icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

motorolka
5. aug 2015

@maminka1986 o vahe nie, len o hormonalnom prirodzenom soku,ako je ubytok na vahe, prvy krat mi to pomohlo tak dufam,ze prezijem repete

lavender84
5. aug 2015

@milluska gratulujem 🙂 prajem ti, aby bolo vsetko ok a uz sa len tesis z babätka 🙂 mozem sa ta opýtat kedze pises, ze si po ma 5 tyzdnov - kedy ti prisla prva mrska ? Ja som po ma 6 tyzdnov a mrska mi prisla presne 4 tyz po, takze mi uz zacinaju plodne dni dufam 😉 pretoze uz tiez snazilkujeme 😀 ja som si robila tehu test hned po mrske a ani naznak ducha nic, len kontrolna / takze verim, ze ked si ho spravim opät za par tyzdnov budu tam // 😀

motorolka
5. aug 2015

@milluska U mna zatial neplati ☹

tomasko27
5. aug 2015

@espoleta Jaaaj no zajtra bude tyzden co som nedostala ms.Posla tej tehotenskej kalkulacky na nete by som mal bit 4tt+3dni a aj podla mojich vypoctov to sedi.

maminka1986
5. aug 2015

@motorolka jej dakujem si velmi milá...ja som skusila za necele 4 roky snaženia snad všetko od inofolicu,gel na spermie,meranie BT,cvičenie hormonalnej jogy, čaje,kvapky nohrozne niečo čo som vrazila penazi do toho...nakoniec som šla do IVF a vyšlo hned takže netreba sa toho bat! velmi držim palce a som rada,že ti dodávam nádej...bola by osm otehotnela možno ale kedy???v 35???40? teraz mam 29 a citim sa už staro na dieťa ako prve mylsim...takže treba to riešit hned su aj ovela lepši vysledky potom...držim palčeky

milluska
5. aug 2015

@espoleta dakujem, ale ja som robila tehu test po prvej ms, bo tiez som mala dlho slabo pozitivny a vysiel snehobiely... Tak tfuj tfuj, uvidime v pondelok ak nedojde ms, urobim druhy... Ty sa ako citis?
@motorolka ty si tiez moja po MA? 😕

milluska
5. aug 2015

@lavender84 ahoj dakujem, ale este som len 10dpo takze uvidime.. No poopravim trosku udaje, bo sekla son sa.. Kyret bol 12.6 a ms presne o mesiac, cize 12.7. A to mi dr tri dni pred tym podla sona predpov ze ms skor ako o mesiac nedostanem,kedze mam nizko sliznicu... No ja som hned matersku kasicku nasadila a ms dosla 😅 a aj ovulka bola silna teraz desat dni dozadu... Drzim prstiky 😵

fergiea
5. aug 2015

Ahojte baby...tak ja som dnes mala taku slabu chvilku vecer, ze az. Pozerali sme zamenu manzeliek, aj vcera a aj dnes, pride mi luto, ze ludia, ktori sa nevedia postarat sami o seba, maju deti a ani sa im nevenuju atd... normalne som si asi 5minut poplakala, ako velmi chcem dietatko a ako sa budem snazit byt najlepsou mamou. Nuz, aj na mna to asi musi obcas prist. Drahy ma ubezpecil, ze sa nam to podari a bude dobre. Tak mam opat hlavu hore 💜

espoleta
6. aug 2015

@maminka1986 tak to si nemala zrovna najlepšieho gyndoša. Počula som už o všelijakych pripadoch a môžem byť asi rada že mam takého akého mám. A ešte k tomu je aj vtipný a milý 🙂
@motorolka jj je to podstatné ak vieš kedy je ovulka a aká dlhá luteálna fáza. Ja si myslím že lutelna v tvojom pripade je postačujúca, skôr ovulácia je dôležitá či vôbec nastava a ako často 🙂 Nemáš začo, rada objasním, ak sama viem 😀

espoleta
6. aug 2015

@milluska No tak to je super, ked ten dušik je už z dalšieho dieťatka 🙂 Tak to na tom budeme rovnako s termínom 😉 Tak už len nech tmavne, pridaj fotku o pár dní, či sa môžeme tešiť s tebou 🙂 Ako sa cítim? Tak nechcem si nahovarať žiadne príznaky takže celkom sa cítim dobre, semtam poboľuje podbrušku, no ale keby som začala špiniť tak mam doma duphaston, takže nemusim hned letieť k doktorovi, a ked sa rozbehne nedajbože mrška tak s tym už nič nenarobím 😒 Ale zatiaľ klop klop, nieje v dohľade 🙂
@fergiea Určite budeš skvelá mama, niekedy sa s nami len osud zahráva a pripravuje nas na tu rolu matky, že to nebude také ľahké, ako nieje ľahké otehotnieť. Oto viac si to budeš vážiť, ak to už naozaj príde 🙂

fergiea
6. aug 2015

@espoleta ďakujem 🙂 ja si na to pockam kolko bude treba. Ale aj na mna to sem tam pride...

