icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

fergiea
28. júl 2015

@puffu dakujem 🙂 len mi napadlo to vyskusat, ano je negativny, ale som zvedava, ci budu palice silniet nasledujuce dni do mrchy, vcera som si o testovani ovu testami studovala forum asi 2-3hodiny. Takto mam aspon malilinku nadej, tehu test by bol biely a bolo hy to uz v pytly 😀 ale som nastavena na to ze to mohlo a aj nemuselo vist, tak hadam nebudem nejak extra sklamana...ale dakujem pekne za podporu 🙂

tomasko27
28. júl 2015

@fergiea Aha uz som o nieco mudrejsia 🙂 .

ninna86
28. júl 2015

@mia005 coze to citam? 🙂 si vydrzala? klobuk dolu 🙂 kedy cakas ms?

ninna86
28. júl 2015

@fergiea jasne, ze nebudes sklamana 😉 neboj nic.. vsetko je tak ako ma byt 🙂

meggie07
28. júl 2015

baby prsia ma bolia este viac ako minuly tyzden.. brucho boli jak fras ako pred ms.. ale ta az v sobotu by mala prist..zeby prista navsteva skor 😖 😖 😠 alebo to moze byt take silne bolesti,ked som na zaciatku tu alchemilku pila? ovu tiez bola o dost silnejsia... 😒 mate skusenosti niektora?? diky xx

ninna86
28. júl 2015

@meggie07 a test? 🙂

fergiea
28. júl 2015

@ninna86 no zacinam sa citit previnilo, ze som si ten ovu test robila... zacina ma poriadne boliet brucho - krce, ako pred MS, takze asi ocakavam mrchu. ale aspon mozem minut ovu testy buduci mesiac pri sledovani ovulky 😀

puffu
28. júl 2015

@meggie07 no ja neviem ci je tento mesiac nieco v ovzdusi alebo co, ja mam dostat ms dnes/zajta, vcera a dnes mam take klasicke ms bolesti ako vacsinou ale 3 dni vkuse som mala strasne silne bolesti a nepamatam aby som take cosi mavala pred ms ale mesiac beriem vitaminy tak to tiez pripisujem asi tomuto ze je v tele nieco nove tak asi inak reaguje, ja osobne som u seba tehotenstvo uplne vylucila

meggie07
28. júl 2015

@ninna86 nerobila som test.. ved ms ma/nema prist az v sobotu..

mia005
autor
28. júl 2015

@ninna86 🙂 čakám mrchu asi tento víkend. Netuším kedy sa milostivej uráči prísť 🙄

ninna86
28. júl 2015

@fergiea ale nooo..ved to je len bezna ludska zvedavost, naco sa budes trapit tym ze sa budes tyrat tym, ze nespravis si testy..ked ich chces, tak si ich spravis.. zbytocne je prehovarat sa, urobis tak ako to citis 🙂 a necit sa previnilo, nemas sa preco 🙂 je to normaaaaalne 🙂

ninna86
28. júl 2015

@meggie07 tak jsem zvjedaf 🙂 nepridu, nechceme ich 🙂

fergiea
28. júl 2015

@ninna86 ďakujeeem ♥ no nič, idem ja niečo robiť, lebo už mi posledné dva dni šibe z týchto vecí 😀

ninna86
28. júl 2015

@mia005 oki, tak si pockam aj na tvoje vysledky 🙂

ninna86
28. júl 2015

@fergiea daj si tu od tohoto pokoj chvilku a ked ti to neda, tak nakukni 🙂 a keby nahodou, tak buduci mesiac sa zase budeme vsetky sledovat 😀 ked to je taka sranda, tieto hecovacky 🙂

meggie07
28. júl 2015

@puffu napodobne 😉 tiez som vylucila.. akurat som aj @juliett99 pisala,ze 8 mesiacov pri kazdom pichnuti som si myslela,ze uz.... jedla som len same vitaminy, same ovocie,zelenina,ani kvapka alkoholu.. a tento mesiac..vcera som si dala pohar studeneho vinka.. takze je vidiet,ako tomu verim.. 😀 😀

