to porovnat.Nieco ako meranie bazalnej teploty alebo ovulacne testy to moc nebolo a asi preto lebo ja si myslim ze vtedy zeny lahsie otehotneli ako teraz

@mia005 ja by som tiez take mesiace chcela, ale tak uvidi sa co a ako pojde 🙂)) majova som ja a to je pre mna najkrajsi mesiac v roku 🙂 milujem jar a ked vsetko kvitne 🙂