icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

meggie07
Autor odpoveď zmazal
jarka191
7. júl 2015

@meggie07 ďakujem, aj ja držím nám všetkým palce,aby sme na konci mesiaca tu videli samé pozitívne testíky 😵

joyance
7. júl 2015

velmi som premyslala, ci zacnem brat nejake vitaminy ... vy nieco uzivate? Minule sa nam zadarilo uplnou nahodou, aj ked skoncilo to MA, tak mam dilemu, ci sa teraz niecim radsej nepoistit ...

jarka191
7. júl 2015

@joyance ja som začala brať femibion a teraz som si objednala aj pupalkový olej 🙂

janikm
7. júl 2015

@jarka191 tak nech sa to podari takto aj teraz 🙂

janikm
7. júl 2015

@joyance urcite aspon kyselinu listovu ak uz nic ine 🙂 ja ju beriem a okrem toho sa snazim pridat viac ovocia a zeleninky do stravy 🙂

meggie07
7. júl 2015

@joyance ja beriem uz rok kyselinu listovu, zmena jedalnicka (vela ovocia,zeleniny), teraz som zacala s alchemilkovym cajom, magnezium b6, predtym som skusala aj femigard...... mozno teraz kombinacia viac veci naraz zaberie.. 😀 😀

dajenka11
7. júl 2015

Ahojte žienky 🙂 tak po 3,5 roka, sme sa rozhodli s manželom, se by drobcovi bodol súrodenec a aj my by sme veľmi uvítali malý uzlicek. Tak sa pripájam k vám a pevne verím, že nám to tento mesiac vyjde a budú krásne koľajnice. Pre istotu som sa poistili ovu testami, tak som veľmi zvedavá.

Držím nám všetkým palce, aby mesiac júl bol pre nás všetky najúspešnejší 🙂

mia005
autor
8. júl 2015

Dobré ráno žienky 🙂 Ja dnes oficiálne bez mrchy, takže sa už teším na snažilkovanie 😀 Dnes 5DC.. Už aby bol aspoň 25DC 😕 😝

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 Ahoj,aj ja som dnes 5DC a sme sa rozhodli ze to tento mesiac skusime tak som zvedava 🙂

belasakobylka
8. júl 2015

@joyance Ahoj, ja som zacala s alchemilkovym cajom,podla mna super vec.upravil mi aj cyklus.a tiez uzivam aj kyselinu listovu.prvy mesiac sa idete teraz snazit?

mia005
autor
8. júl 2015

@tomasko27 Ahoj, no super. Sa teším, že tu mám spolubojovníčku s rovnakým DC 😀 Aké dlhé mávaš cykly? Ja od 27 po 33.. Jooj, tiež som zvedavá či sa to už "konečne" podarí 😕

sintuska06
8. júl 2015

Ahojte, aj ja som dnes 5DC, skusame len druhy mesiac tak som zvedavaaaa ci sa zadari 😉 pevne dufam ze ano ...drziiim nam vsetkym palcekyyy

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 Ja mam 25-27 ale teraz posledne dva boli 27 takze sa mi to konecne upravuje

mia005
autor
8. júl 2015

@tomasko27 Tak to máme skoro rovnaké 🙂 Mne to posledné tri mesiace poriadne zablblo stresom.. Najprv 21DC a teraz až 33DC. Ale pevne verím, že ďalšej mrchy sa už nedočkááám 😀 Práve som sa rozhodla, že skúsim aj ovu testy opäť.. Síce môj tým nebude nadšený, ale má smolu 🙄 😀

mia005
autor
8. júl 2015

@sintuska06 Vitaj medzi nami, aj my s @tomasko27 sme dnes 5DC 😉 🙂

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 No ja nebudem skusat ovu testy,aj ovulacia sa dako upravila a chodi presne a este aj viem ze ju mam,a my zase ak sa nepodari teraz tak nevadi,budeme skusat.A uz mate deti,ci toto bude prve?My uz mame dve.

mia005
autor
8. júl 2015

@tomasko27 Ja viem tiež kedy mám ovu, ale tak pre istotu 😀 😀 Deti ešte nemám. No priateľ má jedno dieťa z predchádzajúceho vzťahu.. My sa snažíme v podstate tiež ešte len cca dva mesiace.. S predchádzajúcim "partnerom" som bola dvakrát tehotná, no vždy som potratila... Potom ma vyhodil z domu s tým, že si tam okamžite sťahuje mladšiu... tá tu teraz na MK plače ako nemôže otehotnieť.. Ach škoda reči.. 🙄 🙄 😝 😝 😀 😀

