Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@dajenka11 sup na to.. staci dnes.. zubrienky preziju niekolko dni.. drzim palce 🙂
@mia005 ....ta dg. "ovutehu..." je supeeeer 😁 drzim paluchy
Ahojte 🙂 prosim prosim ak ste tu zbehle trosku aj v bazalnej teplote... dnes na obed mi zacalo spinenie take to hnedocervene ani nie velmi silne. Rano som ale bazalnu teplotu nemala klesnutu, a inokedy mi pred ms vzdy klesne. Zvycajne mavam 34dc, a dnes je iba 32. dc. Myslite ze by to mohlo byt uhniezdovanie?? lebo nejake extra bolesti nemam, iba take znesitelne ze obcas pichne.
Dakujem vaaaam...
@kaatuuskaa dakujem 😀 zajtra asi uz skusim prvy ovu test..sak "kdyby nahodou"....
Ahojte.Ako vam ide julove snazenie?Ja mam uz niekolko dni bolesti v podbrusku,dost nezvycajne,akoby ma vo vnutri cosi stipalo,dvakrat som mala vytok s trochou krvi a dnes som zistila,ze mam aj mierne zvysenu TT.Inac som zdrava,tak si namyslam neskutocne...Drzim vsetkym letbym snaxilkam prsty 🙂
My sa tiez snazime dalej, pomalicky sa blizime k ovulke, ja sa nemeriam ani netestujem, viem podla bolesti v podbrusku a hlienu. Co je zvlastne, byva mi nadalej nevolno a mam dost casto bolesti hlavy, iba by som spala. Vsetkym vam drzim palce a paste, aby to tento mesiac vyslo 😊
Baby ja vas obdivujem, ze sa v tych vsetkych grafoch vyznate 🙂 Ja som dnes 11dc, tak sme s manzelom zacali radsej uz dnes, verim, ze to pojde aj bez tabuliek 🙂
Ahojte, niekedy je lepsie sa na to nezameriavat, nemerat si teplotu, nesledovat sa. Ja som mala 11dc dva folikuly 14 a 17 mm, na dalsi den mi pichli pregnyl a na dalsi den sme sli na dovolenku k moru, tak uvidime, ci si prinesieme maleho namornika 🙂 mame za sebou prvu IUI neuspesnu.

@tomasko27 neboj este pockam.ale uz ma ruky palia 🙂