icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

juliett99
9. júl 2015

@puffu presne to je ten dovod preco sme nemali mrchu kvôli tej malej maternici.. ja teraz uzivam kopec liekov a kupila som si aj ten inofolic a drahemu som dala folandrol a veru cyklus mam teraz 30 dnovy a mrcha je tak max 4 dni.

puffu
9. júl 2015

@juliett99 ja mam tiez 4dni ms ale posledne dve dni iba spinenie, ale nestazujem sa... 😀 a inofolic ti pomohol myslis? my sme zacali koncom minuleho mesiaca brat s muzom vitaminy podobne ako su na sr femibion tak uvidime, ked sa nezadari do par mesiacov tak mozno siahnem po inofolicu ci gynexe.. ale tak viem ze do konca roka budem tehu a bodka!! a ak nie tak az potom zacnem panikarcit ze kde je problem, dovtedy chcem ostat kludna..🙂

juliett99
9. júl 2015

Slubeny ovu test o 17

puffu
9. júl 2015

@juliett99 a kolkaty dc si? tu su moje testy, testujem od 10dc, 2krat denne..tak som zvedava co bude zajtra a ci vobec bude 😀

juliett99
9. júl 2015

Ja som dnes 16 DC

zuzina24
9. júl 2015

Ahojte aj my sme dnes zacali snazilkovat snad bude tento mesiac pre nas stastny 🙂

lucia1002
9. júl 2015

@juliett99 grafik vyzera nadejne..super 🙂

lucia1002
9. júl 2015

@juliett99 uzivala si tento cyklus clostil? Aj ja som mala zacat ale dr ma dovolenku takze zas cakat na novy cyklus ☹ som zvedava ci ti pomoze..aj vidis nejakuzmenu na grafe s clostilom a bez? Ci predtym si nemerala? 😉

lucia1002
9. júl 2015

@puffu
@juliett99 zachvilku sa k vam k testovaniu pridam aj ja 😉

mia005
autor
10. júl 2015

Aj ja sak vám pridám o chvíľu s tým testovaním 🙂 Dnes už konečne aspoň 7DC 😀 Si pripadám ako ovutehupsychopat 🙄 😕 😔 😝

juliett99
10. júl 2015

@lucia1002 dobre ranko moja ja teraz prvy krat meriam aj testujem takze Ti neviem povedat. Hej clostil som mala aj tento cyklus co je uz treti. po dovolenke idem zas k lekarovi ze co a ako dalej.

juliett99
10. júl 2015

rozumie niekto tej mojej teplote?? pls 😢

ub
10. júl 2015

Ahojte budúce maminky. Vďaka za túto tému aspoň človek vie,že v tom nie je sám, čo mu už z toho prepína. Tiež sa snažíme od septembra 2014 a sme z toho na prášky. Každý mesiac maratón snaženia/aspon,že nás to baví/, maratón čakania a imaginárnych príznakov a kolom dookola. ach kedy to už príde... Dúfam, že tam to tento mesiac už všetkým víde 😀

mia005
autor
10. júl 2015

@ub Vitaj medzi nami 🙂 Určite nám to vyjde 😀

meggie07
10. júl 2015

@ub neboj nie si v tom sama 😀 tento mesiac sa na to podari.. ;)

meggie07
10. júl 2015

@juliett99 ahoj... teba som si brala posledne mesiace ako pozitivny priklad..ked som si citala vsetky stare diskusie a snazila sa najst odpoved, preco sa nedari..a zrazu sa tu objavis.. 😀 to ako telepatia.. 😀

tomasko27
10. júl 2015

@mia005 Este sme len 7DC ako sa to vlecie ze?

juliett99
10. júl 2015

@meggie07 to fakt ?? tak to ma tesi.. a vidis zas a znovu sa snazim .. sice z novy partnerom ale s vacsou laskou a nadejou ze aj tento krat sa to podari 😵

mia005
autor
10. júl 2015

@tomasko27 Jaaj, ani nehovor 🙄 Už nech sme 27DC aspoň 😀 Už začínam pomaly špekulovať s ovu testami.. 😝

tomasko27
10. júl 2015

@mia005 Este asi 2 dni pockaj,neviem ako to funguje.

meggie07
10. júl 2015

@juliett99 uplne vazne.. 😀 Dr.Novak ma poslal za Dr.Eliasom na testy a ze budem u neho, kym sa nepodari otehotniet.. buduci piatok si mam ist pre vysledky, tak som zvedava.. 😨

juliett99
10. júl 2015

@meggie07 pan elias bol zlaty ked som k nemu prisla s placom co mi iny lekari povedali a on na mna pozrel a povedal nebojte sa Vy maminka budete. No a ked sa ten moj cvrcek narodil a prisla som sa zahlasit do ordinacie pozrel na mna stym istym úsmevom ako volakedy a povedal co som vam povedal ze maminka budete! Slzicky sa len tak kotulli po licach.. Takze treba verit ze to raz pride ..

lucia1002
10. júl 2015

@juliett99 a brala si len clostil nic viac? Aj ta pocas brania sledoval? Lebo ja ho mam brat s tym ze ma bude aj sledovat ci mam ovu a ci aj prebehla...tak som zvedava ci zaberie..
A ten tvoj graf vyzera ze sa schyluje k ovu...aspon ti to tam riadne kleslo..uvidis ci najblizsie dni vyskoci..ovu test si dnes robila?

dajenka11
10. júl 2015

Žienky, platí aj keď dnes na to skocime? Ci sme to presvihli? V ovu testoch som začiatočník, čiže ďakujem za každú radu 🙂 a máme aj zajtra aj pozajtra? Ďakujem

joyance
10. júl 2015

@belasakobylka ano, prvykrat sa ideme snazit takto planovane, doteraz sme to nechavali na nahodu a ja som popravde mala obavy po predoslom potrate ist do toho cielene, no uz sa citim pripravena, tak verim ze to pojde ako po masle 🙂
Inak alchemilku mam tiez doma a kyselinu listovu som si teraz kupila, tak hadam to bude mat zelany efekt ;)

puffu
10. júl 2015

@dajenka11 ten co mas robeny rano mas z prveho ranneho mocu? lebo z prveho sa nema ani tak skoro rano merat lebo lh este nie je ustalena ci take nieco ale kazdopadne ten poobede je silne pozitivny tak sup sup a kolko sc si? ja som 14dc a zatial taky pozitivny nebol..:/

dajenka11
10. júl 2015

@puffu 13 DC som. OKI ďakujem. A pre istotu aj zajtra, že?? Neboj budeš mať aj ty 😉

puffu
10. júl 2015

@dajenka11 za den sa nedtihnu bicikovce poriadne obnovit tak staci kazdydruhy den ale tak kazdy uprednostnuje inak ale my praktizujeme obden.. ja mavam ovulku zvycajne 16dc tak som cakala dnes pozitivny test, snad zajtra..🙂

lucka222
10. júl 2015

Možno som zvláštna. No u mňa znamená snaženie krásne chvíle z manželom. Vôbec nerozumiem tabuľkám a testom a rátaniu plodných a neplodných dní. Myslím si že keď to bude mať prísť tak to príde. Ano som nedočkavá teraz očakávam mrchu a v kútiku duše dúfam že nepríde. Mám nutkanie si urobiť test ale ešte nemôžem. Bola by som sklamaná ak by bola len jedna čiarka. Musím počkať môj ciel je aspoň týždeň po plánovanej mrche. 😝

ub
10. júl 2015

baby niečo na zasmiatie