icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

laura444
18. aug 2015

@reni1512 13 den po vyvolavacke a menzes este nic. Uz mam strach ci ta cysta nerobi neplechu. Nic ma nejak extra moc neboli. Cca 4 dni som mala taky bielozlty vytok teraz nic. Chcem zacat z ovu testami no bez menzesu neviem kedy. Ako moze dojst k oplodneniu vajicke bez menzesu? Kedy mam pocitat plodne dni ked stale menzes nedorazil :( jooj toto cakanie je hrozne :( Prosim Zeny poradte co mam robit. Vinko vobec nepomaha.

reni1512
18. aug 2015

@laura444 kludne to moze byt cysta co robi neplechu...krv ti nebrali? Bez menzesu je to tazke zacat s ovu testami. Nenapocitas plodne dni teraz podla mna. Musis riesit najprv tie kramy moja...ja by som sla znovu na usg ze co je s tou cystou a nech ti beru krv na hcg... az po kramoch budes riesit testy.. a s tym vinkom pomaly, co ak si tehotna?

laura444
18. aug 2015

No ved to len tak 1-2 poharceky.ja vino vobec nepijem len teraz koli menzesu. 6.8. Som bola u doktora testy negativne a na utz nic nebolo vidno len tu cystu na pravom vajecniku. Ze to je neprasknuty folik nie krv mi nebral dal vyvolavacku ze 7-10 dni by mali prist no zatial nic ani naznak. Vsetko je mozne Z chlapom si stale uzivame nechraneny sex. Chceme mimco. Uvidim do stvrtku zas navstivim doktora. Bojim sa co mi povie.

vlasze
18. aug 2015

ahojte dnes začíname s manželom skúšať tak snad sa nám to podarí a o pár mesiacov sa budeme všetci radovať držím všetkým palce

laura444
18. aug 2015

@reni1512 No ved to len tak 1-2 poharceky.ja vino vobec nepijem len teraz koli menzesu. 6.8. Som bola u doktora testy negativne a na utz nic nebolo vidno len tu cystu na pravom vajecniku. Ze to je neprasknuty folik nie krv mi nebral dal vyvolavacku ze 7-10 dni by mali prist no zatial nic ani naznak. Vsetko je mozne Z chlapom si stale uzivame nechraneny sex. Chceme mimco. Uvidim do stvrtku zas navstivim doktora. Bojim sa co mi povie.

motorolka
18. aug 2015

@espoleta tak to je vazne super 😉 len pekne papkaj co ti chuti..a ja uz len cakam, lebo uz som dnes 8-my den po vyvolavacke a zatial nic 😎 tak pockam este do stvrtka co bude 10-ty den a ozvem sa mojmu dr, lebo mi sam povedal,ze do 10-tich dni pride ms a ked nie,tak nech sa ukazem, este aj muzicek ma stale podpichuje, ze si je isty,ze "zasial semienko" 😀 tak uvidime, ja tomu stale este neverim, tak som sama zvedava co z toho bude 😉

puffu
18. aug 2015

@motorolka tak to mas zatial na dobrej ceste..🙂 takze aj nedojde do stvrtku tak ides k doktorovi? tak dufam ze budes mat same pozitivne spravy..🙂

motorolka
18. aug 2015

@puffu tak uvidime, mozno len v piatok rano zavolam ked do vtedy nic nebude,tak uvidim co mi povie, lebo keby som sla v piatok a musela cakat cely vikend na vysledok, no este je skoro takto predbiehat...ale rada by som to riesila 🙂 😉

puffu
18. aug 2015

@motorolka dufam aj ja...🙂 no inak mojho muzika neviem co chytilo.. 😀 posledne 2 dni pozera na nete postielky, dnes mi ukazoval zeby sa mu pacil taky ten kos pre babatka(koliska), vcera mu vravim ze manduca nemusi byt( ja ze bude na mna pysny ze chcem usetrit) a on razne nie ze manducu chce urcite on.. 😀
inak my nejako zaciname z opacneho konca.. 😀 mame komplet vybavu vybratu, uz len pockat kedy bude drobka v bruchu a mozeme nakupovat 😀

espoleta
19. aug 2015

@motorolka možno ti lekar nasadi nejake tabletky ak nedôjde MS, aby sa to popripade udržalo ak niečo bude, aj ked nejde mi to stale do hlavy ak bola ovu teraz, tak MS by mala prisť približne tak za 12-14 dní, čo je vo väčšine pripadov, tak neviem či by niečo videl tak skoro na sone aj keby neprišla MS. Ale nechame sa prekvapiť ako sa to vyvinie 🙂

lucia1002
19. aug 2015

@mia005 ahoj..tak som u tej dr. nebola...sak furt leje a nechcelo sa mi trepat do mesta..som cakala ci sa to pocasie dnes neumudri a nic...takze pojdem az buduci tyzden, lebo tento uz nemam kedy... 🙂

lucia1002
19. aug 2015

@meggie07 veru, obcas treba zvolnit tempo 😉 drzim prsty nech to prave tento mesiac vyjde! 😉

motorolka
19. aug 2015

@puffu tak to je vazne zlatucky, neboj sa nic,mne uz muzicek aj pri prvom kupoval tehu nohavice a aj vecicky a vsetko ruzove,cize ine ako dievca neberie do uvahy, tak dufam,ze aj vam coskoro opravnene zacne nakupny osial... 😉 😉

motorolka
19. aug 2015

@espoleta tak uvidime,ale co som tak citala ine fora,kocky pisali,ze ked nepride 10 dni,tak je to jasne a prekvapilo ma,ze aj dr mi tak povedal,ale uvidi sa..snad mi to zajtra potvrdi,ze sa mam u neho ukazat,aj ked sama neviem co si uz mam mysliet

meggie07
20. aug 2015

@motorolka ahoj, daj nam potom vediet, ako si dopadla.. 😉

tomasko27
20. aug 2015

@puffu Ahoj bola som uz u dr dnes 🙂

puffu
20. aug 2015

@motorolka juuj tak to dufam...o 2t sa chystame na nejake nakupy pre svagrinku ku krstu tak dufam ze to uz budu posledne nakupy pre druhych a pustime sa potom do nakupovania pre nas...
a co bola si u lekara? nejake nove spravy u teba?...dufam ze pozitivne... 😉

tomasko27
20. aug 2015

@puffu Hej jasne bola som na sone a je to v poriadku.

