icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

puffu
17. aug 2015

@juliett99 a to uz ubehlo tych 10dni???? to akoze fakt?...ja som si myslela ze ste este stale tam...ale ten cas strasne leti...tak uz iba cakat a uvidime ci ste mali o jedneho pasaziera na palube viac... 🙂

juliett99
17. aug 2015

Sak toto veru uz to prebehlo v sobotu v noci sme prisli.. , ale aklimatizovany este stale nie sme. tak ovu prebehla podla teploty pobolievanie sedi s oznacenim FF.. dnes som 4DPO

tomasko27
17. aug 2015

@puffu Ahoj no ako sa drzite.

motorolka
17. aug 2015

@espoleta vidis to, sme obe take "divne" akosi to funguje samo, ako sa to rozhodne...som zvedava ako to bude s mojou ms, pockam do vikendiku a samozrejme v sobotu skusam, ked nic 😉 a ako sa citis? ako to zvladas?

puffu
17. aug 2015

@tomasko27 ja som 2dpo takze uvidime ale tentokrat urcite netestujem skor aby som sa vyhla pripadnym dusikom.. nech tam je nieco lebo nic.. 😀 ale tento mesiac sme nejako na to nemysleli lebo sme mali plno inych veci na praci v dome, vcera som nemohla spat lebo nam stolar poslal navrh kuchyne tak som bola z toho mega rozcarovana..🙂
a ty ako? uz si bola u lekara? uz presli 2t urcite nie?..🙂 vsetko v poriadku?

puffu
17. aug 2015

@motorolka to uz ides v sobotu testovat? ovu si mala niekedy v stredu/strvtok min tyzden nie? nebudes sa zbytocne stresovat ako minuly mesiac? ja som zatial 2dpo ale tentokrat netestujem urcite skor.. sice ty si nemala ms ale aj tak..

tomasko27
17. aug 2015

@puffu Bola som dnes ale nic.prisla som tam 9:30 a tam ti bolo bab ako naozaj a hovorim sestricke co ako a sla za dr ze ci ma zoberie este a ona ze ak pockam tak hej lebo to som bola ako posledna a to by som sa vybavila o 1.tak ze mam prist v stredu alebo stvrtok vtedy su tehotne.

motorolka
17. aug 2015

@puffu no ja len budem zvedava, ked mi po vyvolavacke ms nepride...neviem ci to funguje rovnako, ked mi ju umelo chceli vyvolat, vsak jeden skusim a uvidi sa, ked nic, tak nic 😉

puffu
17. aug 2015

@tomasko27 tak potom daj vediet ako si dopadla..🙂 ja by som tiez necakala tak dlho.. clovek ide k lekarovi a poldna potrebuje odsediet v cakarni.. a ako sa citis? netehotne ci uz tehotne? .. 😀

puffu
17. aug 2015

@motorolka jasne, ja ta neodradzam len ked si mala iba minuly tyzden ovulku tak si myslim ze test ti to tak skoro neukaze, musela by si byt tehotna skor.. podla mna uhniezdovanie a vylucovanie hcg funguje rovnako aj pri vyvolavacke..

tomasko27
17. aug 2015

@puffu Ako sa citim hmm tak ze zacinaju mi pachnut niektore veci a som dnes asi 4krat revala ale bez dakeho dovodu hmm.

motorolka
17. aug 2015

@puffu tak uvidime, lebo ked mi ms nepride mam prijst co najskor k dr, tak snad mi nieco povie, no uvidi sa, mozno pride ms a budem mat pokoj 😉

puffu
17. aug 2015

@motorolka a mozno nie 😉 takze dokedy ti ma dojst ms alebo nie? tak ak mas ist co najskor k doktorovi ak nedojde tak ti mozno nasadi nejake tabletky na udrzanie plodu alebo co.. drzim palce.. 🙂

motorolka
17. aug 2015

@puffu no dr tvrdil, ze do 10 dni, dnes je 6-ty...ale naposledy som po vyvolavacke dostala ms na 7-my, tak uvidime zajtra..sama som zvedava ako to dopadne, ale uz nie tak ako naposledy teraz to ani velmi neriesim, skor len cakam, akosi ma to uz nebavi sledovat sa, aj mi mozno bude vyhovovat byt tehu az tak cca 2-3 mesiace, tak sa uvidi 🙂

