Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@margaretkaoliver Ahoj, hlavne ziadna panika 🙂 Nasla som jeden dobry clanok o testovani ovu testami tak pripajam link https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/co-by-ste-mali-vediet-o-ovulacnych-testoch/ 🙂 Ale ak sa ti da tak este lepsie by bolo merat bazalnu teplotu, to mas jednoznacnejsie ako ovu testy 🙂 Inak tu chybajucu menstruaciu si uz konzultovala s lekarom?
@1234lubka to ja mam od zaciatku tak pichne mi injekciu na vyvolanie alebo da duphaston. Moja prva ms bola 14dni a pot som brala amtiku 2roky no a ked sme chceli prve dieta dap mi duphaston a clostil a povedal ze plodne dmi by mali byt cca a povedal datum ale ze to nemusi nyt umna vtedu ako sq pise qle nqstastie boli a mam uz 2rocneho syna.
@janikm dakujem jasne lekar o tom vie samozrejme. Vecer prestudujem link teraz som len na telefóne.
Teraz som mala tiez duphaston a clostil ale nemam ziadne tehu príznaky...
@tomasko27 ber to sportovo, ja som mala taky stvrtok lebo som uz ciarku cakala a opat viem ze zajtra nebude nic len urodzenej pani sa nechce dojst.. 😀
co ma prist pride a nevies to ovplyvnit tak sa zbytocne netrap, ked nevyjde teraz vyjde nabuduce.. ved uz mas 2 deti tak preco by sa nedostavilo aj tretie..
@margaretkaoliver treba hlavne verit ze to vyjde , pozitivne myslenie robi fakt vela 🙂 a tu na MK najdes vela zien co malo rozne problemy s cyklom, alebo mali anovulacne cykly a bum zrazu boli tehotne 🙂
@fergiea no ja tiez bezne neprekypujem energiou 😀 no ja mozem s istotou povedat ze ak tam nic nebude tak budem sklamana a riadne 😀 najhorsie ze tento mesiac som uz testovala par krat a stale nic a zakazdym nove sklamanie..uz som aj oplakala tento cyklus ze nic z toho.. a dnes ked som uz len zo srandy spravila test tak mi to dalo nadej cize ocakavania su spät a este väcsie 😀
Ja som 32dc dnes. U mna je to ale standard do tych 35 dni. Do nedele pockam. Dam vediet. Drzim vsetkym palce😉

@margaretkaoliver nemas kramy?? tvoj doktor co nato? ked nemas kramy nemas ovulaciu, ako chces teda otehorniet?