Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@tomasko27 ja som 2dpo takze uvidime ale tentokrat urcite netestujem skor aby som sa vyhla pripadnym dusikom.. nech tam je nieco lebo nic.. 😀 ale tento mesiac sme nejako na to nemysleli lebo sme mali plno inych veci na praci v dome, vcera som nemohla spat lebo nam stolar poslal navrh kuchyne tak som bola z toho mega rozcarovana..🙂
a ty ako? uz si bola u lekara? uz presli 2t urcite nie?..🙂 vsetko v poriadku?
@puffu Bola som dnes ale nic.prisla som tam 9:30 a tam ti bolo bab ako naozaj a hovorim sestricke co ako a sla za dr ze ci ma zoberie este a ona ze ak pockam tak hej lebo to som bola ako posledna a to by som sa vybavila o 1.tak ze mam prist v stredu alebo stvrtok vtedy su tehotne.
@puffu no dr tvrdil, ze do 10 dni, dnes je 6-ty...ale naposledy som po vyvolavacke dostala ms na 7-my, tak uvidime zajtra..sama som zvedava ako to dopadne, ale uz nie tak ako naposledy teraz to ani velmi neriesim, skor len cakam, akosi ma to uz nebavi sledovat sa, aj mi mozno bude vyhovovat byt tehu az tak cca 2-3 mesiace, tak sa uvidi 🙂
@motorolka no mozno to teraz vyjde ked by ti vyhovovalo az o 2-3mesiace.. taketo nahody su bezne ze ked to najmenej ocakavas alebo ked si clovek povie ze teraz by to nemuseli byt .. 🙂 tak ci onak pride vtedy ked ma prist tak nam neostava nic ine iba cakat a verit ze jedneho dna dojde rad aj na nas.. 🙂 ja verim ze aspon do konca roka sa dockame..🙂
my sme povodne odchod z uk prisposobovali 2 veciam.. tehu a muzovej praci.. pred par dnami sme sa dozvedeli ze jeho praca nakoniec pada kedze zmenili podmienky prijatia a muz ich nesplna takze sa teraz budeme prisposobovat iba tehotenstvu co bude menej chaoticke takze v tom hladame aspon vyhody 😀 tak ale muz pevne veri ze o 10mesiacov ideme prec a to chceme odist 2 mesiace pred porodom tak ma este jeden mesiac ak to chce stihnut 😀
@motorolka tak zatiaľ sa cítim dobre, duphaston už papam ako lentilky 😀 a pomaličky priberam takže si davam pozor aby to neišlo rychlo hore, nechcela by som pribrať 20 kíl ako pri prvom ale čo už narobim ked som veľmi chudá tak asi musím viac pribrať 🙂 Snažim sa jesť zdravo a večer pride kríza a zjedla by som aj koňa 😀
@puffu ako tak citam,aj vy mate pekny "bojovy"plan,no ono je to tak ako hovoris,vsetko je tak ako ma byt a vsetko ma ten spravny cas,tak mozno teraz,ked nam to az tak vadit,ze sa to nedari nebude,sa to ako naschval podari,tak uvidime..mimimalne ale doprajem mojmu dr sok, uz si na moje "prekvapka" zvyka 😀
@motorolka nie nie, ako pri prvom tak aj teraz, žiadne tehu príznaky, akurat by som povedala že pri prvom mi viac chutilo mäsko a kysle uhorky a teraz skôr taká zdravšia strava, hlavne jogurty, syry a semtam prepadak na sladke 😀 ale teraz si môžem dopriať lebo po glukozovom teste bude koniec 😀
@mia005 @lucia1002 tiez to riesim napodobne tento mesiac.. ziadne sledovanie sa, ziadne meranie, nic.. dokonca aj gel uz je doma a pouzil sa iba raz.. jedna vec,ze neni casu na prehnane sledovanie a ani uz nemam infit na to.. necham tomu volnu priebeh 😉
@juliett99 super fotecky 😉 vyzerate tak stastne spolu, cela rodinka.. a mamina aka zlata.. tie komenty 😀
jaaaa vas vidim dievcataaaaa 🙂 😝

@juliett99 a to uz ubehlo tych 10dni???? to akoze fakt?...ja som si myslela ze ste este stale tam...ale ten cas strasne leti...tak uz iba cakat a uvidime ci ste mali o jedneho pasaziera na palube viac... 🙂