Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@meggie07 @kaatuuskaa takze zbytocny poplach doktor mi povedal iba tolko, ze nic nevidi a mam prist az ked mi bude 2-3 tyzdne meskat menzes. Citim sa ako idiot, ze som tam vobec isla 🙂 a velmi pekne vam dakujem za podporu..... no ideme dalej
Baby hore hlavu.. tento mesiac nam to vsetkym vyjde a porodnice budu praskat 😀 😀 😀
@fergiea
ono ak si mala slabú ms tak za pokus ešte stojí urobiť test o pár dní, ak si naozaj tehu tak už by mali byť pekné koľajnice, aj ked na utz nevidel a ani o týžden by zrejme ešte nevidel nič ... ono tam je vraj čosi vidieť presne ako ti povedal, až týžden dva po termíne ms
a určite sa nemusíš cítiť tak ako si písala 🙂
radšej ísť dva krát k doktorovi ako niečo zanedbať a potom si búchať hlavu o múr
Žienky a už máte nakúpené testy, budúci týždeň v nedeľu by som mala dostať ms, ale neviem či si kúpiť dopredu a testnúť, alebo počkať kým mi bude meškať. Taká som nedočkavá a vždy si nahováram,že som v tom 🙂 A potom nemám odvahu si dať ani radlera 😖
@jarka191 ja testy nemam, este ani ovulku som nemala ale ani potom nebudem kupovat tak skoro lebo nevydrzim a testnem hned 😀 a s tym radlerom by som to tak nehrotila.. skratka kym ti nebude meskat mrcha tak si daj aj toho radlera.. tvrdym by som sa nenalievala ale take pivko ked si das ti urcite neublizi 🙂
@juliett99 mne vždy hovoril lekár,že 4 dni pred ovulkou a do 4 dňoch po ovulke je najväčšia šanca otehotnieť. Prvýkrát som otehotnela deň pred ovulkou,viem to presne, lebo muž odchádzal na pracovnú cestu a mala som na neho nervy, ale mal šťastie, že jeho spermie boli také šikovné 🙂
@juliett99 ja skusam tiez ovu testy tento mesiac prvykrat tak som zvedava ale potom ich uz asi riesit nebudem, akurat pouzijem tie co mam...tiez som si chcela porovnat ci moje usenie ze kedy prebieha ovu je spravna aj testami..inak podla teploty sa neda urcit ovulka dopredu, ale iba to ze ovulacia prebehla..vraj je najlepsie kombinovat aj testy aj teplotu kedze test ti povie kedy priblizne ovu prebehne a podla teploty si vies odsledovat ci naozaj prebehla...ale vlastnu skusenost nemam to co iba citala
@puffu kebyže mám teraz testy doma , asi by som sa hneď testovala, aj keď viem, že by teraz nič neukázali. V piatok odchádzame na dovolenku, tak aspoň budúci týždeň nebudem myslieť na testovanie, ale uvažujem či si kúpim aspoň jeden test a spravím si na dovolenke 🙂 Bože, prečo som taká netrpezlivá 😉
@juliett99 ja zijem v uk takze som ich kupila tu v drogerke ale neskor som si vsimla ze su az 40tkove nie 20tkove ako byva zvykom na sr...:/ tu aj tehu test nekupis v drogerke 10tkovy iba 20tkovy tak som pre istotu nakupila tehu testy dopredu cez net 😀
mne to osobne aj celkom cedi, ovu mavam zvycajne na 16DC, testujem od 10DC ale dvakrat denne/o 11:30 a 17:30/ a dnes som 13DC a tmavne kazdym dnom...cakam ze zajtra, pozajtra bude pozitivny...
mne tie testy odporucil gyneklog lebo mi zistil velmi malu maternicu a nech si to radsej odsledujem aspon testami ci sa zvysuje LH kedze mi nemoze sledovat rast folikulu a pod. kedze zijem v zahranici 😒
ale myslim ze mavam ovu takze malo by to byt aspon v tomto smere fajn..🙂
Tiez sa pridavam. Uz sme stihli zamiesit. Ak to nevyjde, este mame do konca mesiaca jednu sancu 🙂
@puffu moja s malou maternicou sa ti podari otehotniet ... mam ju aj ja vraj vo velkosti ako 12 rocna , nepravidelny cykus , bez liekov nemam ovulaciu , za dalsie nizku sliznicu, vysoku hodnotu muzskeho hormonu a este cosi uz ani neviem co.. a vidis predsa sa mi podarilo otehotniet a aj v zdravi donosit.. takze treba len verit ze sa to raz podari. ja som tiez zila v UK a lietala som jak blazen na folikumetriu hore dole minula som kopec penazi ale oplatilo sa.
ja budem testovat asi len tento mesiac
@juliett99 dakujem.. 🙂 ja mam maternicu 3.5cm, kdez to priemer u nerodiciek je okolo 8cm ale k veku mi to neprirovnal... 😀 mala som kedysi nepravidelny cyklus ale za posledny necely rok sa mi to pekne upravilo a teraz mavam najcastejsie 31dni, max 1-2dni hore dole takze som rada kedze cely moj zivot mi to skakalo niekey 50dni, niekedy 30dni a tak stale hore dole..teraz to je super oproti tomu co som mala predtym...🙂
ja budem ovu testovat tiez iba tento mesiac, nechcem sa nejako viazat na meranie a ovu testy lebo sa zbytocne potom na veci velmi sustredim a som dost v takychto veciach sensibilna a hoci navonok necitim nervozitu tak viem ze ma to moze vnutorne znervoznovat...
jedine som vylucila lietanie v prvom trimestri, kedz tam je riziko potratov pri malej maternici vacsie tak to nechcem riskovat este aj letom, povodne som nad tym ani neuvazovala zeby sme neleteli domov ale teraz radsej riskovat nebudem pokial nebudem aspon v 12tt...to je asi jedine obmedzenie ktore som si dala..

@fergiea ...daj nam vedieť ako ste dopadli 😉 držím palec,nech je to fajn... 🙂