puffu
20. aug 2015

@tomasko27 hej? super...🙂 a co? uz bolo vidiet aj cinnost srdca? Ja cakam ms o 11dni zhruba ale ovu som mala skor tak uvidime ci dojde ms skor, ci neskor alebo nedojde... 😀 muz ide na SR o 3tyzdne na tyzden a pravdepodobne s nim dojdu aj svokrovci na mini dovcu tak budeme mat aspon trochu spestrenia, len budeme spat na vrzgajucej sedacke asi 😀 och..to bude plodenie 😖 😀 😀 😀 ak to teraz nevyslo tak od septembra zaciname obden tak to hadam uz vyjde...
muz ma pocit ze odideme z uk o 10mesiacov takze ma este september mesiac posledny pokus na uspech, ja mam k dobru este 2 mesiace kedze si myslim ze budem rodit v juli...no uvidime komu nase dieta bude drzat stranu ci jemu alebo mne alebo nikomu... 😀

tomasko27
20. aug 2015

@puffu hej uz bolo vidno.termin mame na 12..4 .idem k dr 17 septembra.len musim ist urychlene na hematologiu ☹ a ze ked uz mam '30' rokov tak ze spravime jedno vysetrenie ale moze sa robit len v 11-14 tyzdni tak sa musim uz objednat.

puffu
20. aug 2015

@tomasko27 jaaj ale beru ten vek ako keby si mala 40r...ked este zena nie je tehotna a nechce deti este tak do nej hucia ze len cim skor lebo ma vek, potom ked porodi tak ze je dobre aby deti nemala hned po sebe ale aby aspon rok cakala a stale cosi...neboj...si mlada, v najlepsich rokoch ...pozri nam mna 😀 za 3 mesiace mam 28r, ziadne deti mi nebehaju doma a este ziadne necakam...a to ich chceme tiez aspon 3... 😀 😀 😀

tomasko27
20. aug 2015

@puffu No to uz by bolo dobre keby ste zacali poriadne na tom pracovat 🙂
Len sa netesim na tu hematologiu.dostala som magnezium a kyselinu listovu.

motorolka
20. aug 2015

@puffu dnes som sa pytala sestricky u mojho dr, lebo je to moja super znama, ze kolko mam cakat po vyvolavacke, kym mam prist a ona, ze ms zvycajne pride do tyzdna, kedze neprisla dnes uz 10-ty den, tak zajtra rano idem na krvicku, tak uvidime, co to bude..snad uz konecne pozitivna sprava

puffu
20. aug 2015

@tomasko27 nechceli sme to zo zaciatku silit tak sme si povedali ze ked to nevyjde do augusta tak v septembri uz ideme na to castejsim mojkanim, hoci my sa mojkame celkom pravidelne.. ale tak skusime teraz obden tak uvidime ci budeme uspesni..
a co mas nejake problemy s krvou alebo hematologia pre tvoj vek?

puffu
20. aug 2015

@motorolka tak to je zatial super..🙂 z krvy to je najlepsie, aspon budes vediet na com si.. moc drzim palce..🙂 ja mam dostat ms o 10-11dni tak uvidime..

motorolka
20. aug 2015

@puffu sestricka bola doslova prekvapena, tak dufam,ze sa to podarilo a v pondelok ma uz budu cakat pekne hodnoty na hcg,..som inak zvedava, nevies kolko je ta hranica,aby mi potvrdili pociatocne tehu?

tomasko27
20. aug 2015

@puffu Ked som bola prvy krat tehotna tak som mala trombozu a hej mam hustu krv ako myslim ze teraz ju mam celkom dobru lebo posledna ms bola taka normalna nie slaba a to uz podla toho viem ze ked som mala slabu tak bud nemam zelezo alebo hustu krv,a tym padom sa mi mozu robit aj krvne zrazeniny co sa mi aj obcas robia a asi si budem musiet tym padom pichat injekcie ako velmi by som sa tomu chcela vyhnut no tak neviem uvidim.
Este mi povedala ked ma vysetrila ze mam na to v akom sme tyzdni velku maternicu a bud ze je to starsie ale hovorim neni mozne posledna ms bola normalne alebo ze myom 😕 ale ze su tam dve 😀 a nic z toho babo podla velkosti sedi na poslednu ms

puffu
20. aug 2015

@motorolka fuu to netusim.. ale ked si mala ovu priblizne pred 8-9dnami tak by to uz z krvy mali vediet si myslim.. nebudu vysledky hned v piatok? az v pondelok? to budes mat dlhy vikend..ale verme ze s najlepsimi spravami..🙂

motorolka
20. aug 2015

@puffu Si zlata, pevne verim, ze sa to podarilo, ja tak rada sokujem mojho dr 😀

mia005
autor
23. aug 2015

čaute ženy. ako sa tu máte? ja nejak nestíham ani chodiť na pc. stále sme nejakí rozlietaní 🙂 inak dnes 23DC, tak som zvedavá či mrcha príde alebo nie. Ale skôr si myslím, že áno 😀