Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@belasakobylka No tak to vam drzim palce, aj ked mudr. vravia, ze problem nastava az ked sa nedari 12 mesiacov pri pravidelnom nechranenom styku,ale udrzat tie myslienky na uzde je fakt tazke. Netreba si to pripustat, ja zatial pre to robim iba to, ze si davam tie vitaminy, + - zdravo zijeme obaja celorocne, takze tam nejake zmeny nie su 🙂 A este sledujem plodne dni, tam som si pekne odsledovala podla hlienu na 12 az 16 DC, cyklus mavam okolo 30 dni, teraz sa mi to akosi ustalilo na 29, tak som rada, ze to je aspon pravidelne. Inak nic nesledujem, ani BT, ani krcok,ani ziadne testy.... zatial bez toho, to by nastupilo az neskor. Obaja by sme sa velmi tesili,ale zivot to donesie sam a vtedy ked uzna za vhodne 🙂 Snad nebudeme dlho cakat, velmi to zelam aj tebe... uz mas nejake deti, ci by toto tiez bolo prve? 🙂
Inak, v auguste rovno na nase vyrocie mam mat ovulaciu a na termin ms ma moj narodky, tak by to bolo super - uplne bezkonkurencne najdokonalejsi nehmotny darcek v galaxii 🙂 A v seprtmbri mam meniny ja, v oktobri moj, november uz dako prehrmi a v decembri su vianoce, takze kazdy mesiac sa je na co tesit, takze zatial som uplne pozitivne naladena, ak by z toho nic nebolo, tak to idem riesit, zaciatkom roka idem na preventivku na gyndu, tak by som sa do toho rovno aj pustila, viem,nesnazime sa dlho,ale kvoli veku nechcem stracat cas 🙂 Este raz vela zdaru 🙂
@tomasko27 co si mi nevadi? ze si pozrela album? jasne ze nie, aj si nieco dobreho ukuchti ked mas chut...🙂 ja takto navecer nemozem nic ohladom jedla pozerat lebo mam velky apetit prave po veceroch...posledne roky sa snazim napchavat aspon po veceroch ovocim...uz som zjedla broskynu, nekarinku, banat a este tu na mna cakaju 3 marhule 😀 o tych trochu krajcoch chleba o 8vecer radsej nebudem pisat... 😅
@fergiea dufam ze pride, kedze uz asi 3 mesiace ovu nebola ☹ na folikulometrii som na 12dc mala velmi male foliky..ale teraz som zacala pit alchemilku tak dufam ze ta volaco pomoze..dnes opat negativny ovu test..ale zda sa.mi ze bola silnejsia ako vcerajsia..uvidime..som zvedava ako ty zajtra..no ono je to tazke nemysliet na to..skus travit viac casu s niekym a nebudes tak na to mysliet.. 😉
@belasakobylka my sa tiez snazime od okt/nov.. takze sme na tom rovnako 😉
baby to aka debata sa tu stihla rozbehnut?? 😀 😀
inak uz ani nemusim cakat do soboty..uz sa mi to zacina spustat.. takze zasa nic.. ☹
Dobré ránko ženy 🙂 Ako máte v tomto super upršanom počasí? Ja dnes už 26DC. Prsia bolia jak dve svine 😀 Som zvedavá kedy mrcha dorazíííí..
@ninna86 samozrejme sa neriadim tým čo mi povedala, ale splnilo sa mi všetko... sama som zvedavá či sa splní aj to posledné čo chýba...
@tomasko27 s nami občas spáva malý a to je iná divočina. S mojim sa vždy zobudíme obaja dokopaní. Malý si na nás nohy vykladá. Mne pomaly až na hlavu. V noci ho musím skladať do nejakej normálnej polohy 😀 Decko jedno 🙄 😀
@meggie07 jedna mrcha ti predsa náladu a deň nepokazí nie 😉 Ja čakám na to moje júnové bábo 😀
@lucia1002 a ty ako moja? ovulka sa ešte neukázala? 😕
@espoleta ahoj jasne mam ho! Dam sem foto, len to prosim neberte tak, ze si nieco nahovaram, naozaj to iba skusam 🙂 som zmierena s akymkolvek vysledkom. Uz ma zacali boliet aj prsia. Tak asi zajtra ta MS dorazi 😂😂 no a na foto mam 4 testy, testovala som aj predvcerom a vcera o 15:00, VIEM, ze pre odkryvanie tehotenstva to nema vyznam, ale mna tie testy nejak zacali bavit.... este nie je celkom uschnuty posledny, tak neviem povedat ci zosilnel, co myslis? skuste porovnat len 2. a 4... krasny den prajem vsetkym 🙂

@puffu Ale preberame za temu zee 🙂