Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@ninna86
@motorolka
@fergiea
@guga89
@lavender84
@tinka881
@puffu
Tak kočky je to tam kde to ma byť 🙂 Tešim sa veľmi, sexik mame sice zakazany, o dva týždne kontrola, ale tešim sa že si babätko našlo správne miesto v brušku 🙂 Chudačik manžel a rodina, každý žije v tom že mam hormonalnu cystu, ktorú treba liečiť a ked sa nevylieči idem na operaciu 😀 Som zla ja viem, ale nechcme aby to vedeli tak skoro 🙂
@tinka881 Pytala som sa to doktora "na rovinu" a sam mi odporučil aspoň do dalšej kontroly aby sme sa zdržali predsa nech sa to dobre uhniezdi aby sme sexikom niečo nepokazili. Ja som tiež opatrnejšia po potrate, takže mne to vyhovuje, nehovorim že nemam chuť ale pre to male urobim čokolvek 🙂 A manžel ma narodky 19.septembra tak by som chcela vydržať dovtedy, ale uvidim či vydržim :D
@espoleta super este raz gratulujem 🙂 sexiku si este uzijete az-az 😀 ked to uz bude bezpecne aj pre babatko jaaaj tesim sa,ze to vyslo ziadne chmurne myslienky vsetko bude ok babatko je tu a uz neodide 🙂
@espoleta v prvom rade gratulujem...nech to ide takt aj nadalej...ja by som muzovi o tomto klamat/nepovedat nedokazala, aspon viem podla seba ze by som to brala ako podpasovku...je to jeho rovnako ako aj tvoje tak vsetko by ste mali riesit spolu ale tak ty musis vediet co ti najviac vyhovuje a preco to robis tak ako to robis...len aby si nemala potom dost dlhu dobu co vysvetlovat ze bude z toho sklamany.... 😉
ale kazdopadne drzim palce nech ide s tehotenstvom vsetko ako ma... 🙂
@puffu no aj to je možne že sa skôr urazi ako poteši 😀 Jasne že tiež by som chcela aby sa tešil, a možno mu to poviem, len som chcela aby to vedel až ked prejdem ten kriticky tyždeň a už to bude relativne bezpečne, a mal by aj krasny narodeninový darček. Ale tak ked ho dostane predčasne, musim si potom ešte lamať hlavu s dalšim darčekom 😀 😀 A možno by som mu to povedala aj teraz, len by to chcelo niečo originalne 🙂
Ahojte žienky takže uz 10 dni od vyvolavacky a menzes nikde. chcem sa spytat kedze mam cystu na pravom vajecniku ci je mozne aby sa vajicko oplodnilo z laveho vajecnika.
Ahojte zienky.tak sa zase ozyvam po dlhsej dobe.ako sa tu mate?cerstvym tehulkam gratulujem 🙂 my sme boli na tej mini dovolenke v zazrivej.v piatok sme sa vratili.vcera sme s mojim sli na bicykloch 50km po susednych dedinkach.vecer sme grilovali a dnes mame oddych,kedze vecer bol narocny co sa tyka zabavy 😀 na dnes bol odvazny plan na turu,ale ten padol hned ako sme rano otvorili oci 😀
Inak nesledujem cyklus,nesleduje ovulku a neriesim nic v tomto smere.nemam ns to chut a nemienim byt otrokom tychto veci.. 🙄
@espoleta uz sme po ovulke, snazili sme sa, tak uvidime...prave teraz mam divny pocit v podbrusku a doobedu ma pichalo v pravom uz ani nie vajicku, tak som zvedava co z toho bude... manzel sa smial, ze urcite sa to podarilo, ze si je isty tak uvidime 😀 uz budem len cakat ci pride ms po vyvolavacke, alebo nie..ked nie uz je to tam a ked ano, aj tak pockam a testujem, ci nahodou to i tak nevyslo, som uz zvedava ale akosi to riesim ovela menej ako naposledy tak uvidi sa...takze tvoj muzicek je stale v napati 😉 o to viac sa bude tesit, ked uz bude "bezpecne " mu to oznamit, tesim sa s tebou ani nevies ako 🙂
@mia005 presne tak...u teba sa nemas co stresovat, ono to pride samo...vhodne je ked sa zacneme sledovat az ked sa dlhsie nedari alebo je nejaky problem...ja by som najradsej nic neriesila...ale kedze viem ze ovu nemavam, tak sa musim sledovat, riesit, skusat vselico a teda aj stresovat 😒 najhorsie je ze teraz cele leto som nemohla nic riesit u dr..snad buduci tyzden bude pre mna pozitivnejsi 😉
@lucia1002 držím palce, aby bol budúci týždeň pozitívnejší v tomto smere 😉 😉
mňa z toho môjho chlapa raz asi porazí.. 4hodiny bol preč. jazdil na motorke. došiel domov a trieskal si po trenkách. pozerám čo to má také mokré, či sa tak spotil. on tajomný úsmev na tvári. po chvíli z neho vyliezlo, že jazdil v strede rieky Moravy kdesi po kameňoch. Majú z toho aj video. Celý bol vytešený ako malý chlapec 🙄 mesiac doma z nemocnice a už vymýšľa.. ešte sa mi priznal, že 5krát spadol, ale vraj to bol tak strmý kopec, že vlastne ani veľmi nespadol 🙄 🙄 teraz kto je divný.. ja či on? 🙄 😀
@motorolka ale nie mužiček to už vie lebo po poslednej kontrole mu neišlo do hlavy načo mam toľko duphastonu ked sa to berie v tehotenstve a už si namyšľal že mu niečo tajím tak som sa priznala 😀 no ak tvoj chlap hovorí že to určite vyšlo tak už ani tehotenske testy nemusíš robiť 😀
@espoleta tak to dufam, ze sa nemyli, vsak coskoro uvidime 🙂 ono mi moj dr tvrdil, ze po vyvolavacke tak cca po 10-tich dnoch mam cakat ms, no pri vsetkych doterajsich vyvolavackach prisla na 7-my, tak pockame do takej stredy a uvidime, keby nahodou nic tak cez vikend testujem 😉 takze super, ked uz to vie...urcite sa tesil, vsak? uz aby som to mohla aj ja mojmu povedat, je nedockavejsi ako ja
@lucia1002 Ja som sa tiež pred dvomi rokmi nabehala po lekároch než ma zobral.. Včera mi pravdepodobne seklo v krížoch. Neviem ako mám v práci sedieť. Včera mi to môj skúšal rozmasírovať. Keď som ležala bolo to relatívne v pohode. No keď som si sadla, konečná.. Bolí to jak čert 🙄

@motorolka super tak za deň-dva je tu skutočne ovulka 🙂 No šup šup utekaj z konika ku manželovi 😉