Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@ninna86 pridaaavam sa...aj ja to tak citim ze pride MS a ta ma dojst vo stvrtok 😀
@sintuska06 mne cez vikend 🙂 ale ved teda dals mesiac pred nami 🙂 co uz narobime 🙂
@ninna86
@mia005
@sintuska06 aj ja to takto citim ze tento mesiac ms urcite dojde 😀
tak tak cakaaa nas dalsiii mesiac 😉 a dufajme ze ten stastny mesiac 😀
Tak aj my práve začíname od stredy alebo štvrtka skúšať šťastie dúfam že nás tu bude viac a budeme sa podporovať teším sa a všetkým veľa šťastia
vy ste ake vsetky pozitivne 😀 😀 ja len mozem potvrdit,ze na 100% sa posuvam do dalsieho kola 😀 😀 (ale nevadi, ci dalej, tym viac sa priblizujem k mojim vytuzenym mesiacom jul/august) velmi by som sa vytesovala,keby sa to podarilo v lete.. 😵 aby mohlo oslavovat v lete pri slniecku vonku na zahrade.. my zimny to mame na prd v snehu na zahrade grilovat.. 😝 😀 😀
@meggie07 ja som taká, že si nádeje nerobím. Všeličo sa mi teraz deje v živote a okolo mňa a tak s nejakým tehotenstvom v podstate ani nerátam a neriešim to 😀 Ale všímam, že "pozitívne" myslenie tu frčí jedna radosť. Ešte ani mrchu nemáme a už sa dobrovoľne posúvame do ďalšieho kola 😀 😀 🙄 🙄
@mia005 kludne... 😀 uz som si zvykla.. 😉 my sme praveze v nasej rodine vsetci v zimnych mesiacoch, muz je v juni takze jemu je hej... 😀 este aj meniny mam v zime... 😀 akoze cely rok cakam aby som mala meniny, narodky a vianoce do mesiaca...segra to ma este horsie... 😀 ona ma narodky, meniny a vianoce do tyzdna.. 😀
@mia005 😀 tak to ma tiez poriadne natesno... 🙂 ja som aj celkom rada ze zijeme mimo sr takze darceky idu mimo nas.. 😀 ale zase ja som take kreativne ziena a milujem vymyslat darceky, prekvapenia...tesim sa uz od toho momentu ked to vymyslam, potom ked tvorim..potom sa tesim a som v napati ako bude obdarovany reagovat takze ja si vlastne robim radost pre seba takymto sposobom...
momentalne tvorim uz asi mesiac album pre kamaratku k 30tke a potom sa asi pustim pre svagrinku ku krstu...a potom dufam ze uz budem tvorit albumy pre nase drobky... 🙂
Ahojte, mozem sa pridat, aj ked zaciname teraz sept. - okt., pred 5 rokmi so synom som bola v teme "julovky 2009" a super partia sa tam vytvorila a priniesla tema stastie s tehu :D
@miskahryzka8 jasne, pridaj sa, len skoro vsetky sme sa presunuli do tejto temy -> Snažilky od júla do Vianoc 2015 😉
@ninna86 super, dakujem a snazite sa o prve deticky, ci niekto aj o druhe 🙂, ja som si pri malom myslela, ze vysadim HAK a hned bude a ked sa prve dva mesiace nepodarilo, tak som hned nabehla na konika a zacala robit grafy, lebo som povaha vsetko hned 😅 , tak teraz si robim preventivne akurat druhy cyklus, chcela som povodne az od oktobra, ale podla cinskeho kalendaru vychadza dievcatko len sept., okt. a potom az v aprili 😕 , nie ze mu uplne verim, ale maly podla neho sedi a budeme sa teda najprv snazit pred ovulou, co je vacsia pravdepodobnost pre dievcatko 🙂...
@miskahryzka8 sme tam celkom pomiesane 🙂 my sa napridklad pokusame este len druhy krat 🙂 ja jedine co robim, testujem a zapisujem je ovu 🙂 zatial nic ine neriesim.. to o tych dievcatkach som citala tiez 🙂 tak sa pridaj, tam k nam .. teraz tam je trosku ticho, lebo bud babam prisla ms, a nejake tri cakame/necakame cez vikend 🙂
Baby mohlo by to vyst ked som mala menzes 16.8 a milovali sme sa s priatelom 25 a 26.8 Dnes od rana ma boli lavy vajecnik a aj podbrusko ledva chodim.Dakujem
@ninna86 tu ovu je dobre vediet, ja vdaka nej aj vie kedy sa nam maly podaril presne :D..., no v rodine su sami chalani, ale tak snad sa podari a podari sa to dievcatko 🙂, hlavne nech sa podari, dievcatko bude bonus aj ked Marko - syn chce braceka, ze dievcatko by sme vratili do obchodu pre babatka :D :P...
@renata1981 a nemas to prave ovulu, lebo to by aj datumovo vychadzalo, mna aj pri nej bolievaju vajecniky, ak ti nie je uplne zle skuste sa prave aj teraz posnazit, ked mozem poradit ;)
Vsetkym necakatalkam ms drzim pace 🙂!
Preco by sa nemali robit ovu testy rano? Vecer som mala este negativny ( vyzeral takmer pozitivny), rano uz pozitivny ovu test a poobede teraz opat testovacia ciarka bola mierne svetlejsia...Ja som to rano poistila radsej a teraz verim,ze i dva tyzdne MS nepride.. 🙂) A mimochodom vsetkym prajem kraasny slnecny den...moj ranny ovu test

@mia005 nepriiide! 😉