Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
Takže dneska ešte mrška nedorazila tak davam jej ešte 2 dni a ked nepride tak už sa budem tešiť, teraz je to ešte len duch ale kupim novy testik aby som videla či tmavne 🙂 Dnes ma poboľuje bruško ako pred menštruaciou tak dufam že to je babätkom nieže sa ta mrcha dostavi :D
Ahojte ženy. Ja som dnes už konečne 4DC, mrcha už končí, hurá do ďalšieho kola 😀
@fergiea uvidim aky bude testik zajtra, ak silnejši tak nasadim duphaston a ked dôjde o 10 dní balenie tak pôjdem na kontrolu či tam niečo je alebo nie 🙂 Popravde tešim sa a hoci to nevyjde aj tak si budem uživať každý deň s babätkom v brušku, lebo ked človek prežije MA tak sa potom viacej teši na babätko, a už viem že stať sa môže hocičo tak preto si ho chcem každý deň užívať naplno 🙂
Neviete mi poradit nejaku overenu znacku tehotenskych testov? Dakujem
@zabudnuta MA a missed abortion čiže zamlčaný potrat, preto som musela podstupiť aj kyret a nemyslela som si že na prvy šup sa hned zadarí 🙂 Ešte nieje iste či sa to rozvinie v tehotenstvo ale takto to začinalo aj pri predošlych tak pravdepodobne to bude ono ked nepríde menštruácia a neprekvapí ma 😀 A dobré kvalitné testy su gs mamatest 🙂
@fergiea aj tebe sa podarí určite, na prvom sa trošku asi ťažšie pracuje, viem aj z vlastnej skusenosti 🙂 Ak chceš zvýšiť svoje šance vyskušaj inofolic, to vytvara kvalitne vajička, síce treba trošku investovať ale ako vidiš mne sa vyplatilo, aj alchemilkovy čaj som pila 🙂
@espoleta mne dnes prave prisiel gynex tak skusim ten, jem aj vitaminy a zelezo, kvoli chudokrvnosti.... ja verim, ze sa zadari a nejake dalsie kroky podstupim ak sa nebude dlhsie darit, zatial to boli len 4neuspesne mesiace, hned prvykrat sa podarilo, ale hned aj pdislo - biochemicke tehu, aspon vieme, ze sa to da 😀 zatial hlavu nevesiam, babatko k nam pride, ked bude mat prist... nemame sa kam ponahlat. Aj ked uz sa mi aj sniva o pozitivnych testoch a ze som tehotna. Dnes sa mi snivalo, ze sa nak uz narodilo dievcatko.... su to krasne sny a tesim sa ked to bude skutocnost. Velmi ti to prajem, aby to doslo do uspesneho konca. Je to dar, kazde jedno dietatko, velmi sa tesim, ked aj ja dostanem ten dar, byt mamou. 💜💜💜
@puffu Ahoj ale da sa zatial.V piatok som bola v meste a som skocila k dr ze co ako a sestricka hned ze az ked bude mi meskat dva tyzdne mam prist,ani sa nic neopytala taka bola neprijemna.Teraz sme u svokry a akosika mi zacina byt zle.A ona furt do nas pcha jedlo a mne sa dviha zaludok.Dnes by to malo byt 4tt+3 tak uvidime.Ty ako?
@tomasko27 tak to ano, dnes uz vela lekarov vysetruje az ked zene meskaju 2t, ale tak hlavne ze meskaju. 😀 ja v pohode, nic zvlastne sa u nas nedeje..zamestnavam si nohy bicyklovanim, ruky tvorenim kroniky a albumov takze stale mam co robit... 😀 ms uz skoncila, o 2dni mame 4vyrocie svadby tak mozno trochu pooslavujeme a dame vinecko... 😉
Ahojte, tak tehu máme potvrdené, bola som včera na odber a dnes mi sestrička povedala, že je to tam 🙂
@fergiea tak som zvedava ci zaberie u teba gynex a ak ano tak objednam aj ja..my zatial berieme nejake vitaminy na pladnost, k tomu berieme rybi olej a ja aj kazdy druhy/ treti den zelezo tak som zvedava ci tento mesiac bude uspesny alebo pojdeme dalej.. Ale tento mesiac neriesim ziadne testy a ani testovanie sa skor lebo ma to zbytocne obmedzuje..
