icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

fergiea
29. júl 2015

@puffu zosilneno, ale iba trosku...uvidime zajtra. Je rozhodnute, ze uz soravim tehu test 🙈

bobo27
29. júl 2015

@fergiea ano ano to je pravda ale citim uz ze to nebude tehu ale ms 😒

fergiea
29. júl 2015

@bobo27 uvidime... vsetky musime cakat :-/ ale drzim palce aby si kazda nasla svoje //...cim skor....a ak nie, august je fajn mesiac 🙂

bobo27
29. júl 2015

@fergiea ano ano v auguste ideme aj na dovolenku 🙂

mia005
autor
29. júl 2015

@fergiea som zvedavá ako dopadneš 😉 Držím palce 🙂

fergiea
29. júl 2015

@bobo27 tak si uzite dovolenku 🙂 nam sa tento rok nepodarilo ist, kvoli povinnostiam, ale boli sme aspon na seneckych jazerach pozriet a bolo tam nadherne.... slovenske chorvatsko 🙂

fergiea
29. júl 2015

@mia005 dakujem pekne, aj ja som uz strasne zvedava, ale nemyslim si, ze to bude tehu.... uz neviem co si mam mysliet 😁

bobo27
29. júl 2015

@fergiea dakujem krasne uzijeme minuly rok sa mne nepodarilo tiez kvoli povinnostiam tak teraz zasluzeny oddych 🙂

fergiea
29. júl 2015

@bobo27 ale tak niekedy su aj dolezitejsie veci, a zase je jedno kde, ale s kym... my sme kupovali v marci dom, tak sa sa stale z toho vytesujem...

beka25
29. júl 2015

@milluska nie, minuly mesiac som mala ovu 20dc a teraz mam stale teploty nizke, takze ovulacia vobec neprebehla ☹
Ty si vlastne ktory DC?

bobo27
29. júl 2015

@fergiea no ja konecne s priatelom :D minuly rok som kupovala byt konecne si "princ" tento rok nasiel mna tak sa na nu tesim :D

tomasko27
29. júl 2015

@puffu V maji bolo rok co tam sla a bola tu teraz v juni tak ests sme tam neboli,ale je to komplikovane sa tam dostat priamy let tam nie je takze na prestup a letenka od tych 700eur ked natrafis na lacnejsiu

fergiea
29. júl 2015

@bobo27 no ja ti poviem, ze sme spolu vyse dvoch rokov, ale na dovolenke sme neboli, lebo vzdy bolo nieco a priatel ma povinnosti, ppcas celeho roka, uz sme aj mysleli ze tento rok sa podari, ale ako hovorim aspon na seneckych sme boli. Tazko je to u nas s odchodom z domu na dlhsie :D

bobo27
29. júl 2015

@fergiea no ale snad raz pojdete 🙂 aj my sme mali ist az v septembri lebo priatel je stavbar a teraz toho maju kooopec ale potom sam povedal ze to daleko a pojdeme skor a ideme len na 7dni taze pohodka aj tak viac na dovolenke nevydrzime 🙂

tomasko27
29. júl 2015

@puffu No lenze ma boli brucho jako by sa to uz malo spustit.
Manzel bol rano v lekarni a pise mi: kupil som ten test,vylozila mi 4 a povedala vyberte si a som nevedel ktori ale mam.inak ako sme povedsli vcera tak mu to celu noc vrtalo v hlave a mal chrobaka 🙂

fergiea
29. júl 2015

@bobo27 pojdeme, krd budeme mat mqleho bobacika pojdeme cas sa uz potom najde 🙂 co smr boli na tych seneckych, tak nas mrle zrali uz tam...

bobo27
29. júl 2015

@fergiea no ved prave ani my nevieme obsediet kazdy den sa robi to iste ale nejdeme len sami dvaja ale este jeden parik s nami tak si urobime nejaku zabavu 🙂

fergiea
29. júl 2015

@bobo27 veru len si to uzite, my sme tiez boli so znamymi, ale bolo super. Drahemu staci voda mne slnko a vyslo to...

bobo27
29. júl 2015

@fergiea dakujem krasne uzijeme no ja so slnkom nesom kamarat :D vydrzim max 30minut 🙂

fergiea
29. júl 2015

@bobo27 a co ty vies mozno uz na dovolenku pojdete traja namiesto dvoch 😀

bobo27
29. júl 2015

@fergiea no bodaj by 🙂

lucia1002
29. júl 2015

@meggie07 och...mrcha jedna mrchata!!!! 😔

lucia1002
29. júl 2015

@mia005 ahoj moja...vies co este sa neukazala potvora..Ale vcera bol uz celkom pekne zosilneny, uvidim ako dnes..dufam ale ze dnes nebude pozitivny.. Lebo dnes a ani zajtra nebudem s chlapom tak aby som to nepremeskala 😠 ja som dnes 14dc...takze ratas s tym ze dojde ta mrcha mrchata?

lucia1002
29. júl 2015

@fergiea no mojko, urcite zosilnel 😉 ja ked poobede testnem tak pridam aj tie moje...som zvedava... 😀 ja mam teraz 2 dni nocne tak dufam ze ovu nepride za tieto 2dni...lebo to s drahym nebudem...
Ja napriklad vela casu travim u svagrinej, tam je moja laska malinka trojrocna a tam teda nemam ani cas mysliet na testovanie alebo sledovat priznaky 😀

tomasko27
29. júl 2015

@puffu
@mia005 Baby pride do kupelne,vo vani voda,hracky z pieskoviska,piesok a polka sampona fuc a to syn umyval hracky.No super a vsade je voda 🙂

fergiea
29. júl 2015

@lucia1002 keby som zajtra na tom tehu teste videla aspon slabucku druhu ciarku...budem nenormalne stastna,... varila som a poobede pojdeme do pd pokupit nieco na nedelnu grilovacku s rodinou, moja oslava 😀 velmi ti drzim palce aby ovu prisla vtedy ked si to zelas. Super ze mozes takto travit cas s babenkom, ja ked tak som rada s mojim bratom, ma 18 a odmalinka je ako moje dieta a potom travim cas s nasimi psikmi, to milujem...vtedy tiez nerozmyslam nad nicim. A milujem knizku slabikar stastia, pomalicky ju citam, drzi cloveka v pozitivnom mysleni 😀

lucia1002
29. júl 2015

Baby ako tak citam tie dnesne komentare, tak sa to tu nejak rozbieha s tou mrchou mrchatou.. 😠
Uz to tu rozbehnite s //.. To tu je zatial len jedna nadejna tehu @fergiea ? 😲

lucia1002
29. júl 2015

@fergiea prajem ti aby si zajtra objavila na teste tie najkrajsie //... 😉 ❤️
Pre mna je on moja laska najvacsia..ked sme byvali s mojim u svokry tak 2 a pol roka som s nim bola dennodenne..pri nom som sa zabehla a teraz sa uz nebojim mat vlastne 😉 teraz vzdy ked mam volno, som u nich..tak velmi ho zboznujem ❤️
Je to fajn ked mas pri com vypnut..inak by sme sa zblaznili 😀

lucia1002
29. júl 2015

@juliett99 dnesny grafik..

puffu
29. júl 2015

@fergiea som teda zvedava ako dopadne test..🙂 dufajme ze bude pozitivny... 😉