icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

renata1981
28. aug 2015

Vecer sa pokusime dufam ze to do vtedy prejde lebo teraz nevladzem ani sediet boli ma ten lavy vajecnik a priatel je v praci🙂

mima177
28. aug 2015
renata1981
Odpoveď bola odstránená
renata1981
28. aug 2015

@mima177 meska ti menzes?kukla som to este raz a mozem ti gratulovat.Mne tiez vysiel takto test a bola som tehotna 😵

mima177
28. aug 2015

@renata1981 Ale nie,to je len ovu test,chcela som fotku pripojit k predchadzajucej sprave a do inej diskusie,len som to akosi doplietla...

renata1981
28. aug 2015

@mima177 zbadala som 🙂

renata1981
28. aug 2015

@mima177 zbadala som 🙂

lucka222
28. aug 2015

Co znamená ak ovulační test ukazuje // ale jedna je slabá ale silnejšia ako duch? 😖

espoleta
28. aug 2015

@lucka222 neznamena to nič, ak si ho robila pred ovulaciou tak ovulka sa ešte nebliži najbližšie 3-4 dni a ked si ho robila po ovulacii tak ovu prebehla. Ale predpokladam že ovulacia ešte nebola. Ktorý deň cyklu si?

lucka222
28. aug 2015

@espoleta no už je to 35 DC

miskahryzka8
29. aug 2015

@renata1981 zvladli ste :D ;)? Robite si okrem ovu testov aj grafy? Ja som si ovu testy kupila raz, nic to neukazovalo,hodila som ich do kosa, potom uz nie..., som si robila grafy na fertilityfriend.com co aj teraz a este som pridala womanzone.cz a pijem alchemikovy caj a kupila som si calibrum babyplan, ta kombinacia mi zabrala, aj ked sa nam podaril maly 🙂, beriete nejake vitaminy alebo pijete alchemikovy caj 🙂?

barborka0
29. aug 2015

co myslite?

renata1981
29. aug 2015

Ja som si ovu test nerobila.Vcera som asi mala strasne ma bolelo pod bruskom a lavy vajecnik.Bol to 13 Dc a s priatelom sme sa milovali 25 a 26.tak neviem ci sa mohlo zadarit.Vas nazor?

renata1981
29. aug 2015

Uz druhy den mam BT vyssiu ako 37 co to moze byt?

lavender84
29. aug 2015

@renata1981 ahoj ak to bola ovu tak sa urcite mohlo zadarit 🙂 spermie preziju v tele zeny aj 48hod tak ked sex bol 26 ovu 28 mohlo by to vyjst 😉
Teplota druhy den nad 37 moze znamenat uspesne prebehnutu ovulaciu, tehu este urcite nie... Uhniezdenie vajicka trva aj 10dni,niekde som sa docitala az 14... Meranie BT ma zmysel ak si ju merias cely cyklus, ak chces meraj kludne dalej ak bude vysoka aj v den ocakavanie mrsky urcite by som testla 🙂

renata1981
29. aug 2015

Teraz som zbadala ze mam uz biely vytok taky lepkavy a krcok mam mäky a vysoko.Co to?

renata1981
29. aug 2015

Citala som ze spermie mozu prezit aj 3-4 dni co je na tom pravdy?

renata1981
29. aug 2015

Nevie nikto poradit?

espoleta
29. aug 2015

@renata1981 až toto je ovulacia a plodné dni 🙂

miskahryzka8
29. aug 2015

@renata1981 spermie mozu prezit 3-5 dni, pri ovu teplota klesne, potom vybehne hore ak sa par dni drzi hore je sanca, ze si tehu, ja som to tak mala ked som si merala a bola som vtedy tehotna 🙂, ak klesne dole, pravdepodobne pride ms, takze drzim palce 🙂 a v krckoch a vytokoch sa nevyznam, to som si vtedy neriesila a nestudovala, mozno ostatni budu vediet 🙂

renata1981
29. aug 2015

miskahryzka8 Ved uvidim dnes sme skusali znovu tak uvidime.Vcera som mala ovulaciu tak hadam 🙂 A ta BT sa musi merat len rano?Ja so s tym zacala len vcera a oby dva dni som mala nad 37 tak neviem 🙂