@fergiea pozitivne myslenie je zaklad a ty ho maš, takže aj babätko k vám čoskoro príde 🙂 Tak to máš krásne sny, mne sa skôr snívajú nočné mory a stale o tom ako rodím a stale to ma katastrofalny scenar až sa toho niekedy bojím 😒 Ale rychlo na to potom zabudnem, lebo by som sa asi zblaznila keby som verila snom 😀 Ďakujem ti krasne, tak ako píšem každé dieťatko je dar, preto ti ho chcem vychutnať každy deň ked bude v brušku, lebo nikdy nevieš kedy môžeš o to dieťatko prísť. Ale nechcem ťa strašiť takymi vecami, tehotenstvo je krasne, to len ja už ho beriem trochu inač 🙂
A ten gynex som neskušala ale femigard pri prvom som otehotnela hned prvy cyyklus užívania, a pri druhom ked som ho uživala tak sa mi skratila lutealna faza a odvtedy hapruje 😀 Takže už som radšej nestavila na bylinky ale nejake iné doplnky 🙂
@puffu ahoj 🙂 ja praveze chcem vyskusat ten gynex nie len kvoli snazeniu o babatko, ale tak celkovo, co som citala mam pocit, ze je to "vseliek", aj drahy sa na tom smial 🙂 tak hadam trosku pomoze. Aj ovu si budem prvykrat testovat, len kvoli tomu, ze chcem vyskusat, ako to u mna funguje 🙂 tak uvidime, no bodaj by sa podarilo 🙂 ale presne, ono to vsetko obmedzuje.... aj napriek tomu gynexu a ovu testom nejdem znova nic silit. Zas ma to chyti az ku koncu cyklu, ze ci sa podarilo 😀
@espoleta ved uvidime, ako to zaposobi na mna. Dakujem, snazim sa mysliet pozitivne, ked sa budem stresovat a mysliet negativne aj tak to nicomu nepomoze. A tie sny, no asi sa ri sniva to, coho sa bojis. Aj mne sa take veci niekedy snivaju, zle veci to coho sa bojim, ale niekedy aj take krasne, co chcem 😀 a bol to neopisatelny pocit, ze sme mali babatko... ked na to pride, budem si to uzivat plnymi duskami
@mia005 presne tak 🙂 alw ak to hude aj iny mesiac, nevadi, hlavne ze to raz vide ☺😊 a tie dni idu strasne rychlo, ani sa nenazdame a bude zas koniec mesiaca a asi prvykrat to nechcem rychlo preskocit 😀 som PN tak si to este chcem doma trosku uzit a od septembra pojdem uz znova do prace, ale iba na dva mesiace lebo koncom oktobra koncim, co som dala vypoved. Tak si to tam pojdem este na dva mesiace odrobit, rozlucit sa s ludmi a tak celkom sa tesim 😀
@fergiea ja viem, že to ubehne. ale mne sa to vždy do takého 20dc neskutočne tiahne 😀 som sa rozhodla, že tento mesiac nerobím ovu testy a neriešim ani kedy bude ovulka a pod. nebudem si sledovať cyklus. akurát čo som si poznačila dnes mrchu do apky a konec 😀 😕
aaaach jaaj, ja sa nudíííím.. môj drahý išiel jazdiť na motorke. vraj len na hodinku. už je preč dve a pol hodiny 🙄 čo na tom, že je iba mesiac doma z nemocnice 🙄 😠 😠
@mia005 no chlapi 🙂 ja mam doma polovnika. Ten ked siel na polovacku, tiez na chvilu, na dve tri hodiny a bola z toho cela noc 😀 len na tom je najhorsie, ze clovek sa mu ani nedovola ci je ok 😀 teraz os noveho roka nepoluje, lebo sme sa stahovali co sme kupili dom do vedlajsej dediny a bude si tu na jesen vybavovat polovanie... tak som zvedava 😀 mne dni ubiehaju aj napriek tomu ze som iba doma, ale stale nieco robim aby som zamestnavala mysel inymi vecami ako myslenim na babatko 😀
@fergiea no pekne.. tiež to máš teda doma veselé.. ten môj sa iba pred mesiacom vrátil domov z nemocnice, kde ležal 5týždňov ako spadol z motorky. Ale nie z cestnej ale z terénnej.. No už je konečne doma. Už viem čo dostane pod stromček - hodinky 😀 ja sa tiež zamestnávam a nemyslím na to. jooj aj mne by sa hodilo byť tak mesiac doma a oddýchnuť si 😀
@mia005 mojmu by ani hodinky nepomohli 😀 ale zatial je doma klud, haha. A moj tiez vymyslal vselijake zabavky a kupil si terennu motorku, vydrzalo mu to az mesiac a v den, ked ju isiel predat sa isiel este povozit a spadol na nej....zramoval murik s kvetmi jednym susedom... chvalabohu nic vazne len pri lakti ma dodnes mega jazvu...ja som doma uz mesiac a dalsi este potiahnem. Tiez oddychujem aby sa mi zdravie trosku polepsilo 🙂 uvidime ci pomohlo 😀

1234lubka ďakujem pekne. Doteraz to nemávala, je to také zvláštne. Dievčatá, ešte Vám chcem odporúčiť "pšeničné klíčky". Ja stále verím, že mne pomohli tie. Sú plné vitamínov a minerálnych látok a všeho možného, ale hlavne vitamínu E a kyseliny listovej 😉 Ak sa Vám nedarí dlho, dajte klíčky aj chlapom, zrýchlujú spermie. Ja som ich zvykla papať s jogurtom a s musli na raňajky. Držím Vám palce 🙂