espoleta
6. aug 2015

@fergiea to je normálne, ak po tom strašne túžiš, aj ja som mala také stavy pri prvom ale potom ked sme planovali svadbu, tri mesiace pred svadbou, už som myslela na iné veci tak vtedy sa zadarilo 🙂

puffu
6. aug 2015

@fergiea jasne ze pride, tes sa z toho co mas teraz a zbytocne sa netrap nad vecami ktore nemozes a nevies ovplyvnit...ja tiez obcas chytim stres ze sa nedari, pritom sme si mysleli ze sa nam smykne za ten rok a vidis, nesmyklo 😀 a to chceme vacsiu rodinu...a vidis to, stale verim ze stiham a ze budem mat do 30tky 2 deti a to mam o 4 mesiace 28r....a ak by sa nam nedarilo tak viem ze dokazem dat lasku aj adoptovanemu dietatu...
si mlada, urcite vsetko pride ked prist ma ...tak hlavu hore... 😉 hlavne tomu ver ze to tak bude... 😉

fergiea
6. aug 2015

@puffu ďakujem 💜 už mám znova hlavu hore 🙂

fergiea
6. aug 2015

@espoleta snažím sa zamestnávať všetkým možným, aj napriek tomu, že som doma. Sem tam sa to až tak nepodarí a vznikne z toho toto 😀

zabudnuta
6. aug 2015

Ahojte prosím vas ma niekto skúsenosti s DUPHASTONOM? dakujem!

espoleta
6. aug 2015

@zabudnuta ja mam skusenosť s duphastonom pýtaj sa čo potrebuješ 🙂

fergiea
6. aug 2015

Baby a ked odvcera beriem kvapky gynex je mozne, ze kvoli nemu mam dnes taky ruzovkavy hlien? Este som sa s tym nestretla.

espoleta
6. aug 2015

@fergiea a MS ti už skončila? či si začala brat ku koncu MS? Gynex som neuživala, ale Femigard a je to podobne a ja som mala po tom praveže strašne dlhú menštruáciu. Ale všetko je možné.

fergiea
6. aug 2015

@espoleta ano skoncila, len predvcerom mi tie kvapky prisli. Som 8DC taj to pripisujem kvapkam 🙂

espoleta
6. aug 2015

@fergiea Je to možné, hlavne aby ti pomohli a nie uškodili 🙂

zoy3
6. aug 2015

Ahojte hlasim sa k snazilkam.tento mesiac zaciname🙂tesim sa.aky je recept?🙂trochu mam v tom chaos ako cerstve spermie su najlepsie?

espoleta
6. aug 2015

@zoy3 Tak teraz si aspoň mňa dostala 😀 😀 Čo ti na tú čerstvosť odpovedať 😀 😀 Veľa šťastia v sledovaní čerstvosti 😀

fergiea
6. aug 2015

@espoleta uvidime, hadam iba pomozu 😱

certik1988
7. aug 2015

ahojte zienky,,,, mam na vas jednu otazku,, moze tehu test ukazat ducha dva dni pred menzesom ked mam 37dnovy cyklus? neviem ako to bude vidno na fotke no ja to tu normalne vidim a ani hladat nemusim....

lilimoni
7. aug 2015

@certik1988 gratulkaaaa, mozno bola skor ovulka o par dni 🙂

1234lubka
7. aug 2015

@certik1988 to jejedno aky mas dlhy cyklus nie? dva dni pred ms su dva dni pred ms aj keby si mala 28dnovy nie?? cyklus sa ti natahuje skracuje podla toho kedy mas ovu, mozno bola par dni skor...Ciarka tam je. 😉 Grats

certik1988
7. aug 2015

dakujem zienky,,, musim kupit este jeden test a uvidim ci to bude silnejsie,, az sa cudujem lebo pri prvom mi ani jeden test neukazal nic az v 7tt tehu :D

espoleta
7. aug 2015

@certik1988 Mne ukazal aj 4 dni pred MS. Gratulujjem 🙂

janikm
7. aug 2015

@certik1988 gratulujem 🙂