Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@puffu chcem sa spýtať ked pýšeš že sa ti rozbieha menzes že či špiniš alebo ako lebo ja som začala poobede jemne špiniť taký hnedastý výtok a teraz zrazu nič...dufam že sa to ani nerozbehne a možno ani tebe...len už nemám testy všetky som minula 😢 😢 😢 😢
@katuska123456789 na toaletaku som mala ruzovunky vytok ale teraz uz opat nemam ani ja ale citim ze sa mi to uz rozbieha..tak uvidim rano ci sa rozbehne alebo nie
tak musis iba cakat a dufajme ze sa ani nerozbehne 😉
@puffu ja mam 26 DC a menzes mavam ako hodinky teraz mam mať v sobotu 😉
@puffu ja si myslim že som už moc stara a tak...no nechám sa prekvapiť moc by som sa potešila aj manžel tento rok sme mali 20 vyročie svadby
som ja zvedava co z toho bude dnes 31DC, 2 dni meskanie ms a testy negativne, blba kombinacia 😒
@katuska123456789 my oslavime o tazden 4 vyrocie od svadby ale pred 2 mesiacmi sme oslavili 9 rokov co sme spolu..
ale co by si bola moc stara.. pokial mas ms tak nikdy nevies , v amerike je kolko prvorodiciek okolo 40tky a v pohode.. to len tu v europe a obzvlast na sr su uz 30tnicky stare
@pampuliska ja si myslim, ze je to vylucne vasa vec..ked sa citite na dieta, tak preco nie...nikto vam nema pravo do toho kecat...vy sa budete o to dieta starat, je to len a len vasa vec...a ked chcete babo, tak je len dobre, ze cim skor..lebo s pribudajucim vekom moze byt uz problem...takze ak bude mat niekto taketo reci, tak im jednoducho povedz, ze je to vase rozhodnutie, ze to tak citite a ze uz ste si uzivali dost...a kasli na to co vam hovoria... 😉 je to vylucne na vas a vasich pocitoch 😉
@lucia1002 na foto to tiez len horko tazko vidim ale nazivo je tam urcite nieco 🙂 som 38 dc, cykly mam 33-34 dnove- v nedelu som mala dostat cize mi meska 5. den ale hodila som graf do skupinky snaziliek a nakoniec som prisla na to ze som mala ovulku neskor ako som si myslela cize dnes som 10 dpo 🙂 tak som trocha pokojnejsia lebo na 10 dpo moze byt ze je to take slabe 🙂

@dajenka11 jeeej gratulujem 😉