puffu
17. aug 2015

@motorolka no mozno to teraz vyjde ked by ti vyhovovalo az o 2-3mesiace.. taketo nahody su bezne ze ked to najmenej ocakavas alebo ked si clovek povie ze teraz by to nemuseli byt .. 🙂 tak ci onak pride vtedy ked ma prist tak nam neostava nic ine iba cakat a verit ze jedneho dna dojde rad aj na nas.. 🙂 ja verim ze aspon do konca roka sa dockame..🙂
my sme povodne odchod z uk prisposobovali 2 veciam.. tehu a muzovej praci.. pred par dnami sme sa dozvedeli ze jeho praca nakoniec pada kedze zmenili podmienky prijatia a muz ich nesplna takze sa teraz budeme prisposobovat iba tehotenstvu co bude menej chaoticke takze v tom hladame aspon vyhody 😀 tak ale muz pevne veri ze o 10mesiacov ideme prec a to chceme odist 2 mesiace pred porodom tak ma este jeden mesiac ak to chce stihnut 😀

espoleta
17. aug 2015

@motorolka tak zatiaľ sa cítim dobre, duphaston už papam ako lentilky 😀 a pomaličky priberam takže si davam pozor aby to neišlo rychlo hore, nechcela by som pribrať 20 kíl ako pri prvom ale čo už narobim ked som veľmi chudá tak asi musím viac pribrať 🙂 Snažim sa jesť zdravo a večer pride kríza a zjedla by som aj koňa 😀

motorolka
17. aug 2015

@puffu ako tak citam,aj vy mate pekny "bojovy"plan,no ono je to tak ako hovoris,vsetko je tak ako ma byt a vsetko ma ten spravny cas,tak mozno teraz,ked nam to az tak vadit,ze sa to nedari nebude,sa to ako naschval podari,tak uvidime..mimimalne ale doprajem mojmu dr sok, uz si na moje "prekvapka" zvyka 😀

motorolka
17. aug 2015

@espoleta to je vazne super 😉 😉 a zle ti nie je?

lucia1002
17. aug 2015

@mia005 snad uz sa citis lepsie 😉 zajtra napisem ze co a ako..dufam ze ma vezme a budem happy 😉

espoleta
18. aug 2015

@motorolka nie nie, ako pri prvom tak aj teraz, žiadne tehu príznaky, akurat by som povedala že pri prvom mi viac chutilo mäsko a kysle uhorky a teraz skôr taká zdravšia strava, hlavne jogurty, syry a semtam prepadak na sladke 😀 ale teraz si môžem dopriať lebo po glukozovom teste bude koniec 😀

mia005
autor
18. aug 2015

dobré ránko žienky 🙂
@lucia1002 už sa cítim trošku lepšie. Držím palce a čakáme tu na infošky 😉

meggie07
18. aug 2015

@espoleta ahoj, aka bola reakcia? vidis,sme ti hovorili,ze nevydrzis 😝 musite mat velku radost..gratulujem obom.. 😵

meggie07
18. aug 2015

@mia005 @lucia1002 tiez to riesim napodobne tento mesiac.. ziadne sledovanie sa, ziadne meranie, nic.. dokonca aj gel uz je doma a pouzil sa iba raz.. jedna vec,ze neni casu na prehnane sledovanie a ani uz nemam infit na to.. necham tomu volnu priebeh 😉
@juliett99 super fotecky 😉 vyzerate tak stastne spolu, cela rodinka.. a mamina aka zlata.. tie komenty 😀

ninna86
18. aug 2015

jaaaa vas vidim dievcataaaaa 🙂 😝

juliett99
18. aug 2015

@meggie07 dakujem mojko,, uprimne mozem povedat ze nasa prva letna dovca dopadla na jdnotku s hvezdicku 😀 😀 😀 ,, to ano mamina lubi kometovat fotecky 😀

espoleta
18. aug 2015

@meggie07 tak reakcia bola nečakana, neveril tomu, lebo som vraj nemala ovulaciu 😀 tak ja by som bola vydržala ale už ma podozrieval že čo mu tajim 😀

meggie07
18. aug 2015

@espoleta ved uveri 😀 super tesim sa.. nech sa coskoro tesite z maleho pokladu.. 😉

espoleta
18. aug 2015

@meggie07 tak mame pred sebou ešte dlhu cestu ale dufam že to uspešne zvladneme až do konca 🙂

ninna86
18. aug 2015

@espoleta treba si verit a my si verime 😉

meggie07
18. aug 2015

@espoleta zvladnete neboj ;) dufam,ze aj my ostatne uz coskoro zazijeme ten pocit 😵