fergiea
28. júl 2015

@ninna86 no jasné, nakuknem 🙂 minimálne budem zajtra hlásiť ako test.... krásny deň prajem 🙂 (inak august ako taký milujem, som narodená v auguste a tento mesiac mám že najradšej :D:D:D:D)

espoleta
28. júl 2015

@milluska jasne že ho neodsudzujem ani nechcem, nepoznam okolnosti ako si napisala, bol to len môj nazor, dufam že som sa ťa nijako nedotkla. Vy dvaja viete najlepšie ako to medzi vami je 🙂 To ti verim že to určite bolelo ak to bolo pre teba "posledne" babo. Ale ja verim že sa vám podarí a obaja sa budete z neho nesmierne tešiť 🙂
@fergiea nooo tak čo ja viem nechcem ťa sklamať ale na 12 dpo by som čakala asi trochu silnejši ale možno sa mýlim. dúfam že sa mýlim 🙂 súhlasim aj s nazorom puffu aby si skusila tehotensky to už by mal aspoň dušika zachytiť ak tam je tehotenstvo. Nechceme ťa zlomiť aby si skušala tehu test ale aspoň by si viacej vedela na čom si 🙂

beka25
28. júl 2015

@milluska ja som si myslela, že prišla ovu, ale teplota znova klesla, tak ešte počkám, či to nebude anovulačný cyklus....23dc a nič. ☹
Tak hovorí sa, že aj deň pred ovu sa dá otehotnieť,možno ti to vyjde...silno držím palce 😉

janikm
28. júl 2015

Dobre ranko snazilky, tak mne to dnes meska 2. den, som 16 DPO, rano mi teplota skoro oci vybila (vcera 36,65 co bola doteraz najvyssia a dnes 36,8) tak som si cela roztrasena isla spravit test a tam NIC ☹ ani len duch tak ja uz neviem, ked tam nie je babo tak uz nech sa spusti lebo mi to len dava falosnu nadej a aj ked sa nam v buducnosti podari tak meskaniu ms a teplote asi ani nebudem verit ☹ inac na ms sa zatial necitim, ani spuchnuta nie som 😀 akurat ma popichava lavy vajecnik 😖

puffu
28. júl 2015

@meggie07 asi najhorsie je to ked sa na to clovek sustredi, my sme povodne chceli ist domov v oktobri na dovolenku busom ze ved pre istotu, ale nakoniec sme si povedali ze naco sa sustredit na nieco co este nie je a ked mam nedajboze potratit tak potratim tak ci onak a ked sa zadari, nebudes este po prvom zrimestri a ked bude vse ok a nebudem spinit tak nevidim dovod preco by som sa mala bat..a dobre si spravila vcera 😉 netreba sa obmedzovat pokial nie je este dovod.. treba aj vypnut a porelaxovat 😉

fergiea
28. júl 2015

@espoleta nevadi, uvidime :D tehu budem robit az stvetok piatok ak nepride MS.....na ten tehu test sa nezlomim urcite :D a ako pisem chcem tie ovu takto vyskusat, dve palicky sa mi lubia 🙂

mia005
autor
28. júl 2015

@ninna86 ja už moje výsledky poznám aj dopredu 😀 príde mrcha. Viem to 🙄 🙂

espoleta
28. júl 2015

@fergiea .......no aspoň veriš do poslednej chvíle 🙂 tak tak ak pride mrška tak ušetriš testik na dalši mesiac :D aj mne by sa dve paličky lubili 🙂

ninna86
28. júl 2015

@fergiea aj mne sa zda august zhovievavy 🙂

ninna86
28. júl 2015

@janikm tak si este trosku pockame 🙂

ninna86
28. júl 2015

@mia005 nechajme sa prekvapit 🙂

lucia1002
28. júl 2015

@juliett99 dobre ranko 😉 vcera som skusala ovu test, zatial nic.. Tu je moj grafik...

lucia1002
28. júl 2015

@fergiea to vyzera vcelku nadejne tvoj ovu test...samozrejme, uvidis ake budu dalsie... 😉 presne tak, tie priznaky a krce a vselico mozne naozaj neries...drzim ti strasne moc palce 😉 ❤️

mia005
autor
28. júl 2015

Viete čo, práve som sa rozhodla.Ja si prosím májové alebo júnové bábo 😀 Skôr asi júnové. Takže no stress 😀 😀