icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

janikm
7. aug 2015

Tak baby po takmer 2 tyzdnoch meskania som sa dockala.. nie dvoch ciarok ale menzesu, ale beriem to tak ako to je ved aj tak sa snazime len mesiac.. skor manzel je smutny lebo on si bol isty ze ked mi meska musim byt proste tehotna 🙂 napriek neg, testom 🙂 Ja som hlavne rada ze nemam brutalne krce ako inokedy a nie som odsudena cely den lezat v posteli na analgetikach 🙂 Takze sa presuvam s vami do dalsieho kola 🙂 🙂 A tentokrat nam to urcite vyjde!

certik1988
7. aug 2015

zienky velmi pekne dakujem,, ani som nemyslela ze to pojde na prvy sup :D ale sa tesiiiim 😀,,,,,

ninna86
7. aug 2015

@janikm jooooj, to je v keliiiii 🙂 ale nevadi, aspon sa snazime spolu skoro vsetky opat 😉

janikm
7. aug 2015

@ninna86 jasne, ved neporusim partiu! 😀

motorolka
8. aug 2015

@maminka1986 dakujem ti velmi za povzbudenie, asi to skusime subezne, moj dr chce este jedno kolo clostylu a dufiku a popri tom asi aj zajdeme do Nitry, je tam nejake nove centrum a moj dr je povodne z NItry, tak tam ma kontakty...tak uvidime..mas pravdu, prave mam necele tri tyzdne co budem mat 28 a uz teraz sa citim "stara" na prve babo, no co uz, ked to nejde..ale opat si ma povzbudila, ze to slo na prvy krat, vies mi prosim ta povedat ako dlho to trvalo a co vsetko si musela absolvovat, kym ta zaradili do programu?

maminka1986
8. aug 2015

@motorolka ahoj mna povzbudzovali tu mnohe tak teraz som na rade ja 🙂)
no ja som najprv tiež šla do IUI teda my..prvý krat najvyššia dávka a len jeden folikul!!!čo by ine mali aj 10!!
nič z toho to sme začali do Heliosu chodit min rok v oktobri...
potom som stimulovala zas clostylom a pre zmen cysta :((( a potom znova cysta...takže sme šli v marci do IVF...dali sme žiadost a za cca ani nie 8 dni nam ju schvalili v poistovni...mala som dlhý protokkol...moja diagnoza PCO teda polcystické vaječniky ovulacia bývala len sme sa nevedeli trafit lebo menzes prišiel aj bez vyvolávačky po cca 44 dnoch...manžel mal horší sprmiogram otehotnela by osm ale kedy?? a či ...
stimulacia bez problemov foliky krásne rástli nepribrala som vobec nič i ked ma je dosť 🙂 len s ami ozval žlčnik! a kamene...
mali sme 20 vajičok dali oplodnit všetky ICSI metodou..ostalo nam 7 embryjok...čerstvy vklad bol odložený šla som na operáciu začiatkom júna-nešťastna že nejdem hned na vklad!!! ale aj tak som mala OHSS ovarialnyhyperstimulačný syndrom lebo som mala vela vajíčok pri PCO sa to urobi skoro vždy...
no potom som čakala na menzes...a hned šla na vklad 22.7 a ten vyšiel 🙂 takže tak....ono to nie je aaa nedari sa nam ideme do IVF aj my sme skusili všetko možne od noh hore cez Jonáša inofolic a....nič z toho..
ja budem mat 30 v januári....držim ti palce velmi...ano v NR je asi GYNFIV ...ja som šla do Martina o kusok dalej ale sú ozaj na urovni a asi najlepši na slovensku ako som počula ...ale jasne aj druhí su dobrí len to som čitala tu no tak tým sa riadim ...držim palčeky!!

