icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

1234lubka
29. júl 2015

@margaretkaoliver nemas kramy?? tvoj doktor co nato? ked nemas kramy nemas ovulaciu, ako chces teda otehorniet?

janikm
29. júl 2015

@margaretkaoliver Ahoj, hlavne ziadna panika 🙂 Nasla som jeden dobry clanok o testovani ovu testami tak pripajam link https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/co-by-ste-mali-vediet-o-ovulacnych-testoch/ 🙂 Ale ak sa ti da tak este lepsie by bolo merat bazalnu teplotu, to mas jednoznacnejsie ako ovu testy 🙂 Inak tu chybajucu menstruaciu si uz konzultovala s lekarom?

fergiea
29. júl 2015

@janikm ahoj dakujem krasne, rano budem informovat 🙂

fergiea
29. júl 2015

@lucia1002 tie ovu testy vyzeraju dobre, velmi drzim palce! Ja som ostala nejaka podrazdena, nemam na nic naladu... 😀

fergiea
29. júl 2015

@janikm ja mam tak vycvicene oci, ze na tvojom teste vidim peknu druhu ciarku! Drzim palce na rano!! 💜

tomasko27
29. júl 2015

@puffu V pondelok pojdeme k svokre na 4dni,moje nervy.Ako nie ze ju nemam rada,ale deti sa tam nudia a syn neje maso a ona to do neho stale tisne a tak,ja hlavne koli tomu synovmu jedeniu tam nerada chodim.

janikm
29. júl 2015

@fergiea dakujeem, tak rano si drzme prsty aby sme spolu isli do apriloviek ´16 🙂 🙂 🙂

fergiea
29. júl 2015

@janikm to by bolo asi to najkrajsie co sa mi v zivote stalo :zd podme uz spat nech je rano 🙂

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Bojim sa hrozne zajtrajska,preco to tak prezivam chcem to normalne ale bojim sa toho ze mi ta ciarka nezosilnela

puffu
29. júl 2015

o zeny.. tak to sme 4 ktore zajtra budu testovat..🙂 tak vam drzim palce vsetkym 🙂

margaretkaoliver
29. júl 2015

@1234lubka to ja mam od zaciatku tak pichne mi injekciu na vyvolanie alebo da duphaston. Moja prva ms bola 14dni a pot som brala amtiku 2roky no a ked sme chceli prve dieta dap mi duphaston a clostil a povedal ze plodne dmi by mali byt cca a povedal datum ale ze to nemusi nyt umna vtedu ako sq pise qle nqstastie boli a mam uz 2rocneho syna.
@janikm dakujem jasne lekar o tom vie samozrejme. Vecer prestudujem link teraz som len na telefóne.

fergiea
29. júl 2015

@puffu sa nas nazbieralo 🙂 drzim tiez vsetkym prsty a rano tu dame stretko dufam ze stastlive pre vsetky 🙂

margaretkaoliver
29. júl 2015

Teraz som mala tiez duphaston a clostil ale nemam ziadne tehu príznaky...

janikm
29. júl 2015

@fergiea tak tak 🙂 inak s tym spankom nemam problem, posledne dva dni som ani nepockala manzela kym pride z poobedky a uz som odfukovala 🙂 (naivne dufam ze to je jeden z priznakov 😀 )

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 ber to sportovo, ja som mala taky stvrtok lebo som uz ciarku cakala a opat viem ze zajtra nebude nic len urodzenej pani sa nechce dojst.. 😀
co ma prist pride a nevies to ovplyvnit tak sa zbytocne netrap, ked nevyjde teraz vyjde nabuduce.. ved uz mas 2 deti tak preco by sa nedostavilo aj tretie..

janikm
29. júl 2015

@puffu no dufam ze vo vsetkych pripadoch budu testy pozitivne a mozme pokracovat v Aprilovkach 🙂 uz na zaciatku mesiaca som pisala ze tento mesiac istotne bude plodny tak nech sa to vyplni 🙂

puffu
29. júl 2015

@janikm bodaj by.. ale ja si myslim ze tam ziadnu druhu mat nebudem.. ale tak koez by som sa mylila.. 😉

janikm
29. júl 2015

@margaretkaoliver treba hlavne verit ze to vyjde , pozitivne myslenie robi fakt vela 🙂 a tu na MK najdes vela zien co malo rozne problemy s cyklom, alebo mali anovulacne cykly a bum zrazu boli tehotne 🙂

janikm
29. júl 2015

@puffu uvidime zajtra, ms ti nedosla tak este to nie je stratene 🙂 ale tak aspon nebudes velmi sklamana ked nemas velke ocakavania 🙂

fergiea
29. júl 2015

@janikm ja som unavena stale 😀 to ako priznak brat nemozem...a vlastne ja tam ocakavam len jednu palicu, co je smutne ale aspon nebudem sklamana....ale aj tak budem mozem si nahovarat co chcem 😀

janikm
29. júl 2015

@tomasko27 hlavne sa neboj, stres ti nepomoze, skor uskodi ☹ bude to ako to ma byt ale ta minulotyzdnova ciarka vyzerala slubne 🙂 zajtra rano hlbkoky nadych, vydych, namocit test a nechat to na osud 🙂

janikm
29. júl 2015

@fergiea no ja tiez bezne neprekypujem energiou 😀 no ja mozem s istotou povedat ze ak tam nic nebude tak budem sklamana a riadne 😀 najhorsie ze tento mesiac som uz testovala par krat a stale nic a zakazdym nove sklamanie..uz som aj oplakala tento cyklus ze nic z toho.. a dnes ked som uz len zo srandy spravila test tak mi to dalo nadej cize ocakavania su spät a este väcsie 😀

fergiea
29. júl 2015

@janikm tak ono kazdej zene ukaze inak a inokedy...ja spravim rano test a ak tam nic nebude, mozno tiez este nic nebude stratene...kym nedojde MS. Ja sa budem snazit nebyt sklamana, prpste to tak ma byt ako bude...lahko sa hovori no tazsie kona 🙂

janikm
29. júl 2015

@fergiea samozrejme, my to uz velmi neovplyvnime a bude ako je nam sudene a presne ako hovoris, clovek si to vie takto normalne rozumovo vysvetlit len keby nebolo tych emocii 🙂

fergiea
29. júl 2015

@janikm presne tak.... uz som taka netrpezliva

lucia1002
29. júl 2015

@fergiea @juliett99 a nazivo su ovela krajsie a silnejsie 😉 ja sa tak z toho vytesujem ako keby som si nasla // na tehu teste 😀 dufam ze sa ale dockam pozitivneho..toho sa najviac obavam...

fergiea
29. júl 2015

@lucia1002 verim, fotak vzdy skresluje ciarky....dockas aa, uvidis, mysli pozitivne, musis vyt v tom, ze ovulka bude a ona aj bude 🙂

puffu
29. júl 2015

@motorolka hallooo?!! tak ako si dopadla? testovala si dnes? dufam ze ti ms este stale nedosla.. 😵

zlazena
29. júl 2015

Ja som 32dc dnes. U mna je to ale standard do tych 35 dni. Do nedele pockam. Dam vediet. Drzim vsetkym palce😉

1234lubka
29. júl 2015

@lucia1002 este trosku silnejyie by mali byt ale je to na dobrej ceste