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 Hm,to mi je luto.No ja mam deti z predosleho vztahu,a teraz z manzelom sme 4r spolu a 2 tyzdne manzelia.Tak manzel sa troska boji toho mat dieta ze ako by to bolo a tak,ale zase ze radsej teraz ako potom mat s tym problem.

mia005
autor
8. júl 2015

@tomasko27 Vieš čo mne to ľúto ani nie je 😝 Pretože sa až teraz dozvedám postupne ako ma počas nášho "vzťahu" podvádzal. Viem, že to bude robiť aj tejto čo ma v podstate zachránila pred ďalším trápením s ním... Ale to už je jedno.. Minulosť neriešim, nemá mi čo ponúknuť 🙂 Ja sa tiež trošku obávam čo bude, ak ostanem tehotná.. Ako to povieme jeho synovi, či to prijme a pod.. Ale malý je zlatý, tak hádam sa bude tešiť... Presne tak, radšej teraz ako neskôr s problémami 😉

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 No u nas tiez neviem ako to deti prijmu ale no hadam dobre,syn myslim v pohode ale dcere zacina puberta tak neviem.Bude srandy,ako ja sa toho tiez bojim ze ako to vsetko ale tak hadam to pojde.

mia005
autor
8. júl 2015

@tomasko27 tiež mám z toho celkom haluz v hlave.. Malý už zrejme pochopil, že sa s jeho tatkom ľúbime.. Vždy keď nás prichytí, že si dávame pusu tak len vyvalí oči a usmieva sa 😀 No snáď to bude v pohode.. Ale šak čo stresujem takto popredu, keď som ešte len 5dc 😝 😝

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 Este je kopec casu na stres 🙂

mia005
autor
8. júl 2015

@tomasko27 Presne tak 😀 Ale treba rátať aj s nemožným 😕 Naše snaženie bolo chvíľku v ohrození. Priateľovi robili 2krát rtg panvy a mali ho robiť aj tretíkrát... Tak sme si chceli dať pre istotu pauzu. Ale potom mu robili ctčko a tam sme dostali povolenie, že žiadna pauza byť nemusí. Preto som zvedavá či sa nám to vôbec podarí, keďže je momentálne trošku menej pohyblivý 😀 Skôr je to akrobatický výkon 😀 😝

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 Je chori alebo co?Budes ty ta aktivnejsia a pohyblivejsia 🙂

mia005
autor
8. júl 2015

@tomasko27 Chorý nie.. Ale spadol z motokrosovej motorky a zlomil si panvu. Cez koleno mu dali drôt a vyťahovali stehennú kosť. Takže aj koleno a celú ľavú nohu má zatiaľ odpísanú.. 5týždňov ležal v nemocnici a teraz už je doma. Preto je to také akrobatické, lebo skúšame čo ho bolí a čo nie 😀 😀 A ja ako vzorná partnerka ho pri každej príležitosti dostatočne udriem do tej boľavej nohy 😅 😝 😀

tomasko27
8. júl 2015

@mia005 No tak to je ozaj akrobaticke ale asi skor pre teba,ale tak opatrne treba skusat

sintuska06
8. júl 2015

@mia005 dakujeeeem 🙂 no tak to teda dufam ze sa uz mrchy nedockame 😉

fergiea
8. júl 2015

Ahojte, asi sa k vam pridavam aj jam my sa sice snazime od apeila tohto roku, ale hned po prvom mesiaci snazenia nam mimi odislo s ms, tak sa snazime dalej. Momentalne ale neviem, v akej som situacii, nakolko mi pred ms vysli slabi duchovia na testoch a ms prisla s 1dnovym meskanim, bola o nieco slabsia a kratsia a teraz par sni po skonceni ms mi znovu vysli dva testy so slabymi duchmi. Zajtra idem k mojmu dr, hadam sa dozviem viac, ci mimko ostalo alebo sa ideme snazit dalej 🙂

dajenka11
8. júl 2015

Žienky, dávali ste si niektorá počítať plodne dni u doktora Jonáša?