motorolka
29. aug 2015

@espoleta ahoj ako sa mas? Nejake novinky? Ja som dnes podla vsetkeho uz po ms, bolavelmi kratka a veelmi slaba,akoby som ju pomaly ani nemala,tak ma dnes napadlo,ked som si to uvedomila 😀 ze som uz aj o tomto citala, tak som zvedava, co z toho bude, ale bol by to vazne sok, keby som napriek tomu vsetkemu bola tehu 😀 a to mi aj moja mamina hovorila,ze ked bola somnou tehu,ze jej ms este prisla..som z toho uz vazne popletena, snad si urobim testik a ten rozhodne 😉

espoleta
30. aug 2015

@motorolka tak ja sa zajtra dozviem verdikt 😀 Ale tak som pripravena na všetko aj ked sa tej kontroly bojim ako žid kríža 😀 Popravde ani sa necitim už ani tehotno, takže uvidime zajtra...no ty určite testni a daj vedieť 🙂

miskahryzka8
30. aug 2015

@renata1981 treba ju hlavne merat v rovnakom case a pred tym, nez napr. ides rano na wecko, teplota sa uz pohybom dvyha. Ja ju meriavam o stvrtej rano s budikom, odmeriam, zapisem si do mob. co ho mam ako budik pri sebe a spim dalej 😀

Inak kocky, mam dilemu. Vo stvrtok by mi mali trhat zub, zubar mi minule nasiel ze dva zuby na trhanie tri kazy rontgenom 😠 , ja mam celkovo velmi kazove zuby Ale nejako ma to neboli a ten jeden na vytrhnutie kandidat je uz dlhsie, ten druhy trosku pobolieva, ale tiez uz to mam asi rok, ale neviem ze ci tam vrtatat alebo trhat. Moc sa mi do toho trhania nechce, lebo nemozem doma sediet a si to liecit - vyplachy a tak a ked sa to zapali, treba na to antibiotika a akurat ovula vychadza na utorok-stredu, len zase ono tie prve dni este babatko nie je napojene na krvny obeh, tak keby som akurat otehotnievala 😅 , tak snad to nevadi, teda dufam, ze ked si to dam trhat, sa to nezapali. A zase cez tehu sa este viac kazia zuby, tak aby ma to nebolelo potom najviac cez... lebo to netrhat a dat az po tehu, ale zase otehotnievat mozeme dlho... 😕

renata1981
30. aug 2015

miskahryzka8 urcite si daj zuby do kopy cim skor.Ja idem zajtra tiez k zubarke.Minuly tyzden mi rozvrtala zub mala som zapaleny nerv tak som zvedava co bude zajtra.Bojiiimmm sa

motorolka
30. aug 2015

@espoleta no tak este stale nic, testik nic, tak uvidime...ale som vyrovnana, taka pokojna, neviem cim to je, nejdem to tento mesiac vobec riesit a bude tak, ako ma byt...a ty sa neboj, urcite bude vsetko v poriadku, daj vediet som zvedava..

espoleta
30. aug 2015

@motorolka heh keby sa dalo nebať, idem až o pol jednej poobede takže ten poriadny strach nastane až zajtra, ja som tiež nejaka vyrovnana s verdiktom, už som si tym prešla takže už z toho nemam taky strach aj ked bolesť bude asi rovnaka ak tam nebude srdiečko alebo niečo iné čo mi zoberie babätko 😒

renata1981
30. aug 2015

Dnes treti den BT nad 37 co to? 😨

miskahryzka8
31. aug 2015

@renata1981 jj dat dam, len sa dohodnem s doktorom, ci ten zub treba trhat urgentn, ked uz rok drzi, ci len vrtat, nechcem aby sa mi to zapalilo a musela som brat antibiotika akurat cez ovulu. A vy kolko uz skusate 🙂? To ze sa BT drzi hore je dobre, len sa tak musi aj udrzat 🙂

renata1981
31. aug 2015

@miskahryzka8 mi prvy mesiac tak ze som si vsetko odsledovsla.Ja akurat sedim v cakarni u zubarky ma mi dokoncit zub.Tak dufam ze bude vsetko o.k no ta teplota sa drzi prsia neskutocne bolia aj brusko tak uvidime ako to dopadne 😉