icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

puffu
28. júl 2015

@motorolka no ako dnes? dosla nedosla?

motorolka
28. júl 2015

@tomasko27 @puffu kocky ja by som mala mat dnes 1DC a zatial nic 😉 drzte palce...dnes mi prisli testiky, rano urcite neodolam 😀

motorolka
28. júl 2015

@puffu zatial nie a ty?

puffu
28. júl 2015

@motorolka aj ja som zatial bez ale myslim si ze mi bude tentokrat ako naschval meskat 😀 ak nedojde ani zajtra tak testnem az vo stvrtok a rano daj vediet ak si dopadla s testovanim...drzim silno prsty..

motorolka
28. júl 2015

@tomasko27 ja dnes tiez stale spekulujem nad niecim fajnovym

motorolka
28. júl 2015

@puffu dnes som cely den precitlivena,tak snad to ma ten spravny dovod..v noci som sa zobudila na divne pocity, myslela som si, ze prisla, no kukam a nic...divne a samozrejme cely den pichanie vo vajickach na striedacku a aj cele podbrusko, som ja len zvedava co z toho este bude, u teba nejake nove priznaky?

puffu
28. júl 2015

@motorolka nie, ja som mala iba tie 3dni take cudne, bolestivo-pichlave a vcera a dnes uz pohoda..ako zvycajne pred ms obcas cosi zaboli ale inak nie...ale prsia sa mi zdaju akesi divne 😀 ani neviem v akom smere ale take neviem.. 😅

motorolka
28. júl 2015

@puffu no aj moje su divne, take napate...alebo "huste" 😀 take zvlastne, som vazne zvedava co z toho bude

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Spomenula som si ze ked som bola tehotna pri dcere tak som asi tri mesiace jedla zavinace ale skoro kazdy den a este doma vareny puding a pri synovi zase pecene zemiaky a calamada 😀 😀 😀 a to som mohla aj kazdy den jest.

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Pisala som manzelovi: Ahoj zlato,co robis?Kupis mi prosim zajtra test?
Odpoved: Ahoj Lezim {je chory} Test? Preco test? No kupim a nic ale asi spi 😀

mia005
autor
28. júl 2015

@ninna86 anoooo 😀 zatial sa mi splnilo vsetko so bodky 🙂 🙂

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 :D haha...tak aspon neprotestoval dlho... 😉

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Nie nie ale mi pise ze : A mas podozrenie alebo nieco?
Som mu nasadila chrobaka do hlavy 🙂

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 dnes nebude mysliet na nic ine ako ty posledny dni co?... 😉

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Budeme dvaja uz v tom nie som sama 🙂

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 presne tak... 😉

tomasko27
28. júl 2015

@puffu Uz nech je zajtra.Este okna umyvam 🙂

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 ja mam dnes cost nudny den, babka(pani o ktou sa starame) je dnes cely den v posteli, obcas jej idem vymenit cd a inak sa iba potulujem po nete, spravilasom obed a tot moja celodenna cinnost 😀

tomasko27
28. júl 2015

@puffu No super,musim upratat lebo cez vikend mame tu v dedine slavnosti a ma k nam prist navsteva a budu tu aj spat.Este nieco v piatok upeciem a bude 🙂 a este budem testovat

tomasko27
28. júl 2015

@puffu
@motorolka Baby na prsiach teda na jednom prsniku tom mensom lebo ja mam jeden mensi a jeden vacsi ale to je len esteticke 😀 sa mi vytvorili take male zilky take rozstrapane cervene ale take drobne sranda

ninna86
28. júl 2015

@mia005 tak to jsem fakt zvjedaf teraz 😀

motorolka
28. júl 2015

@tomasko27 @puffu ked som bola tehu prvy krat,tak prsia a unava boli jedine co ma trapilo,svagrinka mi hned hovorila,ze pri druhom mozu byt uplne ine pocity,tak snad, lebo teraz mam prsia skor take napate, ine zmeny som si zatial nevsimla,samozrejme este to pichanie,to som ale mala aj pred tym,az na tie krce,som ja zvedava co z toho bude...pred tym si take priznaky nemala?

zlazena
28. júl 2015

Ahojte. Pridavam sa k vam. Ja mam dostat mrchu o 2 dni. Bola som uz dvakrat tehotna a vzdy som bola na zaciatku extremne unavena a ospala. Teraz som uz od vikendu na tom podobne. Snazime sa uz skoro rok, cyklus mam 32-35 dnovy. Je vsak dost mozne, ze nemavam ovulaciu. Upozornil ma na to lekar na poslednom ultrazvuku. Ak to nevyjde tento mesiac, budem to riesit.

belasakobylka
28. júl 2015

@cejarka tu kyselinu-b12-zelezo mam aj ja,plus duphaston.my sa snazime tak od oktobra/novembra.presla som si aj ovu testami,aj pocitam aj nepocitam plodne dni.uz som z toho na nervy niekedy.mohlo by to uz prist same od seba.

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 haha, inak aj ja mam jedno prso vacsie a druhe mensie..zhruba o polcisla...a ja mam zilkovate prsia stale kedze nemam v pokozke vela pigmentu takze mi vidiet zili vsade a obzvlast na prsach.. 😀 ale na zadku mi nevidiet ziadne... 😀 cim to asi tak bude 😨 😀 😀 😀
tak teba caka rusny vikenda koniec tyzdna..🙂

puffu
28. júl 2015

@motorolka praveze ja mam zvycajne prsia take naliate, napate pred ms a teraz ma bolia ale na dotyk su uplne makke 😀

inngrid
28. júl 2015

ovulka za mnou uvidime či bude uspesne snazenie 🙂 o par dní

tomasko27
28. júl 2015

@puffu No bude fajn.Ja take nemavam zilkaste ale mi vidno teraz normalne zily.ja mam lavy vacsi a tiez asi tak o pol cisla

puffu
28. júl 2015

@zlazena tak drzim palce aby to vyslo...a neskusala si si merat LH pomocou ovulacnych testov alebo existuju nejake testy podla slin, pripadne sledovat tvoj hlien ako sa meni? pripadne aj meranie bazalnej teploty? toto su vsetko veci ktore ti dopomozu k tomu aby si zistila ze ovu prebehla atd...aebo potom chodievat k lekarovi a nech ti sleduje on rast folikulu

puffu
28. júl 2015

@tomasko27 ja mam lavy mensi 😀 ale bradavku mam vacsiu na lavom...na to som prisla vcera 😀