Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
...babuchy...ja aj ked som uz tento mesiac z kola von , tak vas nedockavo sledujem...dufam ze same pozitivne testiky a sprravy budu...☺☺☺
@kaatuuskaa žiadne z kola von. ja dúfam, že tu ostávame všetky čo nás mrcha našla aj tento mesiac a pokračujeme spolu v ďalších kolách.. čiiiiii? 😕 😕
@mia005 ...ale jasneeeeee,pokracujeme...ale uvitala by som skupinu...do vianoc 2v1☺☺☺...teda ja mam taky ciel,tuzbu a nadej ☺☺☺
Baby,aj ja vas tu tak ticho sledujem a kazde rano mrknem,ktora z vas sa pochvali pozitivnym testom.Ja som sa zacala snazit este len tento mesiac,teraz mam uz druhy cyklus,uz som mala vsetky priznaky,aj ducha na teste a aj nic z toho.Brala som to sportovo,kedze prisli choroby,tak som sa chcela preliecit.No teraz v druhom cykle,hned po tutu mutu som mala krvacanie..take divne,cire,ruzove...nevidane :( asi sa prestaneme snazit,pre pripad...co povie lekar...som sklamana,vyhradili sme si na to aj dovolenku,kedze z prace sme zaneptazdneni...Drzim vam prsty a aj ked sa nezapajam do diskusie casto,oblubila som si vas a verim,ze vsetko bude dobre!
@mima177 ale to iba raz hned po tutumutu? mozno si mala nejaku ranku alebo co.. ked to bolo neskor, napr 5-6 dni po tutumutu tak to mohlo byt aj uhniezdovanie.. vraj to ma vela zien.. ked sa citis dobre a bolo to iba raz tak sa tym netrap.. drzim palce aby sa vam to podarilo cim skor 😉
@mima177 pokial sa ti to stalo len raz, nie je dovod k panike..ako pisala @puffu mohla to byt len nejaka ranka alebo cosi podobne...aj ja to sem tam mavam 😉 pokial sa ti to nestalo uz dalsi krat pri tutu mutu a takisto to nebolo dlhodobe krvacanie, tak to vobec nemusis riesit a prestat sa snazit.... 😉 drzim palce 😉
@lucia1002 ....jasan,cim skor, tym lepsie...8me vianoce travit v praci sa mi nechce 🙂
Fuuu ale sa vas na zajtra nakopilo 😀
Vsetkym moooc drzim a rano naklusam, dufam ze bude cela trat pre vlaciky 😀
Taaaak u mna mamatestik kazetovy nakupeny a na nejaky 12dpo otestikujem.. Budeme sice na dovce, ale keby.nahodou zciarkovatel, urcite sa ozvem aj zpoza mora 😀
@kaatuuskaa toto budu moje druhe...a to som planovala ze uz nebudu..hold, nejak to nevyslo 😀 kedze aj keby som ostala tehu, tak by som asi este robila....
Dobre ranko, tak ja uz mam testovanie za sebou a nie som o nic mudrejsia ako vcera... 😠 taky isty duch/kanal ako vcera tak uvidime asi neskor ze co sa deje.. foto pridam poobede kedze mame este slabe svetelne podmienky a ja bezim do prace... ale teplota mi dava nadej kddze rano vyskocila na 37,1 a to som merala o 40min. skor 🙂 dufam ze vy ste si nasli pekne ciarky 🙂

@espoleta skor skusim este raz 🙂 co ked 😉 rano skusame a samozrejme sa pokusim viac prebrat a lepsie odfotit 😀 😀