maminka1986
8. aug 2015

@motorolka ešte dodám tiež som začinala tu v snažilkách s tým AKO LAHKO TO POJDE a hned na prvý šup...bohužial nie to čo si človek vysniva aj platí... dlhe necele 4 roky trapenia,plaču ked prišiel menzse,rátanie plodných a nepolodných dni,vyšetreniau mna aj manžela....stratený čas...takže len tolko že nie vždy je všetko ako si naplanujeme a chceme...ostatne boli tehotné a ja nič..no hrozne zažit a stretavat same tehotné a ked sa vas pýtaju po svedbe kedy budu deti...otras..tak držim palce

motorolka
9. aug 2015

@maminka1986 fuuu..tak to ma teda opat caka dlha cesta 😒 no co uz, cez dva roky snazenia a liecieb tak este rok snad dame.. mozno sa to podari skor, ono ja mam PCO ale po tom vsetkom co somnou uz moj dr porobil mam z veeela malickych folikul uz len par, a podstatne vycsie ako na zaciatku, cize mi jeho postupy pomahaju, aj na laparoskopicom drilingu som bola, tak snad este nieco "upecieme" az bez dalsej pomoci, jedine co je u mna teraz dlst blbe je moj lavy vajecnik,lebo je nejako vychyleny, vzdy ked mi robi dr sono nevie ho skoro ani najst, lebo je niekde "za rohom" 😀 tak ale paradox je, ze moje prve tehu bolo prave z neho, tak neviem...mam posledne 2-3 mesiace co sa bude pokusat moj dr a ked nic tak potom Nitra, povodne som chcela aj ja Matrin, ale moj dr ma velmi dobre kontakty na Nitru, tak mi "protekcne" chce pomoct 😅 tak som sama zvedava, ci tam dojdeme alebo nebude treba..dakujem ti velmi pekne za vysvetlenie, cim viac o tom citam, tym je to pre mna prijatelnejsie

milluska
9. aug 2015

Takze baby u mna nic ☹ Ms dosla este vcera, o tri dni skor, sice slabsia, alw patrične bolesti.. Kedze ja uz snazilka dalej nebudem, tak vas opustam, vsetkym vám moc drzkam palce, nech sa zadari a udrží az do zdarneho konca 😵

motorolka
9. aug 2015

@maminka1986 hovoris mi zo srdca, ked som prisla naj kamoske povedat, ze sme o mimi prisli ona mi oznamila, ze cakaju babo a aj moja svagrina caka, rozdiel medzi nami by boli 2 tyzdne, no nastastne MA ☹ a aj svagrina mojej svagrinej cakaju...no neviem, je mi vzdy velmi tazko sa s nimi stretavat... tak sa im aktivne vyhybam a aj svokre, lebo ona to dava za vinu mojmu dr a tak, je to tazke a kazdy sa ma na to len pyta..keby vedeli co nevedia 😢 no ale hlavu hore...ideme dalej, dalsi pokus sa urcite podari 😉

motorolka
9. aug 2015

@milluska netrap sa, ani u mna nic, no snazime sa aj nadalej... cize za snazilku sa stale povazujem, sice uz od leta 2013 ale nic to, ideme dalej

espoleta
9. aug 2015

@milluska Prečo už nebudeš snažilka? ved nič nieje stratené 🙂

fergiea
9. aug 2015

Ahojte baby 🙂 velmi potrebujem vase rady. Dnes som 11DC a cely den ma pobolieva lavy vajecnik. Bezne ma bolieva pred ovulkou az sa to vystupnuje do bolesti ako pri MS. 4.den si robim ovu testy, ktore som predtym nerobievala, BT nemeriam. Dnesny ovu test ma zarazil je pozitivny. Ide o to, ze vacsinou ovu prebieha okolo 15-16DC, preto som v pomykove, preco tak skoro. Od 7DC beriem kvaply gynex a bola som tyzden na antibiotikach, ktore som dobrala vo stvrtok. Asi je to cele ovplyvnene aj tym. Zaraza ma iba to, ze pri ovu mam silne bolesti a krce v podbrusku a som "zdochnuta" ako prvy den pri MS, no teraz nic... napiste mi vas nazor. Skoda, ze nemeriam BT, ale je to pre mna trapenie 😀

espoleta
9. aug 2015

@fergiea No ved to je super že prišla ovulka skôr, aspoň budeš mať dlhšiu lutealnu fazu, a vajko bude mať čas sa uhniezdiť 🙂 Držím palce, ja si myslim že ti pomohol gynex 🙂

fergiea
9. aug 2015

@espoleta myslis si, ze ucinkuje tak rychlo? No super 😀 a lutealnu f. mavam 15-16 dni...no som ja zvedava, co to bude tento mesiac. Ked mam pozitivny ovu test, do 2 dni mozem cakat teda ovulaciu vsak? Sranda tieto testy 😀 a ako sa dari tebe?

