icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Hm uvidime zajtra

tomasko27
29. júl 2015

@janikm No budem to musiet tak aj urobit nadych a vydych a sup ho tam

espoleta
29. júl 2015

Inak baby keby to niektorej tento mesiac nevyšlo, čo dúfam že každá si tam najde dve čiaročky 🙂 Tak neviem odkaľ kupujete ovu a tehu testy ale na ebayi ich kupite fakt za smiešnu cenu a extra veľké balenia ovu aj tehu testy. A z vlastnej skusenosti môžem potvrdiť že su fakt dobré a tehotenske ešte lepšie ako tie u nás čo su xnásobne drahšie. Pri druhom tehu mi duchoval už od 9DPO a skusila osm si kupiť aj z lekarne a tam nebolo zatiaľ nič vidieť. Tak to len taka dobra rada, ak by ste chceli ušetriť 🙂

janikm
29. júl 2015

@espoleta dik za tip, vedela som ze sa daju objednavat len ja som este neskusala nic z ebayu, ale viem ze ich aj tu baby predavaju na MK tiez za par centov a tiez si ich zienky chvalia ze su citlive a ukazuju pravdivo 🙂 a ak to nevyjde tak urcite to poriesim takto lebo len za tento tyzden co som pokupila par testov tak to vyslo trochu viac a keby som mala kazdy mesiac tolko tak do konca roka hlasim bankrot 😀

lyzzy
29. júl 2015

Od začiatku som.sa chcela.pridať do tejto.témy ale vždy.som.zabudla a teraz je to už jedno.🙂

puffu
29. júl 2015

@lyzzy tak gratulka nech to dotiahnete do uspesneho konca 😉

lyzzy
29. júl 2015

@puffu... Ďakujeme.

cejarka
29. júl 2015

@belasakobylka Ja v to dufam tiez 🙂 Ale ked ten rok sa mi zda akosi pridlho, ale tak snad cim skor, ja by som velmi chcela tento rok, snad nie som az taka narocna 🙂 August bude pekny, nech je to uz tu 🙂))) Uz nas vidim ako sa vsetky co uz tento mesiac ms dostali, presuvame do tehuliek ;)

lucia1002
29. júl 2015

@fergiea veru to mas pravdu 😉 jaaj uz som v robote, mam nocnu...sa mi taaak nechce 😀 som zvedava na tvoj zajtrajsi..dufam ze ho pridas az ked budem spat! dufam ze stihnem rano este vase testiky 😀

margaretkaoliver
29. júl 2015

@espoleta a prosim ta kolko ks za aku cenu si kupujes? Este som nikdy na ebay ani nebola 🙂

lucia1002
29. júl 2015

@1234lubka viem viem 😉 sak uz sa neviem dockat na zajtra ked opat testnem 😉

fergiea
29. júl 2015

@lucia1002 pokusim sa vstat nejak v normalnom case :D ak sa mi vobec bude dat spat...

1234lubka
29. júl 2015

@margaretkaoliver uz beries clistil? ci len cajik?

espoleta
29. júl 2015

@janikm @margaretkaoliver baby ja si kupujem konkretne 50ks ovulačných a10tehu spolu za cenu 14 eur aj s poštovnym a dnes som si objednala hoci neviem ako to dopadne tento mesiac, ale pre istotu aby som už mala v zalohe :D a pride mi to na druhy tyždeň 🙂 A peniažky sa posielaju dopredu ale to mi nevadi ešte ani raz som sa nepopalila na ebayi 🙂

lucia1002
29. júl 2015

@fergiea ale neboj, zaspis...nestresuj, nie je to pre teba dobre...uvidis, vsetko bude dobre a tak ako ma byt 😉

motorolka
29. júl 2015

@puffu ahojky tak zas nic, ms nikde, ale aj // nikde, uz neviem co si o tom mam mysliet...ked do utorka nic, tak pojdem za dr, nech sa na to pozrie...ty ako?stale este len necakas?

puffu
29. júl 2015

@motorolka ja zatial tiez bez ms a myslim ze ani // zajtra nebudu.. takze ani len dusik nic? .. 😠 ..ale tak zase pokial nedosla este ms tak nie je nic stratene .. 😉

motorolka
29. júl 2015

Potvrdite mi, ze nic nevidiet, vsak ? Lebo uz vazne vidim aj to, co tam nie je 😉

motorolka
29. júl 2015

@puffu aj ja si tak hovorim 😉 inak ked som mala v pondelok to krcove pichanie nemohlo byt len vtedy uhniezdovanie? Nevies na kolky den by to bolo vtedy na // ? Topiaci sa slamky chyta 😀

puffu
29. júl 2015

@motorolka netusim, ale myslim ze cca 5-6 dni putuje vajicko vajcovodom do maternice a potom par dni pokial sa vstrebava v maternici ci take cosi takze mozno dalsich 5-6 dni.. ako maturovala som z biologie ale to bolo pred 10rokmi 😀 ale tak poniektorym vychadzaju duchovia aj 9dc takze zhruba taky cas pokial nezacne vylucovanie hcg

puffu
29. júl 2015

@motorolka z tej foto vela nevidim.. dost je rozmazana..

margaretkaoliver
29. júl 2015

@1234lubka clostil som brala na 5dc 5dni 2x za den.neviem aky cajik mas na mysli. Teraz nemam ziadne lieky. 6.7. Som mala prvy dc a plodne dni podla hlienu od cca 16-19... Myslis ze test by mi uz ukazal? Ci este mam pockat? Teda dnes bol negativny...len ci som skoro netestovala...

espoleta
29. júl 2015

@motorolka nevidim tam nič ani len dušika, možno keby si z lepšieho uhla sfotila tak by sme tam niečo vyčarovali 🙂 Ale ako tu pišu aj ostatne dievčata dokym nieje MS tak nič nieje stratene. Nebola by si jedina komu by ukazal tehu test až po tyždni meškania 🙂

motorolka
29. júl 2015

@puffu sa mi to dnes nedalo nejako dobre odfotit, druha je este horsia

belasakobylka
29. júl 2015

@cejarka hehe ja nas uz vsetky vidim ako sa buduci rok kotulame s bruskami 🙂 uz aby to bolo,ale tak kvoli niecomu si asi musime pockat,aby to bolo v ten spravny cas.mozme sa pekne presunut do snaziliek august,tam sa nam to uz podari.

motorolka
29. júl 2015

@puffu Myslela som si 😒

motorolka
29. júl 2015

@espoleta dakujem, kazde povzbudenie je mala nadej, ze sa to este podarilo

puffu
29. júl 2015

@motorolka ale kazda zena to ma ine, velakrat som tu citala prispevky ze poniektorym dokonca az 8-9tt ukazal tehotensky test.. niekomu ukaze hned.. ved nemame vsetko vsetko rovnake, ani hormony v tele, ani tehotenske brucha nema kazdy rovnake..takze ak ti este nic neukazal tak nezufaj a pokial nie je ms tak ta moznost stale je..

janikm
29. júl 2015

@motorolka ja nic nevidim ale asi aj keby bola ciarka by som nevidela lebo foto nie je dost zaostrena

espoleta
29. júl 2015

@motorolka...zajtra vyskušaj ešte jeden a dobre odfoť a už tam určite niečo najdeme 😉 no ale na tej rozmazanej čo som sa teraz pozrela sa mi niečo zda...možno tiež len hľadam....neskusiš ešte raz odfotiť? 🙂