Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@puffu dnes som cely den precitlivena,tak snad to ma ten spravny dovod..v noci som sa zobudila na divne pocity, myslela som si, ze prisla, no kukam a nic...divne a samozrejme cely den pichanie vo vajickach na striedacku a aj cele podbrusko, som ja len zvedava co z toho este bude, u teba nejake nove priznaky?
@tomasko27 @puffu ked som bola tehu prvy krat,tak prsia a unava boli jedine co ma trapilo,svagrinka mi hned hovorila,ze pri druhom mozu byt uplne ine pocity,tak snad, lebo teraz mam prsia skor take napate, ine zmeny som si zatial nevsimla,samozrejme este to pichanie,to som ale mala aj pred tym,az na tie krce,som ja zvedava co z toho bude...pred tym si take priznaky nemala?
Ahojte. Pridavam sa k vam. Ja mam dostat mrchu o 2 dni. Bola som uz dvakrat tehotna a vzdy som bola na zaciatku extremne unavena a ospala. Teraz som uz od vikendu na tom podobne. Snazime sa uz skoro rok, cyklus mam 32-35 dnovy. Je vsak dost mozne, ze nemavam ovulaciu. Upozornil ma na to lekar na poslednom ultrazvuku. Ak to nevyjde tento mesiac, budem to riesit.
@cejarka tu kyselinu-b12-zelezo mam aj ja,plus duphaston.my sa snazime tak od oktobra/novembra.presla som si aj ovu testami,aj pocitam aj nepocitam plodne dni.uz som z toho na nervy niekedy.mohlo by to uz prist same od seba.
@tomasko27 haha, inak aj ja mam jedno prso vacsie a druhe mensie..zhruba o polcisla...a ja mam zilkovate prsia stale kedze nemam v pokozke vela pigmentu takze mi vidiet zili vsade a obzvlast na prsach.. 😀 ale na zadku mi nevidiet ziadne... 😀 cim to asi tak bude 😨 😀 😀 😀
tak teba caka rusny vikenda koniec tyzdna..🙂
@zlazena tak drzim palce aby to vyslo...a neskusala si si merat LH pomocou ovulacnych testov alebo existuju nejake testy podla slin, pripadne sledovat tvoj hlien ako sa meni? pripadne aj meranie bazalnej teploty? toto su vsetko veci ktore ti dopomozu k tomu aby si zistila ze ovu prebehla atd...aebo potom chodievat k lekarovi a nech ti sleduje on rast folikulu

@motorolka no ako dnes? dosla nedosla?