espoleta
9. aug 2015

@fergiea Tak ked si zdrava tak ti možno len dopomohol. Alebo ked použivaš teraz prvykrat testy tak si zistila že ovulka je skôr ako si si myslela 🙂 Zatiaľ sa mi darí dobre, menštruácia klop klop v nedohľadne, tak stredu alebo štvrtok sa chystám k dokimu, aby mi to potvrdil 🙂

fergiea
9. aug 2015

@espoleta neviem zatial o ziadnom probleme, kedze sa snazime estelen 5.mesiac, ovu mavam, jedine ms je dost bolestiva. A ovu presne citim, vzdy ma boloeva lavy vajrcnik, potom jeden den sa tlaky stupnuju je mi zle ako keby mala prist mrcha som cela nanic a po 2-3hodinach to uplne prestane a to teda ten 15-16DC 😀 mna to samu celkom zaujima s tymi ovu testami a nenormalne sa tesim, ze aspon tam mi vysli dve palicky 🙂 ja len dufam, ze ten gynex mi iba dopomoze, aj zelezo by som uz mohla mat ok 🙂 jej tak drzim velmi palce a daj potom vediet co u dr 🙂 a aj ta pobolieva brusko? Drahy teda este nevie?

espoleta
9. aug 2015

@fergiea No tak aspoň presne vieš ekdy je lebo ja som ovu nikdy necitila 🙂 teraz prvykrat po kyrete som citila a bola dosť bolestiva 🙂 Aj tebe veľmi držim palce aby to tento mesiac vyšlo 🙂 Jasne že dam vedieť. Zatiaľ nič nebolí, žiadne priznaky, iba sa furt kontrolujem či mrcha neide 🙂 Nie rozhodla som sa že mu to poviem až na narodeniny 🙂 19.septembra. je to ešte daleko ale snad to vydržim a hlavne že si to nevšimne ak to dotiahneme až do tohto termínu teraz 🙂

dajenka11
9. aug 2015

@fergiea ja som si tiež myslela, že mám ovu medzi 15 a 16 DC ale jeden mesiac, ten minulý som si zaobstarala ovu testy a tiež vyšiel pozitívny na 11Dc. Dali sme tutu mutu ten deň a výsledok bol // tak sup sup na to a potom chceme vidieť tehu test s dvomi kolajnicami. Držím prsteky 🙂

fergiea
9. aug 2015

@espoleta drzim palce aby si to teda vydrzala az do narodenin 🙂 to bude krasny darcek. Jasne ze to dotiahnete az do konca 🙂

fergiea
9. aug 2015

@dajenka11 dakujem velmi pekne, mozno mi ovu posunul aj ten gynex. Bohvie, ale som stastna prestastna 🙂 jadne, tento mesiac to dame vsetky, co chceme - // 🙂

janikm
9. aug 2015

@fergiea no asi pomohol ten gynex, citala som u viacerych bab co ho brali ze mali ovu skor tak asi aj u teba zacal hned ucinkovat 🙂 to je super nemusis dlhsie cakat na ovu a mozte ist na to 😀 och co by som za to dala ja som este len 3 dc tak to sa este nacakam aspon dva tyzdne 🙂

puffu
9. aug 2015

@fergiea tak to su pozitivne spravy s tou ovu..🙂 som zvedava ako to pojde dalej u teba a mozno objednam dalsi mesiac aj ja

fergiea
9. aug 2015

@janikm no asi tem gyenx zacnem mat rada, dnes ma to naozaj prekvapilo, ze nemusim cakat do piatku 😀 celkom to uslo, poslednych 11 dni...
@puffu dam vediet kazdu skusenost, neviem ci si to len nahovaram, ale mam aj lepsiu naladu 🙂 taky klud

janikm
9. aug 2015

@fergiea tak drzim palce nech o 2 tyzdne pridavas pozitivny tehu test a potom vsetky zienky zo skupiny urobime prepadovky v lekarnach a dvihneme predajnost gynexu 😀

fergiea
9. aug 2015

@janikm bodaj by! Budem stastna prestastna 🙂 a ten svoj stastny by som niekomu darovala 😀

tomasko27
11. aug 2015

@puffu Ahoj ako pokracujete?

fergiea
11. aug 2015

Ahooj 🙂 ja mam asi po ovu, ty sa pochval, ako mimi?

tomasko27
11. aug 2015

@fergiea Ahoj to patrilo mne?

fergiea
11. aug 2015

@tomasko27 ano asi som zle tukla, som cez mobil 😀