icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

ninna86
30. júl 2015

a dalsieeeee? 🙂)) vstavajte, horim nedockavostou 😀

meggie07
30. júl 2015

@kaatuuskaa skupina zalozena.. ako pre teba.. ;)
babule, dufam,ze aj tie ktorym sa podarilo tento mesiac (gratulujeme) ostanete s nami v kontakte.. ;) a vsetky ostatne, nezufame a cakam Vas v skupine novej.. 😎 😀

ninna86
30. júl 2015

@meggie07 😨 akej???

lucia1002
30. júl 2015

@tomasko27 gratulkaaa...prva tehulka v tejto skupine 😉

lucia1002
30. júl 2015

@janikm tak to je zvlastne...ale nadej je stale tu 😉 poobede cakame na testik 😉

meggie07
30. júl 2015

@ninna86 Snazilky z jula aka 2in1 do Vianoc 2015 ;)

lucia1002
30. júl 2015

@ninna86 ty si si isto rano nastavila budik kvoli testikom 😀

1234lubka
30. júl 2015

@margaretkaoliver a teraz si aky dc? tak od 12dpo ti uz ukaze...alenajlepsie neskor v den kedy mas dostat aspon....ja som pila jeden cas.alchemilkovy caj od 1dc do 15dc pol litra denne a zrazu z 50dnovych som mala 30-34dnove cykli. V aprili som nakupila inofolic pila do ovuly dva krat denne potom jeden a pred mesiacom // 🙂 aj mm bral vitaminy z dm manner aktiv.

ninna86
30. júl 2015

@lucia1002 😀 niiieeee, ja o 6tej vstavam do prace, takze som uz bola v pozore..a bola som zvedava velmi, ked mne to nevyslo tento mesiac, tak aspon nech sa tesim z bab 🙂

ninna86
30. júl 2015

@meggie07 maaaam ju 🙂

lucia1002
30. júl 2015

@ninna86 ved ja viem...ja len podpichujem 😉 tak potom budeme testovat spolu v auguste 😉

espoleta
30. júl 2015

@tomasko27 prva tehuľka gratulujem, ostali ešte 4 približne 🙂 horim nedočkavosťou 🙂

tomasko27
30. júl 2015

@espoleta Dakujem

ninna86
30. júl 2015

@lucia1002 ano, ano uz teraz sa tesim ;)

zabudnuta
30. júl 2015

@fergiea ahoj no ako??? 🙂
@tomasko27 gratulujem!

fergiea
30. júl 2015

Dobre rano babulky 🙂 tak ako som si myslela, na tehu testoch nic. Az po asi minutke ja osobne tam nirco slabulililinke visim na oboch, na fotke nevidiet nic. Brucho ma pobolieva ako pred MS, este nedosla, tak idem nedockavo cakat. To co vidim na testoch asi nejdem ani pokladat za ducha. Ale zase som rada, ze pokracujeme v novej skupine 🙂 mrzi ma, ak som niekoho sklamala, ale ideme dalej a spolu to dame 👊 uz to zacinam brat sportovo 😀😀😀

fergiea
30. júl 2015

Plus dalsia pozitivna vec, uz 10.den som nenormalne chora, aspon mozem ist k doktorke pre antibiotika. Myslela som, ze to dam bez nich ale uz som vypila dva sirupy od kasla, vyjedla pastilky oroforte a aj strepfen, vypila cely salviovy caj a je to len horsie...inokedy som za tri dni fit.

ninna86
30. júl 2015

@fergiea nikoho si vobec nesklamala 🙂 ideme vsetky dalej, spolu 🙂 a tesime sa z tych, ktore to dali 🙂 🙂

meggie07
30. júl 2015

@fergiea nikoho si nesklamala.. 😉 ved to by sme vlastne vsetky sklamali.. tesime sa z bab, ktore nasli // a my ideme dalej.. raz to vyjde aj nam 😉

fergiea
30. júl 2015

Mne to neda pokoja...stale sa mi tam nieco mari len to neviem odfotit, ale asi su to len kanaliky? No bohvie no kazdopadne uvidime, mam pocit, ze dnes mrcha dorazi, mam silnejsie krce, tak nech uz to mame za sebou 🙂 posledne dva mamatwsty su z dnesku, vcera som poobede robila ten jeden co som mala a biely ako stena.

espoleta
30. júl 2015

@fergiea ako piše meggie07 a ninna86 určite si nikoho nesklamala 🙂 budeme na teba myslieť dalši mesiac, ja sa pridam k tebe pravdepodobne tiež 🙂 A vidiš ma to aj svoje vyhody aspoň sa môžeš poriadne preliečiť a nemusiš sa bať že by ta choroba ubližila babätku 🙂

meggie07
30. júl 2015

@fergiea ja som na tychto "duchov" uplne slepa..ja tam nikdy nic nevidim.. ale kazdopadne drzime palce este.. 😉

espoleta
30. júl 2015

fergiea no mne sa na tom tehu teste tiež niečo mari takže bud to nieje tehu, alebo biochemicke, alebo ešte veľmi skoro a ledva zachytilo hcg...nechame sa prekvapiť 🙂

fergiea
30. júl 2015

@ninna86
@zabudnuta
@meggie07
@espoleta dakujem a co to mame za novu skupinu? 😀

@tomasko27 gratulujem, tak zatial aspon 1 to dala 🙂

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Ja nieco vidim druha foto a posledny test hcg

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Dakujem

fergiea
30. júl 2015

@espoleta ale nejdem uz nic ocakavat, minuly mesiac som videla duchov aj tam kde nebolli :D-D alebo som mala zase biochemicke, lebo mne ducha ukazalo este aj po MS ktora bola kratsia ako normalne. sama som zvedava, co si moje telo este vymysli 😀

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 už len čakať na mrchu, ak by náhodou neprišla, skúsim o dva dni testnúť. včera som si kúpila mamatesty 3balenia. do zásoby.

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Tak mozes testovat.Ja mam mat ms dnes.

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 aj jja mam mat dnes. ale ty tam máš krásnu druhú paličku. tak to ja nejdem ani čakať :D možno ďalší mesiac.