Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@juliett99 ja mam tiez 4dni ms ale posledne dve dni iba spinenie, ale nestazujem sa... 😀 a inofolic ti pomohol myslis? my sme zacali koncom minuleho mesiaca brat s muzom vitaminy podobne ako su na sr femibion tak uvidime, ked sa nezadari do par mesiacov tak mozno siahnem po inofolicu ci gynexe.. ale tak viem ze do konca roka budem tehu a bodka!! a ak nie tak az potom zacnem panikarcit ze kde je problem, dovtedy chcem ostat kludna..🙂
Ja som dnes 16 DC
Ahojte aj my sme dnes zacali snazilkovat snad bude tento mesiac pre nas stastny 🙂
Aj ja sak vám pridám o chvíľu s tým testovaním 🙂 Dnes už konečne aspoň 7DC 😀 Si pripadám ako ovutehupsychopat 🙄 😕 😔 😝
Ahojte budúce maminky. Vďaka za túto tému aspoň človek vie,že v tom nie je sám, čo mu už z toho prepína. Tiež sa snažíme od septembra 2014 a sme z toho na prášky. Každý mesiac maratón snaženia/aspon,že nás to baví/, maratón čakania a imaginárnych príznakov a kolom dookola. ach kedy to už príde... Dúfam, že tam to tento mesiac už všetkým víde 😀
@meggie07 pan elias bol zlaty ked som k nemu prisla s placom co mi iny lekari povedali a on na mna pozrel a povedal nebojte sa Vy maminka budete. No a ked sa ten moj cvrcek narodil a prisla som sa zahlasit do ordinacie pozrel na mna stym istym úsmevom ako volakedy a povedal co som vam povedal ze maminka budete! Slzicky sa len tak kotulli po licach.. Takze treba verit ze to raz pride ..
@juliett99 a brala si len clostil nic viac? Aj ta pocas brania sledoval? Lebo ja ho mam brat s tym ze ma bude aj sledovat ci mam ovu a ci aj prebehla...tak som zvedava ci zaberie..
A ten tvoj graf vyzera ze sa schyluje k ovu...aspon ti to tam riadne kleslo..uvidis ci najblizsie dni vyskoci..ovu test si dnes robila?
@belasakobylka ano, prvykrat sa ideme snazit takto planovane, doteraz sme to nechavali na nahodu a ja som popravde mala obavy po predoslom potrate ist do toho cielene, no uz sa citim pripravena, tak verim ze to pojde ako po masle 🙂
Inak alchemilku mam tiez doma a kyselinu listovu som si teraz kupila, tak hadam to bude mat zelany efekt ;)
Možno som zvláštna. No u mňa znamená snaženie krásne chvíle z manželom. Vôbec nerozumiem tabuľkám a testom a rátaniu plodných a neplodných dní. Myslím si že keď to bude mať prísť tak to príde. Ano som nedočkavá teraz očakávam mrchu a v kútiku duše dúfam že nepríde. Mám nutkanie si urobiť test ale ešte nemôžem. Bola by som sklamaná ak by bola len jedna čiarka. Musím počkať môj ciel je aspoň týždeň po plánovanej mrche. 😝

@puffu presne to je ten dovod preco sme nemali mrchu kvôli tej malej maternici.. ja teraz uzivam kopec liekov a kupila som si aj ten inofolic a drahemu som dala folandrol a veru cyklus mam teraz 30 dnovy a mrcha je tak max 4 dni.