Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@kaatuuskaa skupina zalozena.. ako pre teba.. ;)
babule, dufam,ze aj tie ktorym sa podarilo tento mesiac (gratulujeme) ostanete s nami v kontakte.. ;) a vsetky ostatne, nezufame a cakam Vas v skupine novej.. 😎 😀
@margaretkaoliver a teraz si aky dc? tak od 12dpo ti uz ukaze...alenajlepsie neskor v den kedy mas dostat aspon....ja som pila jeden cas.alchemilkovy caj od 1dc do 15dc pol litra denne a zrazu z 50dnovych som mala 30-34dnove cykli. V aprili som nakupila inofolic pila do ovuly dva krat denne potom jeden a pred mesiacom // 🙂 aj mm bral vitaminy z dm manner aktiv.
Dobre rano babulky 🙂 tak ako som si myslela, na tehu testoch nic. Az po asi minutke ja osobne tam nirco slabulililinke visim na oboch, na fotke nevidiet nic. Brucho ma pobolieva ako pred MS, este nedosla, tak idem nedockavo cakat. To co vidim na testoch asi nejdem ani pokladat za ducha. Ale zase som rada, ze pokracujeme v novej skupine 🙂 mrzi ma, ak som niekoho sklamala, ale ideme dalej a spolu to dame 👊 uz to zacinam brat sportovo 😀😀😀
Plus dalsia pozitivna vec, uz 10.den som nenormalne chora, aspon mozem ist k doktorke pre antibiotika. Myslela som, ze to dam bez nich ale uz som vypila dva sirupy od kasla, vyjedla pastilky oroforte a aj strepfen, vypila cely salviovy caj a je to len horsie...inokedy som za tri dni fit.
Mne to neda pokoja...stale sa mi tam nieco mari len to neviem odfotit, ale asi su to len kanaliky? No bohvie no kazdopadne uvidime, mam pocit, ze dnes mrcha dorazi, mam silnejsie krce, tak nech uz to mame za sebou 🙂 posledne dva mamatwsty su z dnesku, vcera som poobede robila ten jeden co som mala a biely ako stena.
fergiea no mne sa na tom tehu teste tiež niečo mari takže bud to nieje tehu, alebo biochemicke, alebo ešte veľmi skoro a ledva zachytilo hcg...nechame sa prekvapiť 🙂

a dalsieeeee? 🙂)) vstavajte, horim nedockavostou 😀